Angoff написа:Деца...успокойте се,това са някакви журналистически бъртвежи спрете да вярвате на информации от вестниците и четете само Гонг.бг по простата причина,че тук информацията се проверява най малко от 3 източника и тогава се публикува!
Сега да размислим малко...Шефовете обявяват,че ще разчитат на школата и на БГ играчи , е аджеба от къв х.й ще им е да продават или уволняват най-добрите си проспериращи играчи при положение,че имат по 10-15 мача миналия сезон и показват развитие ?
Няма логика и дори напротив,след привличането на Светослав Петров и останалите в отбора Тодор Янчев и Владимир Манчев тези младежи ще се градят,като играчи покрай тях ! ... ако дай боже до тях сложим и Спас Делев,Иван Стоянов и Орлин Старокин а,защо не и Мартин Камбуров(Локото пропускат евротурнирите) стягаме боеспособен отбор за титлата а и да ви кажа честно това е пътя към успеха !
Здравко Лазаров е вече на 33 години...аз от,както се помня не съм виждал толкова стар играч в отбора с изкл на Тодор Янчев но той е емблема на отбора в последните 10 г. и капитан...просто никога не сме разчитали на такива играчи и при една по дълга контузия ( а на техните години са чести) увисваме...по-добре там да играе Тонев или Зехиров и двамата са мн добри таланти,аз лично се радвам,че Лазаров ни напусна а и никога не съм му харесвал фалшивата отдаденост към отбора !
Послушайте думите на колегата:не вярвайте толкова на глупавите вестници и на спортал!А относно коментара за юношите:и аз го казах що годе така,но въпреки това съм съгласен и в такъв вид да се каже!