Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ultralevski
- Контакти:
Re: Георги Иванов-фен тема
Царят си каза, че ако не стане шампион си тръгва. Толкова ли ви е свидна една малоумна титла, че обиждате и гоните човека донесъл ни радост за 10 титли. Кога ще разберете, че тоя отбор няма как да върви напред докато мустакатият агент е начело?
Само феновете са важни!
-
ultralevski написа:Толкова ли ви е свидна една малоумна титла, че обиждате и гоните човека донесъл ни радост за 10 титли.
Титлата - майната и !
Ама ти ще прежалиш ли отсъствие от евротурнирите ??
Защото, точно това ни очаква с "треньор" "Гонзо", ако остане за целия шампионат !!!
zlobul написа:Spaceout
===============
и ти ли си от платените форумци бе пич ? ...или ни мислиш за овце ......да сме ходили да подкрепяме Левски , защото това ни било работата .Или не си наред или си просто наивник .
100 пъти съм го писал и пак ще го напиша ...всеки , който в този момент подкрепя Левски , го бута към дъното -там накъдето тоя нещастник гонзо го тика от три години и половина .
Определено не ви мислим за овце... може би за свине, но за овце не.
milen.hristov написа:В чужбина пъвите интервюта на нов треньор са точно на тези теми итой не се обижда.Примерно в Барса не им е налага защото там е ясен стила на игра от Кройф до сега.Дори ако се разровим ще видиш,че в Англия това са били едни от първите изявления на Съра и на Венгер,или мислиш,че те всяка година обиграват нов състав по нов различен от предната година начин,без ясна визия за бъдещето.
Верно ли? Пак на изуст говорим, а? Преди като разправяше, че никой мениджър по европа не скачал като Гонзо на пейката и дадохме конкретни примери се спря... сега явно пак трябва да направим така.
Покажи ми кой мениджър и кога е излязал и е говорил и изредил с каква тактика ще играе отбора му, с каква схема, как трябав да се работи след 10 години в шлола, как да се развива клуба, трансферна политика и от кой клуб се учел : )))))) (това е най големия смях) и какви тенденции наблюдава
И ние не сме Юнайтед или Реал М, че да имаме възможноста да си задържаме играчите... когато дойде добра оферта се продава и това е. А Венгер които даваш за пример е давал такива обяснения ама някой друг път. Венгер единствено повтаря, че трябва да се дава шанс на младите и толкоз. Че дори за трансферите днес казва "ще взимаме: - утре "няма да взимаме нови" . Трябва да разберете веднъж за винаги, че не сте крайна инстанция и никой не е длъжен да ви се обяснява . А и не е практика никъде по света.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Thsmith написа:zlobul написа:Spaceout
===============
и ти ли си от платените форумци бе пич ? ...или ни мислиш за овце ......да сме ходили да подкрепяме Левски , защото това ни било работата .Или не си наред или си просто наивник .
100 пъти съм го писал и пак ще го напиша ...всеки , който в този момент подкрепя Левски , го бута към дъното -там накъдето тоя нещастник гонзо го тика от три години и половина .
Определено не ви мислим за овце... може би за свине, но за овце не.
Евала голем се,както казва един перничанин

- bigbonusprize
- Контакти:
magga,
Бойкотирането не е изход. Петолъчките бойкотират, режат греди и си бият футболистите. Ние сме на стадиона и подкрепяме Левски! Гонзо е значително по-малък проблем от мустакис, но каквото и да става няма да се откажа да подкрепям отбора си...
Бойкотирането не е изход. Петолъчките бойкотират, режат греди и си бият футболистите. Ние сме на стадиона и подкрепяме Левски! Гонзо е значително по-малък проблем от мустакис, но каквото и да става няма да се откажа да подкрепям отбора си...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:magga,
Ми докато има хора,които ме наричат свиня е разбирач няма да ида на стадиона редом с тях или да ги подкрепям нищо лично,но това да си имам мнение е мое право не само по конституция и никой не може да ми каже каква е моята работа и какво съм длъжен да правя !!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Абсолютно никой не ти оспорва правото на избор.
Друга ми е мисълта. Черни дни за Левски винаги е имало, но са отминавали. И сега ще е така, но ние трябва да си подкрепим отбора.

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Абсолютно никой не ти оспорва правото на избор.Друга ми е мисълта. Черни дни за Левски винаги е имало, но са отминавали. И сега ще е така, но ние трябва да си подкрепим отбора.
Отбора го подкрепям,Гонзо не

- ultralevski
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:ultralevski написа:Толкова ли ви е свидна една малоумна титла, че обиждате и гоните човека донесъл ни радост за 10 титли.
Титлата - майната и !
Ама ти ще прежалиш ли отсъствие от евротурнирите ??
Защото, точно това ни очаква с "треньор" "Гонзо", ако остане за целия шампионат !!!
Няма как да стане такова нещо.
Само феновете са важни!
- фифи перото
[quote="Thsmith"].......
Определено не ви мислим за овце... може би за свине, но за овце не.......
Браво!Ти си най-великият...
[offtopic]мислиш ли изобщо?![/offtopic]
Определено не ви мислим за овце... може би за свине, но за овце не.......
Браво!Ти си най-великият...
[offtopic]мислиш ли изобщо?![/offtopic]
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]