Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Още един добър пример или фен тема за Радо Стойчев

Мнениеот Madridist » 30 авг 2011 20:24

Евала Марми за хубавата тема Изображение. Голям фен съм на Радо Стойчев - изключително възпитан и културен човек, на всичкото отгоре голям треньор. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 30 авг 2011 20:49

8-)

Levskar_90, не съм съгласен с теб !
Радо Стойчев е треньор на националния отбор от няколко месеца. Успя да ги класира на финалите на Световна лига. Там се представихме добре, макар че всички вече искаме медали от голям турнир. Както и да го погледнем обаче 5-ото място си е успех !
Нека не забравяме, че водещи фигури като Матей и Владо бяха контузени и не играха пълноценно в Полша. Какво повече може да искаме от Радо Стойчев ?
Медали ? Убеден съм, че до 1 година ще ги спечелим !!! ;)
Изгледайте клипа и ще видите колко професионално се подготвя отбора под негово ръководство.
Направо съм изумен ! Излиза, че волейболът не е просто игра, а цяла наука ... :shock:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 10 сеп 2011 16:55

Какво е постигнал в национала че респект, Пранди го изритаха като мръсно куче след една грешка на Алексиев, въпреки че ни направи трети на европейското, а тaя смешка Стойчев освен че ни орезили на световната лига, падахме от кой ли не, и в момента най слабия отбор в групата Словакия ни прави за смях и ти ми искаш респект към тоя ....

Респект че разби отбора ни ли ? Че ни вкара в трета глуха на волейбола, голям респект тогава ...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 11 сеп 2011 03:30

Levskar_90 написа:Какво е постигнал в национала че респект, Пранди го изритаха като мръсно куче след една грешка на Алексиев, въпреки че ни направи трети на европейското, а тaя смешка Стойчев освен че ни орезили на световната лига, падахме от кой ли не, и в момента най слабия отбор в групата Словакия ни прави за смях и ти ми искаш респект към тоя ....

Респект че разби отбора ни ли ? Че ни вкара в трета глуха на волейбола, голям респект тогава ...

Стойчев е разбил отбора ни :shock: :o И в такъв мач като днешния какво да направи тренерът ?! Той ли да реализира мачболите ? :o

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Радо Стойчев - Фен тема

Мнениеот Middlesbrough » 12 сеп 2011 13:10

всичко хубаво , но тряя да спре да пуска Тошето :@:@:@:@ както и Соколов трябва да е титуляр вече ... : )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 12 сеп 2011 23:41

Ако играехме със Сърбия или Италия на четвъртфинал и паднеме, щеше да има критики към Стойчев, затова и той избра, да сме втори, защото при една загуба от Русия никой няма да го съди и ще бъде съвсем нормална, така и вълка сит и агнето цяло. Ние си заминаваме с чест и без нищо и стойчев си спасява кожата. А ако бяхме паднали от Сърбия и Италия щеше да има негодуване срещу него...

В първия мач паднахме от слабака Словакия, след това бихме поляците в странен мач, в който май по - скоро паднаха, за да ни прецакат, и бихме Германия в мач без значения. Това постигна радко, дали не си дава сметка ??? Много добре знае че няма да се справи даже с Италия или Сърбия и предпочита да падне от фаворита Русия, елементарно. Голям хитрец излизи тоя радко но на гърба на България

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 14 сеп 2011 17:33

Стратегията на радко върви по план. Избегна четвъртфинал с Русия или Италия и сега ще падне от най - силния отбор Русия, но на каква цена жертва един евентуален медал ? На цената на неговата кожа, щото се знае че италия или сърбия ако ни хванат и те ще ни бият и тогава той щеше да е виновният, сега ще си измие ръцете с националите. Вън стойчев иначе няма да потръгнем.

Ако пък бием Русия(в което се съмнявам с начело с тоя треньор) аз ще съм първия, който ще похвали стойчев и ще му простя на мига всичките му досегашни резили ;)

Напред български лъвове, дано бием Русия, успех пожелавам и на треньора, дано опровергае думите ми ;)

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 сеп 2011 17:49

Levskar_90 написа:Стратегията на радко върви по план. Избегна четвъртфинал с Русия или Италия и сега ще падне от най - силния отбор Русия, но на каква цена жертва един евентуален медал ? На цената на неговата кожа, щото се знае че италия или сърбия ако ни хванат и те ще ни бият и тогава той щеше да е виновният, сега ще си измие ръцете с националите. Вън стойчев иначе няма да потръгнем.

Ако пък бием Русия(в което се съмнявам с начело с тоя треньор) аз ще съм първия, който ще похвали стойчев и ще му простя на мига всичките му досегашни резили ;)

Напред български лъвове, дано бием Русия, успех пожелавам и на треньора, дано опровергае думите ми ;)

За какво толкова мразиш Стойчев ?! Вярно, че българите не можем да простим на успелите хора, ама чак пък толкова ли ?! :o Да ти припомня ли, че при Прадни не се класирахме за финалите на Св. Лига, брахме срам от отбори като Финландия и Япония :idea: С какво най-успелият ни треньор е виновен в момента?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 сеп 2011 20:58

Напълно очаквано !!! Радку Вън !

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 18 сеп 2011 12:08

2012 ще е годината, когато България за първи път ще бъде номер едно в колективен спорт, и това ще е волейбола начело с най-добрия треньор в света в момента.Успех на Стойчев и момчетата по трудния път към върха ! 8-)

Върни се в “Волейбол”