Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сектор Б иска среща с Батков

Мнениеот sedem_!_dva » 14 юни 2009 20:35

Много правилнооооооооооооооооооооооооо ;) ;) ;)
NON MOLLARE MAI

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юни 2009 22:56

Чета тука предните мнения и не мога да повярвам... Нещо слънцето ли? Кокъла е най-безкадърния треньор на Левски от доста време насам. Ако сте твърде малки и една шампионска титла ви радва толкова - въздържайте се от мнения. Какво му харесвате на кокала? Играта, постройката, постоянноста? Че аз колкото и да се напъвам не мога да видя нищо добро. И станали сме шампиони? Ебахти логиката, ми чорбата станаха шампиони миналата година с 16 точки, дай да си задържат лупи???

Само да отбележа - кокала стана шампион, защото си взе важните мачове. Тия важни мачове бяха взети с хъс, не с някакви тактически умения. И тук ролята на кокала е нулева. Виж, не стои така работата със сектор Б. Сектора стоеше зад отбора, подкрепяше и нахъсваше. Сектора пак показа, че е способен да обръща мачове, да печели мачове. Точно заради това този сектор има право да иска и изисква, извоювал си го е. Колкото и да е клиширано - Левски са феновете, не Батков. Ако има фенове на батков - ходете си на графа, пред канторката му.

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Мнениеот Доктор Н » 14 юни 2009 23:27

tprodanov написа:Само да отбележа - кокала стана шампион, защото си взе важните мачове. Тия важни мачове бяха взети с хъс, не с някакви тактически умения. И тук ролята на кокала е нулева....
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ти да не говориш за джаги? Ще бъде интересно да ми обясниш точно мачът с Литекс как го взе, защото мисля че там тактическото надиграване беше очевадно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2009 08:23

14 юни 2009 14:47
Ултрасите настояват за нов треньор и сериозна селекция
Сектор Б ще поиска среща със собственика на Левски Тодор Батков, за да се обсъдят най-сериозните проблеми пред тима.Според феновете Левски няма шанс в Европа с треньор като Емил Велев и промяната е задължителна.
"Искаме участие в групите на Шампионска лига или Лига Европа, но това няма как да стане с Кокала и с тези футболисти", коментират запалянковците.
Според тях, особенно наболял е въпроса със състоянието на базите и ще има пълна мобилизация от тяхна страна следващото правителство да реши най-накрая този проблем.
"Ако продължават да отлагат решението с оправянето на окаяните ни спортни бази ще изгонят и последните фенове от стадиона", заканиха се ултрасите.
14 юни е и първенството свърши.На 2 май Батков,обеща промени ако
привържениците подкрепят отбора.Феновете спазиха своята част от договорката,ред е на Тодор Батков да покаже,че е мъж и да спази своята част.

[warning]Има и друг начин да изразиш мнението си :!: За Бан-а си прав ;)[/warning]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 15 юни 2009 09:01

Доктор Н написа:
tprodanov написа:Само да отбележа - кокала стана шампион, защото си взе важните мачове. Тия важни мачове бяха взети с хъс, не с някакви тактически умения. И тук ролята на кокала е нулева....
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ти да не говориш за джаги? Ще бъде интересно да ми обясниш точно мачът с Литекс как го взе, защото мисля че там тактическото надиграване беше очевадно.

Ако говориш за "Опълчението на Шипка" от страна на Левски,тоя мач си беше и с доза късмет ! Иначе тактически надиграхме и Морето във Варна и най-вече Локо Сф на Герена...нали ? :shock:
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 юни 2009 09:35

Ами не е лошо да се смени Велев....обаче, сега ли ? Точно този ли е момента, за рокада в треньорското ръководство ? Това да не е предишните години, когато първият мач в евротурнирите, беше в средата на месец Август ? Само си представете, евентуалният нов наставник, как ще прави селекция, как ще се запознава с играчите и качествата им.....как ще гради своето виждане за играта и тактиката.......и всичко това за има - няма три седмици ? ! И аз съм за смяна на Велев, но това, в точно този момент, би било много по рискован ход.....от колкото оставането му, поне на този етап ! За мен, смяната трябваше да стане през зимната пауза.
П.П. Ако се прави смяна сега, то трябва да е задължително български специалист, който е имал наблюдения върху играта на Левски, и да е запознат с играчите и възможностите им !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
msm
Контакти:

ЧРД

Мнениеот msm » 15 юни 2009 11:38

На тази дата през 1976 г. е роден защитникът на Левски Лусио Вагнер

15 юни 2009

София. На тази дата през 1976 г. е роден защитникът на Левски Лусио Вагнер. Той е бразилски футболист, ляв защитник, играч на ПФК Левски (София). Преди това е играл за ФК Черно море, Бенфика и ФК Севиля. Доведен в Левски от бившия собственик на отбора Майкъл Чорни. Получaва българско гражданство и става титулярен защитник в националния отбор под ръководството на Христо Стоичков. Игра за България и при Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: ЧРД

Мнениеот slavia_forever » 15 юни 2009 11:51

Честито!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 15 юни 2009 12:18

И кой да е този бълг. специалист, че не се сещам? Херо ли? Не, благодаря!
С оглед на малкото време до първите мачове в Европа, Велев трябва да остане. Кокала заслужава да получи шанс!
А тези, които искат среща с Батков, в ролята на какви я искат - не мисля, че представляват цялата синя публика! До къде я докарахме - част от феновете да определят ръководство, треньор, да вземат да направят и селекцията, а?! Това са номаре, тип чорбалък - хайде да не изпадаме до там!

gpp1981
Контакти:

Re: ЧРД

Мнениеот gpp1981 » 15 юни 2009 13:02

Честито.

Върни се в “Архив”