Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Христолов стана татко на тризнаци
Майстор бат Митко бе,направо хеттрик.Да са му живи и здрави,никой не си избира родителите.АМИН
- Стърлинг_Мос
- Контакти:
hetfield написа:Майстор бат Митко бе,направо хеттрик.Да са му живи и здрави,никой не си избира родителите.АМИН
Какъв майстор, те са ин витро.
ДА НЕ СИ ЖИВ ДА ГИ ВИДИШ КАК ХОДЯТ !
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Среща между играчите на Ботев днес
CarTmaN написа:Проблема, приятелю, е че няма такава гара "временно". Спре ли веднъж, сте до там... спасението е единствено да го купи някой навреме.
Какво разбираш под временно? Аз разбирам изпадане във В група и започване на чисто, защото друга оправия няма.
Nasko 1 написа:Да са му живи и здрави! Христолов направо е за завиждане! На 59 години все още прави секс и то с млада жена!На всички отгоре става и щастлив татко на цели три деца.
Да продава по-скоро "Ботев", защото ще му трябват пари за издръжка на малчуганите. Чудя му се на Митьо защо му е този футболен отбор след като само губи пари от него, а на всичко отгоре печели и омраза от феновете. Да продава отбора за 1 лев и да се отърве веднъж завинаги!
Децата са заченати инвитро и няма да приличат на него. Мръсен селски идиот, махай се от Ботев и не обричай и децата си на всеобща омраза

Re: Среща между играчите на Ботев днес
Лошото е ,че си имаме работа с доказан психопат , и изпадане дори във "В" - няма да го накара да се махне.
Селският е такъв пън , толкова е тъп , алчен и упорит , че няма втори като него ! През 90-те години дължал пари на мутри. /Това ми го разказа очевидец/ Мутрите го хващат и го затварят в някакво помещение вързан гол за стола. С пистолет в челото го питат къде са парите. "Бате Митко с абсолютно дебелоочие уверявал ,че "няма никакви пари" "
При тоя дебил никакъв психологически натиски не работи.
Да се надяваме Господ да го прибере по-скоро ,макар че такива като него живеят по 100 години... 

Аз подочух, че трите новородени, са подали молби за разтрогване на първия арбитраж ? 

Ем горките деца.. Мите.. не знам просто..купи им по един мерцедес нали пари имало ? 

Формата е временна , класата вечна ! 1912.
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high
- rump_shaker
- Контакти:
nasko1, изобщо не губи селския от Ботев. За последните година и половина - две, е прибрал от трансфери близо 2 мильона лева. А разходите на отбора са обезпечени от спонсорството на КЦМ и тв права, както и продажба на билети! Така че митко си цока яко от клуба. Поне до сега. Вече го е истискал до краен предел и мисля че може да абдикира най-сетне, защото след седмица няма да има от какво да се цока вече, като се разпадне отбора!

- hide_and_seek
Жалба срещу Ботев за 1 млн. лв.
Атакуват лиценза на клуба заради неплатени дългове пише в днешния си брой "7 дни спорт"
Жалба срещу Ботев за близо 1 млн. лв. може да изхвърли пловдивския клуб при аматьорите. Адвокат Петър Величков, който е нает от Вихрен (Сандански), е занесъл в БФС документи за непогасени борчове на клуба към НАП.
- Имам издаден документ от НАП - Пловдив, че Ботев дължи 967 000 лв. - съобщи адв. Величков за "7 дни спорт". - Депозирал съм го още в петък в деловодството на БФС с входящ номер. Не разбирам как са получили лиценз за "А" група.
В страницата на агенцията Ботев действително фигурира при неизрядните платци. "7 дни спорт" научи, че НАП е възложил на Агенцията по държавни вземания (АДВ) да прибере дължимото от Ботев. Вместо това обаче от там издали документ, че клубът е обезпечил всичките си борчове. Не е ясно по какъв начин, при положение че в Ботев няма пукната стотинка. На тази база обаче БФС издал лиценз за "А" група. Случаят вероятно ще бъде разгледан на изпълкома утре, възможно е БФС да поиска допълнителна проверка. Ако Ботев бъде изваден, Вихрен ще иска да остане в "А" група, съобщи изпълнителният директор на клуба от Сандански Атанас Узунов.
http://www.mysportalk.com
Жалба срещу Ботев за близо 1 млн. лв. може да изхвърли пловдивския клуб при аматьорите. Адвокат Петър Величков, който е нает от Вихрен (Сандански), е занесъл в БФС документи за непогасени борчове на клуба към НАП.
- Имам издаден документ от НАП - Пловдив, че Ботев дължи 967 000 лв. - съобщи адв. Величков за "7 дни спорт". - Депозирал съм го още в петък в деловодството на БФС с входящ номер. Не разбирам как са получили лиценз за "А" група.
В страницата на агенцията Ботев действително фигурира при неизрядните платци. "7 дни спорт" научи, че НАП е възложил на Агенцията по държавни вземания (АДВ) да прибере дължимото от Ботев. Вместо това обаче от там издали документ, че клубът е обезпечил всичките си борчове. Не е ясно по какъв начин, при положение че в Ботев няма пукната стотинка. На тази база обаче БФС издал лиценз за "А" група. Случаят вероятно ще бъде разгледан на изпълкома утре, възможно е БФС да поиска допълнителна проверка. Ако Ботев бъде изваден, Вихрен ще иска да остане в "А" група, съобщи изпълнителният директор на клуба от Сандански Атанас Узунов.
http://www.mysportalk.com