Благодаря на екипа на Гонг ,че оправи класирането(по-добре късно, отколкото никога) и постави Локомотив Пловдив на 6 място там където заслужено финишира в шамнпионата.
Сега остава и Веско да се извини на феновете на ЛОКО за неадекватната статия.
Благодаря на екипа на Гонг!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
- Red_champions
Re: Благодаря на екипа на Гонг!
L_P_F_C 1936 написа:Благодаря на екипа на Гонг ,че оправи класирането(по-добре късно, отколкото никога) и постави Локомотив Пловдив на 6 място там където заслужено финишира в шамнпионата.
Сега остава и Веско да се извини на феновете на ЛОКО за неадекватната статия.
Статията му е напълно адекватна

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- DrAvalanche
- Контакти:
А не искаш ли следващия път първо до ти прати статията си за редактиране преди да я публикува?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Относно критиките към Веско Вълчев, отмина времето когато от управата на Локо Пловдив диктуваха на медиите какво да се пише и имаха пълен медиен комфорт. И май ви е доста неудобно !
не е кофти да си признаеш пристрастията и да си бачкаш под съответната с любимия ти отбор шапка-независимо коя,примери колкото искаш-от гонг 3-мата водещи футболни журналисти,емо александов,владо григоров и т.н. ....
кофтито е като си двуличник,като говориш едно а да мислиш и да правиш друго,последните 2 статии на вълчев са пресния пример...
кофтито е и да си не мъж в живота и допускаш да ти се качват на главата разни смешни футболни същества като наков и други подобни!
кофтито е като си двуличник,като говориш едно а да мислиш и да правиш друго,последните 2 статии на вълчев са пресния пример...
кофтито е и да си не мъж в живота и допускаш да ти се качват на главата разни смешни футболни същества като наков и други подобни!
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
-
- Контакти:
NUP-1995 написа:не е кофти да си признаеш пристрастията и да си бачкаш под съответната с любимия ти отбор шапка-независимо коя,примери колкото искаш-от гонг 3-мата водещи футболни журналисти,емо александов,владо григоров и т.н. ....
Съгласен с последното за Наков.
Иначе аз знам, че Веско е от Спартак. И съм го виждал да се радва на гол на Локото срещу Ботев на нашия стадион. Мисля, че при 1-2 с гола на Камбуров в 90 минута

веско,доволен ли си?загубихте 0:7 точно преди час на кънчова поляна? 

ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995
-
- Контакти:
NUP-1995 написа:веско,доволен ли си?загубихте 0:7 точно преди час на кънчова поляна?
Аз настоявам, че Веско не е ботевист, ако е така - явно съм заблуден

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
flashfreak написа:NUP-1995 написа:не е кофти да си признаеш пристрастията и да си бачкаш под съответната с любимия ти отбор шапка-независимо коя,примери колкото искаш-от гонг 3-мата водещи футболни журналисти,емо александов,владо григоров и т.н. ....
Съгласен с последното за Наков.
Иначе аз знам, че Веско е от Спартак. И съм го виждал да се радва на гол на Локото срещу Ботев на нашия стадион. Мисля, че при 1-2 с гола на Камбуров в 90 минутаТова не значи, че е от Локото, просто тогава държеше за вас. Спартаклии не ни обичат много много.
Нас също не ни обичат.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg