Мнениеот redpride » 30 авг 2011 16:48
Смятам, че БФС ще промени решението си за мача ЦСКА-Левски. Българският футбол умира, а началниците му искат да спрът и малкото хора, които искат да го гледат. Как в петък в ранния следобед да дойдат хората от провинцията, като повечето са на работа? Какво искат от БФС празен стадион! Явно са забравили, че футбола е за феновете, че футболистите са артисти и играят за публиката и най-важното това е българското дерби-единственото. Дайте да убием и него и догодина тв правата ще са по пет лева на мач. Кой ще плаща рекламно време в ранния следобед в петък? Нека да кажат, че не искат публика и готово, но клубовете не са толкова богати и колкото и малко хора да има все пак билетите струват нещо, което ще отиде в отбора домакин. Колко зрители смятат,че ще има в такъв глупав час и ден? На 42000 стадион 5-6000-просто срам. Вече не разбирам това ръководство на БФС, сякаш искат отборите ни да стигнат нулата, като аматьори, на чиито мачове присъстват само роднините и приятелите. За, какво Левски и ЦСКА взеха Калво, Зику, Арс и Мораес, за какво им плащат огромните заплати, кой ще ги види на мач без зрители? Всички играчи казват, че на пълен стадион се играе по-лестно и по-нахъсано. Просто самата публика те зарежда и те вдига. Другата безумица са цените на билетите за мача с Англия. Аз няма да ходя, защото за този смешен национален отбор и 5 лева са много. Какви са ти 50, 30, 20 лева. Да, англичаните не идват всеки ден, но аз съм българин и искам да гледам България, ако искам Англия в неделя по Диема. Хора, опомнете се бяхте велики играчи, но след вашето управление футбола ни ще загине. Докъде искате да стигнеме? Вероятно до Малта и Люксембург. Те обаче се развиват и съвсем скоро ще ни бият и Перуката, Лечков и сие пак ще обвиняват друг, а не собствената си некомпетентност. Имахме един играч от световна класа Бербатов и те побързаха да го прогонят. Накрая този национален отбор ще си го гледат само те!