40 човека седят и гледат как момиче се дави

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: 40 човека седят и гледат как момиче се дави

Мнениеот edmon_dantes » 30 авг 2011 22:08

http://www.dk-tv.com/index.php?id_video=135&t=3&type=videos
На клипчето говори майката на едно момче, което беше убито зверски от един шизофреник в Ямбол посред бял ден на оживена улица и никой не е помогнал на момчето. НИКОЙ!
Станали сме толкова безчувствени, че дори смъртта на някой не ни трогва. Ние изобщо човеци ли сме? Съмнявам се.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 30 авг 2011 22:18

edmon_dantes написа:http://www.dk-tv.com/index.php?id_video=135&t=3&type=videos
На клипчето говори майката на едно момче, което беше убито зверски от един шизофреник в Ямбол посред бял ден на оживена улица и никой не е помогнал на момчето. НИКОЙ!
Станали сме толкова безчувствени, че дори смъртта на някой не ни трогва. Ние изобщо човеци ли сме? Съмнявам се.

Животни! Върнахме се в в пещерите! Деградирахме до безобразие...
40 човека седят и гледат????

Най-трагичното е, че ако беше скочил някой да спасява детето, някои щяха да му се смеят, колко е глупав!
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Lakokara4a
Контакти:

Мнениеот Lakokara4a » 30 авг 2011 22:22

Right_side написа:Нашите полицаи са дебели,гадни,мръсни,безполезни паразити. Такива идиоти - тъпи и ограничени никъде няма. Въобще не се очудвам ,че заради некомпентността им пак някого е умрял. Жалко.

Ти си абсолютно неграмотен да пишеш и някакъв ламер борещ се за слава... Нито имаш капацитета, нито културата да даваш определения. Както завършваш жалко... наистина е жалко, но за такива като тебе. Сътвери дето само обиждат, без грам мислене. Ама то ти е и невъзможно, какво те мисля....

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 30 авг 2011 22:32

да почива в мир а за тия педали полицайте който са корумпирани и от тях нищо не става за тях нема нужда от коментар
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 30 авг 2011 22:32

Lakokara4a написа:
Right_side написа:Нашите полицаи са дебели,гадни,мръсни,безполезни паразити. Такива идиоти - тъпи и ограничени никъде няма. Въобще не се очудвам ,че заради некомпентността им пак някого е умрял. Жалко.

Ти си абсолютно неграмотен да пишеш и някакъв ламер борещ се за слава... Нито имаш капацитета, нито културата да даваш определения. Както завършваш жалко... наистина е жалко, но за такива като тебе. Сътвери дето само обиждат, без грам мислене. Ама то ти е и невъзможно, какво те мисля....

Нито ме знаеш нито ме познаваш ,олигофрен.Всико което съм написал е истина и всеки средно интелигентен човек е съгласен с мнението ми за ушев (има много малки изключения).Щом са полицаи трябва да не са 130 кила , да могат да плуват , да защитават и в случая да спасяват данъкоплатците. Не става само с ядене...
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 30 авг 2011 22:43

Много е лесно да се плюе, но ушевите не са спасители на плажа..Колкото и да е ужасно.. било е твърде късно..И тука сте много гъзари, как взимали пари и т.н.. ама пари взимат главно и предимно катаджиите.. и взимат, щото им давате.. и като сте толкова гъзари и говорите за народните пари. Всички ли се осигурявате на реалния си доход? А? По-скоро не! И после ушевия взима 600 лева.. същото важи и за учителя и лекаря и т.н.. взимаме си по 1-2-3 хиляди лева ама се осигуряваме на минималното.. и после що здравната система такава, що полицията онакава и що учителите взимат токлкова малко.. еми ебете се.. да ви еба и тъпаците... форумни смелчаци..

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 30 авг 2011 23:00

Преди 3 дни се върнах от Созопол и с един приятел за малко да се удавим .. Добре,че беше охраняем плажа и имаше спасители .. Бяхме навлезли много малко в морето,имаше хора по-навътре от нас,но при нас беше по-бурно,защото бяхме до скалите и течението ни завлече .. Ако някой скочи да те спасява,си е почти равносилно на самоубийство .. В такъв случай само някакво въже може да те спаси .. Ама 20 минути да стоят и да гледат - е това е просто безхаберие .. Нищо ли не успяха да измислят,просто не знам какво да кажа ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 31 авг 2011 00:10

Адски много ме дразните с глупостите си за полицаите. Изобщо си нямате на идея с какви простотии са принудени да се занимават по цял ден. А тия, които са приказвали, че имало полицаи какво са направили?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 31 авг 2011 01:00

То бива, бива егоизъм и простотия, ама това нашето вече прескача всякакви граници :x Толкова ли поне 1-2 души не им е трепнало да се опитат да спасят това дете :!: А и полицай да стоят и да гледат безучастно е наистина нечувано и невиждано до сега. ТОВА ГО ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 31 авг 2011 01:04

bekono написа:То бива, бива егоизъм и простотия, ама това нашето вече прескача всякакви граници :x Толкова ли поне 1-2 души не им е трепнало да се опитат да спасят това дете :!: А и полицай да стоят и да гледат безучастно е наистина нечувано и невиждано до сега. ТОВА ГО ИМА САМО В БЪЛГАРИЯ!

като не могат да плуват искаш да скочат ли? Реално могат да се обадят единствено за спасители или там за катер...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”