Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 19:24

Истината може да боли, но от характера и панчеревското поведение не може да се избяга.
И да Левскарите са на стадиона верни винаги. Не си тръгват след 60 минута и основното движещо чувство не им е омразата към някой или нещо. Левскарите уважават и помнят легендите си, а не ги плюят. Групите от мразещи и плюещи се числят към друга група... Левскарите вчера излязоха с декларация изразяваща подкрепа, а плюещите са в друга група... в ляво от центъра. На който не му харесва - негов проблем.
--

пп това с "докато онзи е там няма да стъпя на стадиона" е като 1 во класниците като се разсърдят и кажат "не си ми приятел" и "няма пък" ... Нямало да ходи :lol: па голяма работа :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 31 авг 2011 19:39

1во не съм ***** за да се продавам за да ми обеснява някой интелигентен човек че съм бил платен.2ро казах го 100 пъти и пак ще го кажа дори Левски да изпадне да отиде в селските групи аз ще си му остана верен и пак ще ходя да го подкепям,независимо дали ми харесва тренера или не!Аз съм от Левски за мен това не е просто любимият ми отбор,Левски е страстта ми,начин на живот.Заставам зад този отбор и тренер защото само така с подкрепа на феновете футболистите и Гонзо ще си повярват ще изпитат удоволствие като на посления мач(който е ходил разбира за какво говоря)не като миленчо които е ходил само на Васил Левски за да гледа петолъчката или когато играхме в Шампионска лига или Уефа)ще си вдигнат самочуствието и тогава всичко ще е наред.Не плуя Гозно защото го познавам като човек и характер,той няма да се примири и ще направи всичко по силите си за да направи Левски шампион.Това го е правил и преди за тези който имат къса памет.Казано е или си с Левски или против Левски.Избирай те!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 31 авг 2011 19:45

Thsmith написа:Истината може да боли, но от характера и панчеревското поведение не може да се избяга.
И да Левскарите са на стадиона верни винаги. Не си тръгват след 60 минута и основното движещо чувство не им е омразата към някой или нещо. Левскарите уважават и помнят легендите си, а не ги плюят. Групите от мразещи и плюещи се числят към друга група... Левскарите вчера излязоха с декларация изразяваща подкрепа, а плюещите са в друга група... в ляво от центъра. На който не му харесва - негов проблем.
--

пп това с "докато онзи е там няма да стъпя на стадиона" е като 1 во класниците като се разсърдят и кажат "не си ми приятел" и "няма пък" ... Нямало да ходи :lol: па голяма работа :lol:

Много точно казано!,както и горното мнение. Но междувпрочем надали някой взема насериозно онези "разбиращите". Доказаха се злобните пискащи мишки + една,две чорби с преправени никове :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 20:08

ultralevski написа:Царят си каза, че ако не стане шампион си тръгва. Толкова ли ви е свидна една малоумна титла, че обиждате и гоните човека донесъл ни радост за 10 титли. Кога ще разберете, че тоя отбор няма как да върви напред докато мустакатият агент е начело?

Oтборът преди си вървеше,въпреки ,че Батков беше собственик,т.е. трябва човек който въпреки него да постига успехи.
Не говорим за титли и временни успехи поне не сага ,а за сериозна визия за следващите години,а не да се работи евентуално всеки сезон сам за себе си,и постоянно да ни се повтаря градим нов отбор,следващият полусезон ще сме по-силни

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 20:11

Thsmith написа:
zlobul написа:Spaceout
===============
и ти ли си от платените форумци бе пич ? ...или ни мислиш за овце ......да сме ходили да подкрепяме Левски , защото това ни било работата .Или не си наред или си просто наивник .
100 пъти съм го писал и пак ще го напиша ...всеки , който в този момент подкрепя Левски , го бута към дъното -там накъдето тоя нещастник гонзо го тика от три години и половина .

Определено не ви мислим за овце... може би за свине, но за овце не.

milen.hristov написа:В чужбина пъвите интервюта на нов треньор са точно на тези теми итой не се обижда.Примерно в Барса не им е налага защото там е ясен стила на игра от Кройф до сега.Дори ако се разровим ще видиш,че в Англия това са били едни от първите изявления на Съра и на Венгер,или мислиш,че те всяка година обиграват нов състав по нов различен от предната година начин,без ясна визия за бъдещето.

Верно ли? Пак на изуст говорим, а? Преди като разправяше, че никой мениджър по европа не скачал като Гонзо на пейката и дадохме конкретни примери се спря... сега явно пак трябва да направим така.
Покажи ми кой мениджър и кога е излязал и е говорил и изредил с каква тактика ще играе отбора му, с каква схема, как трябав да се работи след 10 години в шлола, как да се развива клуба, трансферна политика и от кой клуб се учел : )))))) (това е най големия смях) и какви тенденции наблюдава

И ние не сме Юнайтед или Реал М, че да имаме възможноста да си задържаме играчите... когато дойде добра оферта се продава и това е. А Венгер които даваш за пример е давал такива обяснения ама някой друг път. Венгер единствено повтаря, че трябва да се дава шанс на младите и толкоз. Че дори за трансферите днес казва "ще взимаме: - утре "няма да взимаме нови" . Трябва да разберете веднъж за винаги, че не сте крайна инстанция и никой не е длъжен да ви се обяснява . А и не е практика никъде по света.

Добре според теб има ли идея как да се развива отбора ГИ но не за този сезон ами за следващите 5

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 20:15

bigbonusprize написа:Абсолютно никой не ти оспорва правото на избор. :) Друга ми е мисълта. Черни дни за Левски винаги е имало, но са отминавали. И сега ще е така, но ние трябва да си подкрепим отбора.

Отминавали са защото се е търсело решение и евентуално промяна.Сега решение дори не се търси защото ни се обяснява ,че всичко е наред.
Когато една фирма губи пари се търси решение,когато тази фирма не постига никакви успехи и конкуренцията е пред нея дълго време се собственика,сменя управилтеля

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 20:17

Thsmith написа:Истината може да боли, но от характера и панчеревското поведение не може да се избяга.
--

Съгласен съм с послеписа ти

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 31 авг 2011 20:20

Spaceout написа:1во не съм ***** за да се продавам за да ми обеснява някой интелигентен човек че съм бил платен.2ро казах го 100 пъти и пак ще го кажа дори Левски да изпадне да отиде в селските групи аз ще си му остана верен и пак ще ходя да го подкепям,независимо дали ми харесва тренера или не!Аз съм от Левски за мен това не е просто любимият ми отбор,Левски е страстта ми,начин на живот.Заставам зад този отбор и тренер защото само така с подкрепа на феновете футболистите и Гонзо ще си повярват ще изпитат удоволствие като на посления мач(който е ходил разбира за какво говоря)не като миленчо които е ходил само на Васил Левски за да гледа петолъчката или когато играхме в Шампионска лига или Уефа)ще си вдигнат самочуствието и тогава всичко ще е наред.Не плуя Гозно защото го познавам като човек и характер,той няма да се примири и ще направи всичко по силите си за да направи Левски шампион.Това го е правил и преди за тези който имат къса памет.Казано е или си с Левски или против Левски.Избирай те!

НЕ ЧЕТИ ИЗБИРАТЕЛНО,отговорих ти с карта за сектор В съм,съм бил на всеки домакински мач този сезон,на гостувания по принцип не ходя.
П.С. Как очакваш футболисти не повярвали си 2 сезона,че ще си повярват трети

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 31 авг 2011 21:06

--

"Па голяма работа",какво мисли човек ,като теб...
Не съм паднал до нивото,да ме поучава едва "напъпил" Левскар,след като аз съм от този отбор повече от 40 години и само в последните не ходя на мачове,ЗАРАДИ ЛУМПЕНИАДАТА,която срами отбора и тормози истинските привърженици. За легендите на Левски ,не ми говори,защото само си чувал за тях.Такива като теб лепват етикета ЛЕГЕНДА на Сульо и Пульо..Ти знаеш ли какво съдържание има това понятие изобщо?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 21:08

milen.hristov написа:Добре според теб има ли идея как да се развива отбора ГИ но не за този сезон ами за следващите 5

Човеко как искаш да се развива отбор като Левски ? Сега да си говорим реални неща... Не сме Реал Мадрид за да си правим точни планове. Плановете са хубаво нещо, но при нас има много неизвестни. Реал могат да направят план "взимаме носителя на златната топка всяка година и търсим ШЛ" ние не можем... Това с което разполагаме не зависи само от нас... когато имаме добър играч над средното ниво се принуждаваме да го продадем на вън... и Гонзо и който и да е на този пост няма как да спре това... Нали го разбираш това? Сменяли сме по 10 човека... ем отбора се издържа от трансфери... с такъв ресурс разполагаме и това е положението. Докато не си намерим нов "Чорни" ще е така. Батков отпуска изключително ограничени средства да не кажем, че се издържаме напълно с трансферите които прави Гонзо... Ето Гонзо искаше да доведе Холандци за работа в школата, но какво излезе ? $$$ мъни мъни... и после Гонзо не работил с децата. А си нямаш и представа как същите тези таланти не можеш да ги накараш да тренират както трябва и да не са всяка вечер пияни в диското до 4 часа... и то 13 годишните. Как да стане? Що се отнася до Спортен директор - пост си се справя перфектно. Да с треньорството за сега не му вървят нещата, но какво да направим? Да го сменим? Ок, но с кого? Нормален треньор ще струва към 400-500 хил евро на година - Батков не ги дава. Ако ще взимаме някой като кокала, вили и етк да отбиваме номера - смисъл няма. Ето оня Илиев дето ви е кумир и го изкарахте по-голям от Жозе кво прави? Бият го като мъче у дирек па иска пълната власт в Левски. Какво е спечелил и с какво е доказал, че я заслужава ? С победа над отбор от Б група за купата ли? Играчите му (Т.Христов) се оплакват, че им били тежки тренировките на Герена и не били свикнали на такива натоварвания... добре де нали Илиев беше голям треньор ? Що излиза, че в Левски тренират повече ? Какво значи не си подготвен за такива натоварвания? Тва трябва да значи, че си правиш чики фрики всеки ден, а не тренираш... Да сменяме Гонзо с някой който е на същото ниво няма смисъл. Гонзо поне е нашия човек и заслужава шанс... Да ако ще го сменя доказал се треньор ще е супер, но да се плюе за да дойде Г.Тодоров - временния или Кокала просто смисъл няма.
---
[offtopic]Правя в момента едно клипче за Гонзо и се чудя коя песен да избера за "фон"

колебая се между
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_0vCqEgarBY[/youtube]
и
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CPPCGsqV0NM&feature=related[/youtube]
Текста е много подходящ за идеята ;) само се чудя коя от двете да избера[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Левски”