Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

THE G.A.M.E

Re: Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 авг 2011 13:15

Намерихте си бъдещият заместник на Радуканов ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 31 авг 2011 13:23

THE G.A.M.E написа:Намерихте си бъдещият заместник на Радуканов ...

А вашия заместник на Гонзо Батков ли е ? :lol: :lol: :lol: Все едно Емил Костадинов стана старши треньор ???! ;) Вие сте свикнали всичко във вашия клуб да се решава от един човек и ви разбирам защо не можете да приемете, че на два поста и две длъжности обикновено трябва да има двама души. При нас обаче до сега винаги е било така и явно пак ще бъде по-старо му. При вас Гонзо е всичко, докато при нас всичко не зависи от един човек, а всеки си има задължения и отговорности и сам носи отговорността си ! ;)
catch me ... if you can !

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 31 авг 2011 13:51

Абе всички ГО.........А искат милен да си ходи ма нема стане ;)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
doxyto

Мнениеот doxyto » 31 авг 2011 14:18

Нещо не ми харесват някои промени от това лято , атмосферата и тя май се разваля ! Дано не съм прав , трябва спокойствие за треньора и отбора . Успех армейци !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 31 авг 2011 14:25

doxyto написа:Нещо не ми харесват някои промени от това лято , атмосферата и тя май се разваля ! Дано не съм прав , трябва спокойствие за треньора и отбора . Успех армейци !

Основната промяна беше, когато решиха Радуканов да изпълнява ролята на човека-оркестър. Сега само се връщаме към предишната форма на управление, просто човекът е друг. Дуци може да е всякакъв, но според мен е с класа над Емо, поне като характер. А и като спортен директор. В тая връзка искам да напомня на някои от пишещите тук, че Дуци няма как да замени Радуканов просто защото няма диплома за треньор. В Сливен той не се водеше треньор, поне не официално. А не вярвам Радуканов да се съгласи да бъде използван като пьонка, по примера на Сашо Борисов и Ясен Петров...
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 31 авг 2011 14:37

vaskonti написа:
doxyto написа:Нещо не ми харесват някои промени от това лято , атмосферата и тя май се разваля ! Дано не съм прав , трябва спокойствие за треньора и отбора . Успех армейци !

Основната промяна беше, когато решиха Радуканов да изпълнява ролята на човека-оркестър. Сега само се връщаме към предишната форма на управление, просто човекът е друг. Дуци може да е всякакъв, но според мен е с класа над Емо, поне като характер. А и като спортен директор. В тая връзка искам да напомня на някои от пишещите тук, че Дуци няма как да замени Радуканов просто защото няма диплома за треньор. В Сливен той не се водеше треньор, поне не официално. А не вярвам Радуканов да се съгласи да бъде използван като пьонка, по примера на Сашо Борисов и Ясен Петров...

Дуци нали ходеше на училище за треньорска диплома? Може и да съм се объркал де...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 31 авг 2011 14:38

четох няколко анализи на мачове от дуци и ми направи впечатление на доста грамотен във футболно отношение човек.да се надяваме че ще ни е полезен.успех на цска с дуци.

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 31 авг 2011 14:54

oх малееееиии :lol: . Дуци от където мине-трева не никне батенца-беше в Спартак(Варна)-изпаднаха, беше в Сливен-изпаднаха :twisted: . Армейци, тоя верно ше ви закрие :mrgreen: . Лупи, Коща, Павката Дочев и Гьоре не можаха-ама тоя ше ви закрие, ВЕРВАЙТЕ МИ :mrgreen:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 31 авг 2011 14:56

Можем да кажем само добре дошъл на Дуци Симонович. Той е човек, който разбира футбола и ще от полза на ЦСКА. Не виждам, защо трябва да се говори веднага за смяна на Радуканов. В този момент това ще бъде най-голямата грешка, но вярвам, че Титаните вече си научихаа урока. Никъде не пише, какви ще са фунцийте на Симонович. За трансферите ли ще отговаря, за връзката с шефовете или ще дава съвети на треньора. Досега Радуканов сам си избираше екипа, с който да работи, а Дуци му е изпратен отгоре. Не трябва това да създава комфликти, а още повече да вдигне класата на ЦСКА.

BOKA_PALRMO

Мнениеот BOKA_PALRMO » 31 авг 2011 15:02

само да кажем, че Дуци е силно човек на Гриша Ганчев, а Литекс явно пак има намерение да се бори за титлата..... :lol:
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Върни се в “ЦСКА”