Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Дуци Симонович е новият главен мениджър на ЦСКА
И аз приемам новината със смесени чувства.По скоро е добра,защото Дуци Симонович е наш човек.От друга е много важно какво мисли по въпроса Радуканов.Ак са му го турили от нищото и той не е съласен,няма да е на добре.Ще започнат едни скандали и престрелки по медиите,които не ми се иска да си помислям как биха се отразили на състоянието на отбора,а и не прилягат на класата на клуб като ЦСКА.Не че не сме се нагледали на подобни циркове.Два пресни примера от близкото минало:Стефан Орманджиев в дует с Йешич=бомба със закъснител,същото важи и за Емо Костадинов и...който е треньор в този момент.Затова трябва да се пипа много внимателно сега.Иначе е хубаво,че ще има човек,който да върши една важна работа,която явно тежи на Миленчо.Личи си,че е още много млад и неопитен,за да съвмещава двете длъжности.Надявам се двамата да оформят добър тандем в ЦСКА и да разбият стереотипа от последно време.
- captain_drifuss
- Контакти:
Като гледам Милен,малко ще е трудно да се сработи с някой друг!Дано стане, а и Дуци да работи както може, защото разбира играта.Но дано днес най после се сетят да вземат Хайри
dodo7271 написа:Дуци е назначен, за да смени Милен при първия удобен повод.
и на мен ми намирисва, но във всяка голяма фирма, идеята е да се работи под напрежение и може да искат да го понапрегнат Милен.
п.п. винаги съм го искал да дойде при нас. Не съм чул лоша дума срещу него от футболист.Отбора му винаги играе нападателен футбол и се раздава във всеки мач..............аве и е психолог и тактик, само да няма интриги, че сме царе в тая област
п.п ся остава и Лечков да вземем

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Откакто Росен Кирилов започна да разузнава отборите ,нещо в играта ни започна да куца... Не мислите ли?
Нещо не я чете играта май...
Нещо не я чете играта май...
Още те държи:)...Болест е...
Не знам доколко предните информации са били верни...Нали помните как първо беше Пламен Марков, после Вальо Михов, после Майкъла.....
Виждам, че новината я има почти навсякъде, вероятно този път е истина...
За мен е добра новина.
Дуци ще помогне много, но смятам че в никакъв случай не е взет за да замества евентуално Милен...
Просто ТИТАН-ите схванаха, че Радукана няма да може да съвместява успешно толкова длъжности а сезона е дълъг и освен това много важен и титлата е задължителна вече...
На мен лично Дуци ми е бил винаги много симпатичен с работата си, освен това е пример в това, как може да не си бил кой знае какъв играч, но да си добър наставник и ръководител ако щете най-общо казано...Малко ми прилича на Йешич - може и с Видима Раковски да е и пак ще бие левски...
С две думи - ще помогне в борбата за титлата, сигурен съм
Виждам, че новината я има почти навсякъде, вероятно този път е истина...
За мен е добра новина.
Дуци ще помогне много, но смятам че в никакъв случай не е взет за да замества евентуално Милен...
Просто ТИТАН-ите схванаха, че Радукана няма да може да съвместява успешно толкова длъжности а сезона е дълъг и освен това много важен и титлата е задължителна вече...

На мен лично Дуци ми е бил винаги много симпатичен с работата си, освен това е пример в това, как може да не си бил кой знае какъв играч, но да си добър наставник и ръководител ако щете най-общо казано...Малко ми прилича на Йешич - може и с Видима Раковски да е и пак ще бие левски...

С две думи - ще помогне в борбата за титлата, сигурен съм

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Изобщо не ми харесва това което става. Да ясно е, че Дуци има качества, но е външен човек на екипа на Милен и съм сигурен, че там нещата ще зациклят и то сериозно.Достра грешен ход от страна на Титан е назначаването на Симонович. Да и аз съм на мнение, че трябва да има човек на този пост, но той трябваше да я някой с по голям авторитет, а Дуци .......
Помнете ми думата : драмата при нас сега започва !
Помнете ми думата : драмата при нас сега започва !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Където се намесят сърбите нещата отиват на издуй гащи
Най пресния пример в Локо Пд , дойде някакъв измислен сърбин докато отборът им вървеше добре и веднага станаха много интриги , оставки и в момента Локото е една разбита команда .
Та скоро и при вас ще е същото а и най вероятно този алкохолизиран сърбин е гласен за треньор !
Честито

Най пресния пример в Локо Пд , дойде някакъв измислен сърбин докато отборът им вървеше добре и веднага станаха много интриги , оставки и в момента Локото е една разбита команда .
Та скоро и при вас ще е същото а и най вероятно този алкохолизиран сърбин е гласен за треньор !
Честито
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

Ако Дуци започне да се меси в работата на Радуканов без да е помолен от него самия, мисля че нищо добро не ни чака и нервите на Радуканов може и да не издържат. Иначе Дуци има страхотен поглед върху играта и практикува нападателен футбол, един от малкото истински специалисти в България, но не знам на този пост дали ще успее да се справи. Пожелавам успех на Дуци и нека не забравя, че каквото и да прави трябва да е само в името и за доброто на ЦСКА !!! Дано наистина облекчи работата на Милен и така да му помогне да си върши само треньорските задължения, а не да всява смут и паника в треньорския щаб и играчите и в место да е от полза на ЦСКА , да се получи така, че да бъде вреден за отбора.
УСПЕХ И УМНАТА пожелавам на Дуци и нека подходи по най-сериозния и отговорен начин към новия си пост и нека помага на Радуканов, а не да му пречи !!! САМО ЦСКА
УСПЕХ И УМНАТА пожелавам на Дуци и нека подходи по най-сериозния и отговорен начин към новия си пост и нека помага на Радуканов, а не да му пречи !!! САМО ЦСКА
catch me ... if you can !
- controller
- Контакти:
Ужаст ! Сигурно заплатата му е 100 кила ракия , 50 кила водка и безплатни неограничени посещения в Син Сити и БИАД !