Всички обвиниха Бербатов , но аз ако бях на негово място - щях да ги пратя на май**та им всички във БФС . Жалко , че е културен Бербатов .
Играчи на мениджъра Лъчезар Танев : Георги Сърмов , Николай Димитров , Чавдар Янков и Симеон Райков . Мисля , че всички знаете какви футболисти и какво са дали на националния първите трима , НО редовно са повикани .
Малкия ми братовчед иска да го водя на мача със Англия , как да отида и да викам " Българи Юнаци " ?
Кой командва във националния ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой командва във националния ?
DmG написа:Всички обвиниха Бербатов , но аз ако бях на негово място - щях да ги пратя на май**та им всички във БФС . Жалко , че е културен Бербатов .
Играчи на мениджъра Лъчезар Танев : Георги Сърмов , Николай Димитров , Чавдар Янков и Симеон Райков . Мисля , че всички знаете какви футболисти и какво са дали на националния първите трима , НО редовно са повикани .
Малкия ми братовчед иска да го водя на мача със Англия , как да отида и да викам " Българи Юнаци " ?
Райков ,няма нищо общо с Танев.
rare написа:DmG написа:Всички обвиниха Бербатов , но аз ако бях на негово място - щях да ги пратя на май**та им всички във БФС . Жалко , че е културен Бербатов .
Райков ,няма нищо общо с Танев.
Разпитах едно футболистче във Левски и той потвърди " неофициално"

- shotgun blues
- Контакти:
подкрепям мнението на автора за това че как да викаш на тези "Българи юнаци".Можем да простим на футболистите че са слаби и играят толкова колкото могат ,ако се раздават,а те тези в национала хем немогат да играят,хем не се раздават,а са известни с жените,колите,татуировките и пиянксите си изцепки
АЗ НА ТЕЗИ " БЪЛГАРИЯ ЮНАЦИ" НИКОГА НЯМА ДА ВИКАМ ,майка им мръсна
АЗ НА ТЕЗИ " БЪЛГАРИЯ ЮНАЦИ" НИКОГА НЯМА ДА ВИКАМ ,майка им мръсна

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Заведи детето!! На теб може да не ти харесва, ама поне то да има хубав спомен. Като искаш през целия мач викай "МЕНИДЖЪРИ-ЮНАЦИ"
интересите на мениджърите
Когато парите говорят и прокурора мълчи
Много точен въпрос, но много глупаво обяснение.
Първо провери откакто се появи Матеус какви знайни и незнайни футболисти се изредиха в националния отбор от всички краища на България. След това провери по сайтовете на колко мача е бил Матеус от А група та да ги види и прецени тези футболисти. И накрая помисли кой е всъщност този който върши тази работа и може би ще ти се изяснят някой неща.
Първо провери откакто се появи Матеус какви знайни и незнайни футболисти се изредиха в националния отбор от всички краища на България. След това провери по сайтовете на колко мача е бил Матеус от А група та да ги види и прецени тези футболисти. И накрая помисли кой е всъщност този който върши тази работа и може би ще ти се изяснят някой неща.
Oskron написа:Много точен въпрос, но много глупаво обяснение.
На мен са ми ясни , от Марково време е така , пародия . Не се викат тези , които могат - а тези които са подписали със правилнния човек . А при младежите е УЖАСТ , там какво става . Там последното нещо , което се гледа е дали можеш да играеш футбол ....
А братовчед ми иска да ходи заради Рунни и Мартин , ЗА ЖАЛОСТ....
-
а българската част от публиката ще УВАЖАВА вальо илиев.
valkaredgi написа:а българската част от публиката ще УВАЖАВА вальо илиев.
Отново ли ще слагаме клубните пристрастия пред националния отбор ?
Ако е така то напълно заслужаваме да е в такъв вид .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора