Черно Море привлече Здравко Лазаров

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

krix
Контакти:

Re: Черно Море привлече Здравко Лазаров

Мнениеот krix » 15 юни 2009 14:47

MORSKI написа:
krix написа:Ако не знаете електричката има дело с някакъв турски отбор и ако не спечели обжалването 300 000 евро или отказване от футбола

Еми явно нещо не си добре информиран понеже подписва с нас ;)

Това го знам, но в който и отбор да е, ако не спечели делото трябва да плати 300 000 евро или да му спрат правата, т.е. да се откаже от футбола.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 юни 2009 14:54

Електричката:,,С Черно море ще влезем в групите на УЕФА"

Според футболиста този отбор напълно отговаря на амбициите му
Здравко не е сигурен само за продължителноста на контракта си с моряците.,,Мисля че този отбор разполага с отлични изпълнители на всички постове като това си пролича през вече приключилия сезон.Според него целта пред моряците е пробив в Лига Европа следващия сезон.Ще припомним, че варненци ще започнат от втория предварителен кръг на турнира, в който ще бъдат поставени.

Лазаров смята, че в Черно море ще срещне голяма конкуренция като титулярното му място не е гарантирано.,,Обстановката тук е невероятна а аз съм оптимист за предстоящото си представяне" завърши футболистът.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 15 юни 2009 14:59

Sagittarius написа:
krix написа:Ако не знаете електричката има дело с някакъв турски отбор и ако не спечели обжалването 300 000 евро или отказване от футбола

Не знам в крайна сметка такива дела да са отказали футболист,винаги се решават така,че играчите си продължават кариерите.Въпроса е,че направо не мога да повярвам колко тъпи и малоумни са в ЦСКА :shock: .Което е прекрасно за нас :lol: !За 3-ти пореден трансферен период си правим селекцийка на техния гръб обирайки най-добрите им играчи :lol: .Не гонят чернилките,а гонят Електричков,който е прекрасен играч и национал :x .Но нищо,тяхната простотия е манна небесна за нас,следващия е Йордан Минев и си оправяме и десния бек пак на гърба на гениите в Борисовата Градина :twisted: .Впрочем ги удряме и с Николай Манчев,защото използваме тайното оръжие - Кривия,който му е съгражданин и го навивал да идва при нас за негов бъдещ заместник :lol: .

Абе братле не са ти ясни много неща първо има огромна разлика да играеш в ЦСКА и левски и в който и да е друг отбор в България там трябва психика защото целите не са трето място а винаги първо публиката те натиска и така нататък, а мога да ти кажа че точно на Юруков и Г.Илиев им беше даден бая шанс и нищо даже няколко важни мача ни провалиха тъй че не говори глупости просто Черно Море не е ЦСКА няма база за сравнение. ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2009 15:04

Да Цска се проваля псотоянно,а Черно мОре бие ;)
Къде си тръгнал да ми говориш за Цска,ако не беше същия тоя дето го освиркахме вчера вас още миналата година нямаше да ви има..Имате толкова дългове,че няма на къде повече,а сте винаги в челната 3-ка просто,защото винаги сте пдопирани..Видя се когато ви бихме,че не струвате асболютно нищо,а вие пискахте след мача сумати време-как може Черно Море да бие титана Цска-дето го бъркат с московския навскъде в Европа :lol:
Слез на земята не сте нищо особенно,а да не говоря как не можете да си оцените талантите!!!!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 15:06

icanmecan написа:
Sagittarius написа:

Не знам в крайна сметка такива дела да са отказали футболист,винаги се решават така,че играчите си продължават кариерите.Въпроса е,че направо не мога да повярвам колко тъпи и малоумни са в ЦСКА :shock: .Което е прекрасно за нас :lol: !За 3-ти пореден трансферен период си правим селекцийка на техния гръб обирайки най-добрите им играчи :lol: .Не гонят чернилките,а гонят Електричков,който е прекрасен играч и национал :x .Но нищо,тяхната простотия е манна небесна за нас,следващия е Йордан Минев и си оправяме и десния бек пак на гърба на гениите в Борисовата Градина :twisted: .Впрочем ги удряме и с Николай Манчев,защото използваме тайното оръжие - Кривия,който му е съгражданин и го навивал да идва при нас за негов бъдещ заместник :lol: .

Абе братле не са ти ясни много неща първо има огромна разлика да играеш в ЦСКА и левски и в който и да е друг отбор в България там трябва психика защото целите не са трето място а винаги първо публиката те натиска и така нататък, а мога да ти кажа че точно на Юруков и Г.Илиев им беше даден бая шанс и нищо даже няколко важни мача ни провалиха тъй че не говори глупости просто Черно Море не е ЦСКА няма база за сравнение. ;)

Taka приказваш щото не са те плюли и кълнали под козирката. :mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 юни 2009 15:07

Абе ти чувал ли си за Козирката :lol: Ами да,Черно Море не е ЦСКА и тука колектива е отличен,няма 100 маймуни и чужденци,които не знаят български даже и не може да се разбереш с тях на терена.Жоро Илиев е плеймейкър,най-добрия му пост е този,а вие го налагахте - деф. халф!Как да покаже качества,като той нито има физика,нито някога е тренирал за този пост?Постоянния натиск от трибуните е едно,ние също искаме победи,но при вас нещата се изкривяват и отиват към комплексарщина.Много мачове съм ви гледал,добре играете,пропускате доста положения,биете 1:0 и журналисти и фенове критикуват треньора,клатят му поста,психират играчите.Да ти кажа-това само ви пречи,не ви помага.Затова и Лазаров каза "атмосферата е прекрасна" днес на Тича.

ПС:Впрочем,ако не беше Електричков есента да ви играе щяхте да сте на 5-то място в крайното класиране и извън Европа.Нищо,тази година със сигурност сте зад нас и максимум 1 точка в преките ни двубои....впрочем ако не беше Електичков да падне за оня измислен фал щяхте ли да се доберете до 1:1 на Армията с нас?Надали :oops:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 юни 2009 15:13

И равен с Левски нямаше да видят,ама кой да го оцени.....

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 15 юни 2009 15:13

Sagittarius написа:Абе ти чувал ли си за Козирката :lol: Ами да,Черно Море не е ЦСКА и тука колектива е отличен,няма 100 маймуни и чужденци,които не знаят български даже и не може да се разбереш с тях на терена.Жоро Илиев е плеймейкър,най-добрия му пост е този,а вие го налагахте - деф. халф!Как да покаже качества,като той нито има физика,нито някога е тренирал за този пост?Постоянния натиск от трибуните е едно,ние също искаме победи,но при вас нещата се изкривяват и отиват към комплексарщина.Много мачове съм ви гледал,добре играете,пропускате доста положения,биете 1:0 и журналисти и фенове критикуват треньора,клатят му поста,психират играчите.Да ти кажа-това само ви пречи,не ви помага.Затова и Лазаров каза "атмосферата е прекрасна" днес на Тича.

ПС:Впрочем,ако не беше Електричков есента да ви играе щяхте да сте на 5-то място в крайното класиране и извън Европа.Нищо,тази година със сигурност сте зад нас и максимум 1 точка в преките ни двубои....впрочем ако не беше Електичков да падне за оня измислен фал щяхте ли да се доберете до 1:1 на Армията с нас?Надали :oops:

Много мъка си преживял разбирам те за цялата си история имате 9 победи над ЦСКА ти колко от тях видя :) и да ти кажа ЦСКА пак ще бъде първи рано или късно докато вие.........................едвали освен ако тим не купат първенството :)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 15 юни 2009 15:17

icanmecan написа:Много мъка си преживял разбирам те за цялата си история имате 9 победи над ЦСКА ти колко от тях видя :) и да ти кажа ЦСКА пак ще бъде първи рано или късно докато вие.........................едвали освен ако тим не купат първенството :)

Макар че не питаш мен ,веднага се сещам за 4,и ми стана хубаво някак си :oops: !
Какъв беше проблемът да го купят още тази година,приказваш глупости.
Последна промяна от ncbs на 15 юни 2009 15:19, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Върни се в “Черно море”