Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот RedMagic » 31 авг 2011 14:24

bekono написа:А какво стана с Мейрелеш :? На мен много ми допада и ще е добре да го вземем.

Не знам к'во става, но чух слух, че Челси е готов да даде Торес за Мейрелеш. Ако е така, вземайте го, Тореса ще се върне в "своите води", а вие ще намажете с доста добър футболист. А и Ел Ниньото ви е излишен, нищо не прави при вас, а сега имате Анелка, Дрогба, Стъридж, Мата, Лукаку...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 31 авг 2011 14:27

RedMagic написа:
bekono написа:А какво стана с Мейрелеш :? На мен много ми допада и ще е добре да го вземем.

Не знам к'во става, но чух слух, че Челси е готов да даде Торес за Мейрелеш. Ако е така, вземайте го, Тореса ще се върне в "своите води", а вие ще намажете с доста добър футболист. А и Ел Ниньото ви е излишен, нищо не прави при вас, а сега имате Анелка, Дрогба, Стъридж, Мата, Лукаку...

Излез от филма... Толкова глупости прочетох днес и ти каза най голямата!

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 31 авг 2011 14:28

Toрес няма да напусне поне до края на този сезон, а и все още има надежда за него с крила като Мата и Перейра, които няма да играят за себе си, както Малуда и Калу. Да не говорим ,че ще е супер тъпо да ви го върнем и да започне да ни дупчи пак. :lol:
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 31 авг 2011 14:31

Това за Рибери ми се струват глупости - няма да може да играе в ШЛ, а Байерн не са на зор за пари.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 авг 2011 14:32

hawai написа:
RedMagic написа:

Излез от филма...

:D Верно е филм... Торес си е Торес. ;) И оня бабаит Рууни нямаше гол 7 месеца...

Сега нещо се зачетох из немските форуми - 10млн евро заплата до 2015 в Байерн държат здраво Рибери. При трансферна сума от 38мнл. евро (около 35млн. паунда) и почти невъзможното намиране на негов заместник за толкова кратък преиод - Байерн турдно биха приели офертата. Както и самия Рибери, мисля. Ще видим. Малко въздух под налягане ми изглежда тая новина.
Баварците не са клуб, който има нужда от пари, в момента.

Но както казах - Кроос + Мюлер + Такаши Усами пред 28 годишен Рибери... Ще видим. Това ще е един от най-големите трансфери (като име) през този прозорец, ако стане факт, естествено.
Последна промяна от dxl на 31 авг 2011 14:34, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 31 авг 2011 14:33

Аз лично се надявам да не вземем Рибери. Той в Германия е постоянно контузен, представям си как ще е в Англия.
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
hawai
Контакти:

Мнениеот hawai » 31 авг 2011 14:35

Ебати жалката работа а,з ако не доди Модриц или някой класен халф много ще съм разочарован !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 31 авг 2011 14:38

Няма да свърши Света... А и дори е по-добре за клуба да не взема никой - не е много добре финансово. Не може винаги Арама да налива - някога ще се махне и тогава ще потънем. По-добре да направим постъпки към това да сме самоиздържащ се клуб.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 31 авг 2011 14:39

mdfk написа:Аз лично се надявам да не вземем Рибери. Той в Германия е постоянно контузен, представям си как ще е в Англия.

Така, но контузийте на Рибери са по-скоро като "хронични" или много тъпанарски - на тренировки и пр. Един вид "самоделни" :D, а не от това, че се играе много грубо срещу него.
Иначе да, в Германия няма такова ритане, като в Англия. Някои отбори (измежду които и големи), имат ебаси дърветата за защитници.

Рибери обаче преди сезона направи интересно изказване. С две думи: "Мога да играя по-добре от Меси, стига да не съм контузен".
Тъй като редовно гледам Байерн мога да ви уверя, че Рибери започна много добре сезона. И наистина, ако не е контузен, е на път да си върне формата от преди два-три сезона, която го направи едно от най-добрите крила.

ЕДИТ: Според трансфермаркета, възможността за трансфера варира между 4 и 5%. Рядко грешат в преценката си, обаче при такъв трансфер, между толкова големи отбори, много пари + голямо име, нещата са непредсказуеми.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 31 авг 2011 14:45

Аз пък съм почти сигурен, че това е някаква инсинуация, тръгнала от Туитъра. Няма да може да играе в ШЛ, а това за нас е най-важното.
А и Байерн няма дългове, на печалба е, притежаван е от консорциум като Ауди.. Няма логика. Според мен е измислица. Пробваме нервите на Тотнъм за Модрич. Може и да се пробвали оферта, но такава която със сигурност ще бъде отказана. А Тотнъм са доста тъпички - вместо да вземат парите и ще държат играч, на който ума му е другаде - демек няма да е на 50 % от възможностите си и другото лято няма да струва и 50 % от сегашна сума. Но това си е мое мнение.

П.П Рибери има чудовищна заплата, а и не е първа младост. Но пък ни трябва спешно качествено дясно крило, ако Рибери беше дясно. Мата - Лукаку - Рибери.

Безценно :roll:

Върни се в “Архив”