mdfk написа:Аз лично се надявам да не вземем Рибери. Той в Германия е постоянно контузен, представям си как ще е в Англия.
Така, но контузийте на Рибери са по-скоро като "хронични" или много тъпанарски - на тренировки и пр. Един вид "самоделни" :D, а не от това, че се играе много грубо срещу него.
Иначе да, в Германия няма такова ритане, като в Англия. Някои отбори (измежду които и големи), имат ебаси дърветата за защитници.
Рибери обаче преди сезона направи интересно изказване. С две думи: "Мога да играя по-добре от Меси, стига да не съм контузен".
Тъй като редовно гледам Байерн мога да ви уверя, че Рибери започна много добре сезона. И наистина, ако не е контузен, е на път да си върне формата от преди два-три сезона, която го направи едно от най-добрите крила.
ЕДИТ: Според трансфермаркета, възможността за трансфера варира между 4 и 5%. Рядко грешат в преценката си, обаче при такъв трансфер, между толкова големи отбори, много пари + голямо име, нещата са непредсказуеми.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.