Бойкот на Дербито - Да или Не

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: До журанлистите от Гонг и Феновете на ЦСКА и Левски.

Мнениеот shotgun blues » 30 авг 2011 15:18

batmanlevski написа:явно и в БФС обслужват интересите на Герб и бойко борисов,този човек е окопирал всчико в своя полза,но не му остава още много !Народа взе да вдига ,щом Левски и ЦСКА се обединяват в своите идей ,края на най-некадърното правителство наближава

така ли и кой ще дойде СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ или ще го караме на АТАКАААААААААААААА OMFG
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Re: Бойкот на Дербито - Да или Не

Мнениеот ficho17 » 30 авг 2011 15:29

Против бойкот на Вечното дерби ! Аз ще направя всичко по силите си да присъствам на мача и да ПОДРЕПЯ ЛЕВСКИ ДОКРАЙ ! Мисля , че думите в уголемен шрифт трябва да са изключително познати на синята общност :)
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 30 авг 2011 15:51

bigbonusprize написа:
Levski 1914 написа:И аз съм "за" бойкот на мача! Не е нормално най-голямото дерби да се насрочи в делничен ден и в този час. Не знам кой ще си заебе работата и задълженията, за да отиде на стадиона.

Аз! И много други :)

Радвам се :) ...за жалост аз не съм от тези, които ще успеят.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 30 авг 2011 16:03

И не само до журналистите, а и до самите президенти на двата отбора ако въобще и тях ги интересува, нека се разберат и бойкотират първенството какво е това петък 14:30 че не само аз а и хиляди други като мен са наработа, безобразие.

ПС: господа от БФС защо не пуснете и мача БЪлгария - Англия от 14:30 в петък ????????????
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 авг 2011 16:24

Мъка. КОнспирации, Бойко, Мойко. Винаги по избори мачовете се изтеглят
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 30 авг 2011 16:48

Смятам, че БФС ще промени решението си за мача ЦСКА-Левски. Българският футбол умира, а началниците му искат да спрът и малкото хора, които искат да го гледат. Как в петък в ранния следобед да дойдат хората от провинцията, като повечето са на работа? Какво искат от БФС празен стадион! Явно са забравили, че футбола е за феновете, че футболистите са артисти и играят за публиката и най-важното това е българското дерби-единственото. Дайте да убием и него и догодина тв правата ще са по пет лева на мач. Кой ще плаща рекламно време в ранния следобед в петък? Нека да кажат, че не искат публика и готово, но клубовете не са толкова богати и колкото и малко хора да има все пак билетите струват нещо, което ще отиде в отбора домакин. Колко зрители смятат,че ще има в такъв глупав час и ден? На 42000 стадион 5-6000-просто срам. Вече не разбирам това ръководство на БФС, сякаш искат отборите ни да стигнат нулата, като аматьори, на чиито мачове присъстват само роднините и приятелите. За, какво Левски и ЦСКА взеха Калво, Зику, Арс и Мораес, за какво им плащат огромните заплати, кой ще ги види на мач без зрители? Всички играчи казват, че на пълен стадион се играе по-лестно и по-нахъсано. Просто самата публика те зарежда и те вдига. Другата безумица са цените на билетите за мача с Англия. Аз няма да ходя, защото за този смешен национален отбор и 5 лева са много. Какви са ти 50, 30, 20 лева. Да, англичаните не идват всеки ден, но аз съм българин и искам да гледам България, ако искам Англия в неделя по Диема. Хора, опомнете се бяхте велики играчи, но след вашето управление футбола ни ще загине. Докъде искате да стигнеме? Вероятно до Малта и Люксембург. Те обаче се развиват и съвсем скоро ще ни бият и Перуката, Лечков и сие пак ще обвиняват друг, а не собствената си некомпетентност. Имахме един играч от световна класа Бербатов и те побързаха да го прогонят. Накрая този национален отбор ще си го гледат само те!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 30 авг 2011 16:52

Аз предлагам да не ходим да гласуваме и мача да е в събота от 16-00 да ре4ем . Заради едни изроди който храним , да не си гледаме и мача. Кратунковците / тиквите / в БГ се оляха. Оправиха се до десето коляно , а народа гладен и озверял - е това нормално ли е Бълагрино? Аз си плащам сметките , а мангала краде и без4инства и аз му плащам дяволъка, а министрите и хората от народното събрание ми забраняват да си гледам и мача - това ако е държава - елате ме обесете публично.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 30 авг 2011 17:01

от моя страна не

ko100v
Контакти:

Мнениеот ko100v » 30 авг 2011 17:06

Аз не виждам, как ще се гледа мача и по телевизията, почти всички сме на работа. Кой го е измислил не знам, но е пълно безумие.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 30 авг 2011 17:26

Склонен съм да подкрепя БФС И МВР в случая,деня ако часа е този не е нормално,но ако има възможност да се премсти за събота в 14'30'' съм напълно ЗА.
Самата декларация увисва в момента в който прочетеш че е подкрепена на първо място от сз и от гугутките.Всички знаем какво работят най-изявените им фенове ицо,любо,васко,павел т.е. тяхната работа е по-скоро по малките часове.
Голяма част от тях не си падат по ученето а по тревата и звучи смешно това,че мислели за образованието на по-малките.Ясно е ,че тях не ги интересуват тези неща а това,че посред бял ден няма как да трупат т.нар. трофей (шалове,знамена и фланелки на други отбори)

Върни се в “Левски”