Евробаскет 2011 Литва
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- controller
- Контакти:
Re: Евробаскет 2011 Литва
Една победа за наще срещу белгициите, и след това си се прибираме У къщи !

Очаквам посредствено представяне в Литва от наша страна. Имаме някакви шансове срещу Грузия, Белгия и Украйна, но Русия и Словения просто ще ни попилеят. Все пак успех!
-
- Контакти:
Дано да постигнем поне една победа за престиж!
За повече не мисля.
Все пак желая успех на момчетата!
За повече не мисля.
Все пак желая успех на момчетата!
Левски завинаги в моето сърце

Словенците доста слабо играят, но нашите са още по-зле. Само Роуланд се нагърбва и играе, останалите мятат тройки от време на време. Виденов не знам играе ли в клубен отбор, но формата му е отчайваща.
- shotgun blues
- Контакти:
runnersa написа:Така и никой не каза колко отбора от групата минават във втората фаза![]()
първите 3
добър резултат,но се вижда че класа липсва,американеца играе почти сам.Виденов играе отчайващо,Върбанов играе ролята на дърво както винаги.Разбира се показахме се като най-големите селяци,хората сложили камери до скамейките ,това е европейско първенство все пак и нашите слагат дъските за схемите и се пречкат на камерите за да не видят хората ВЕЛИКАТА схема на Барчовски

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- shotgun blues
- Контакти:
силно начало на второто полувреме
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Близко сме 3 точки имаме шансове 

Бахти за малко Словенците доста ни подцениха а и стрелбата им отдалече беше ужасна жалко че не си използвахме шанса! Утре Белгийците трябва да ги сгазим!