Филми които си заслужават да гледате
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Препоръчвам ви да гледате...
Не съм гледал нито една от двете части... Много, много рядко гледам комедии.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Не съм гледал нито една от двете части... Много, много рядко гледам комедии.
Първата ми е в топа на комедиите. Просто е с уникални случки
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:megan fox написа:Не съм гледал нито една от двете части... Много, много рядко гледам комедии.
Не си първият, който хвали филма, ще взема да се излъжа да го изтегля тая вечер, ама ако не ми хареса ми дължиш една бира...

П.П. По принцип ако във филмите не се леят реки от кръв не са по мой вкус! Разбира се има и изключения, но са малко...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
[center]The Perfect Host / Перфектният домакин[/center]
[center]
[/center]
Резюме : Уоруик Уилсън е ненадминат домакин. Той внимателно се приготвя за вечерното парти, масата е безупречно подредена, а патешкото печено е предвидено да стане готово в 8 и 30 вечерта. Джон Тайлър е престъпник. Току що е ограбил банка и има нужда да се скрие някъде. Озовава се на вратата на Уоруик и се представя за приятел на негов приятел, пристигнал в Ел Ей, ограбен и с изчезнал багаж.
С изключителното изпълнение на главните роли, който са поверени на Дейвид Хайд Пиърс и Клейн Крофърд, режисьора и сценарист Ник Томни ни отвежда в свят, в който нищо не е такова каквото изглежда. Приятния домакин е всичко друго, но не и гостоприемен, а неочаквания гост е не по-малко опасен.
Лентата "Перфектният домакин" е хлъзгав психологически трилър, който разкрива истинската човешка природа и показва колко далеч сме готови да стигнем, за да задоволим нуждите си.
http://zamunda.net/details.php?id=276858&hit=1
[center]

Резюме : Уоруик Уилсън е ненадминат домакин. Той внимателно се приготвя за вечерното парти, масата е безупречно подредена, а патешкото печено е предвидено да стане готово в 8 и 30 вечерта. Джон Тайлър е престъпник. Току що е ограбил банка и има нужда да се скрие някъде. Озовава се на вратата на Уоруик и се представя за приятел на негов приятел, пристигнал в Ел Ей, ограбен и с изчезнал багаж.
С изключителното изпълнение на главните роли, който са поверени на Дейвид Хайд Пиърс и Клейн Крофърд, режисьора и сценарист Ник Томни ни отвежда в свят, в който нищо не е такова каквото изглежда. Приятния домакин е всичко друго, но не и гостоприемен, а неочаквания гост е не по-малко опасен.
Лентата "Перфектният домакин" е хлъзгав психологически трилър, който разкрива истинската човешка природа и показва колко далеч сме готови да стигнем, за да задоволим нуждите си.
http://zamunda.net/details.php?id=276858&hit=1
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
- Контакти:
Тьрся име на филм ?
Главен герой Стивьн Сегал накратко (убиват жена му а него го прострелват след това е 7 години в кома и се вьзтановява и отмьщава) мерси предварително
- Captain Stottlemeyer
Re: Тьрся име на филм ?
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Добре, че колегата е запознат. Иначе то всичките му филми са такива. Случва се голямото нещастие, после лошите заспиват докато му гледат флегматичните движения, така че на него му е лесно да ги набие в стил Чък Норис. Само не знам ако един ден му падне перуката и лошите почнат да се смеят, няма ли да се разбудят и да го пуснат да се състезава с някоя костенурка.
Xamy написа:Добре, че колегата е запознат. Иначе то всичките му филми са такива. Случва се голямото нещастие, после лошите заспиват докато му гледат флегматичните движения, така че на него му е лесно да ги набие в стил Чък Норис. Само не знам ако един ден му падне перуката и лошите почнат да се смеят, няма ли да се разбудят и да го пуснат да се състезава с някоя костенурка.
Или си много малък или много глупав. Позаинтересувай се кой е Стивън Сегал в айкидото

Снощи гледах "Вода за слонове". Много добър и смислен филм - леко приключенски, леко романтичен, със своя житейски замисъл. Малко ми напомня на Титаник в някои моменти, може би с една идея не толкова любовен . Рийз Уидърспуун играе прекрасно,нищо общо със сладникавата и глуповата роля от "Професия блондинка". Който обича стойностни филми, горещо му го препоръчвам. 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
megan fox написа:pomiqrat написа:megan fox написа:Не съм гледал нито една от двете части... Много, много рядко гледам комедии.
Не си първият, който хвали филма, ще взема да се излъжа да го изтегля тая вечер, ама ако не ми хареса ми дължиш една бира...
П.П. По принцип ако във филмите не се леят реки от кръв не са по мой вкус! Разбира се има и изключения, но са малко...
Дължа ли ти бира
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.