Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Vladislav
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море,10-ти септември

Мнениеот Vladislav » 30 авг 2011 11:25

В 7:45 хващаш влака за София и слизаш е Плевен в 12:04. Там в 12:45 се качваш на Плевен- Ловеч и пристигаш в Ловеч в 15:19. Поне така е по разписание. 7 часа и половина е пътя.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 30 авг 2011 11:32

UniX95 написа:Добър ден на всички ! Имам желание да отида да гледам моряците в Ловеч, но искам да използвам родното БДЖ за тази цел. Ще се намери ли тук някой добър човек, който да ми каже какъв е начина от Варна да стигна до Ловеч с влак... Понеже сайта на БДЖ ми е малко объркан и неясен. Благодаря предварително! 8-)

Има обявена екскурзия,която няма да ти излезе кой знае колко по-скъпа от пътуването с влак до някъде и после пак до Ловеч. Е зависи каква цел имаш де.
фалшива коса - фалшив футбол!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 30 авг 2011 12:37

Идеята е да няма досег с Левски :mrgreen:

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 30 авг 2011 12:47

UniX95 написа:Добър ден на всички ! Имам желание да отида да гледам моряците в Ловеч, но искам да използвам родното БДЖ за тази цел. Ще се намери ли тук някой добър човек, който да ми каже какъв е начина от Варна да стигна до Ловеч с влак... Понеже сайта на БДЖ ми е малко объркан и неясен. Благодаря предварително! 8-)

Какво му е обърканото?
Избираш "Варна" и "Ловеч" и разглеждаш какви влакове има :lol:
Проблемът е връщането, ще трябва някъде да пренощуваш там.

По-лесният вариант е да се запишеш за екскурзията - 30лв, гарантирано отиване и връщане; или пък да се намерите с още 3-4 за кола ;)

П.С. Гарфилд, какво лошо има информацията да стои и в двете теми? :?
А ако е чак такъв проблем, то по-добре да я беше оставил в темата за мача... Както и да е, слагам пак само линка за картинката.
http://www.bgbits.eu/wp-content/uploads ... poster.pdf
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 30 авг 2011 14:35

ShooterMan написа:Да ни е страх от вас?Няма такова нещо.Защо обаче след всеки ваш мач рефера е обект на критика и хули от противниците ви?Дузпата с която се спасихте в Севлиево беше абсолютна ПОДИГРАВКА с футбола,така,че моля ти се-добре знаете как ви подбутват къде леко,къде кораво ако се налага.

Виж приятелю , може би отсъдената дузпа в Севлиево беше спорна .... Но никой не споменава неотсъдената 100% преди това . Колкото до това , че след всеки наш мач има рев от рефера , истината е следната -ОПРАВДАНИЕ пред фенове , шефове , спонсори и т.н. Предполагам разбираш какво искам да кажа , не казвам , че не са ни подпирали в някои мачове . Но кажи ми кого не са подпирали ? Левски ли , ЦСКА ли , Локо/Сф/ ли , Вас ли , кажи на кой не е помагано ? Не казвам , че силните отбори трябва да бъдат толерирани , но така е навсякъде по Света . Примери да искаш , най - пресните са от мачовете ни в Европа с Висла и Динамо където и в 4 мача ни рязаха яко . Ама така е там ние сме малките . Относно мача , очаквам хубав и резултатен мач с победа на ЛИТЕКС . Желая Ви успех в първенството /освен срещу Литекс/ и място в тройката в края на шампионата ! ;) ;) ;)
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 30 авг 2011 14:48

ShooterMan написа:Първенство,добри сте,факт,но цяла пролет съдиите ви носиха на гръб,то не беше Пирин,не беше Локо Сф,Черно Море,Славия... Махнете от миналия си шампионски сезон ПОДАРЕНИТЕ победи над Пирин,Славия,Локо Сф,Черно Море....и да видим къде ще ви е мястото а?

Аргументирай се , иначе се включваш в отбора на клакьорите !
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 30 авг 2011 15:20

morqche написа:Роска брат ми, внимавай само да ви бием на 10ти ще те разсипя от коментари ама няма да влезеш повече в нашия форум нали? айде със здраве измислени шампиони!

Брат, не съм и искал да влизам във вашия форум, просто темата за мача в който ще участва отбора на който аз симпатизирам е тука. Да си ме вижадал в някоя друга ваша тема да се меся - Не, няма и да ме видиж.
Пак ви казвам елате с голямо самочувствие и ще си тръгнете унижени, няма да ви е за първи път и няма да е за последно :!:

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 30 авг 2011 15:34

motion_man написа:

Какво му е обърканото?
Избираш "Варна" и "Ловеч" и разглеждаш какви влакове има :lol:
Проблемът е връщането, ще трябва някъде да пренощуваш там.

По-лесният вариант е да се запишеш за екскурзията - 30лв, гарантирано отиване и връщане; или пък да се намерите с още 3-4 за кола ;)

П.С. Гарфилд, какво лошо има информацията да стои и в двете теми? :?
А ако е чак такъв проблем, то по-добре да я беше оставил в темата за мача... Както и да е, слагам пак само линка за картинката.
http://www.bgbits.eu/wp-content/uploads ... poster.pdf

Мерси, разцъках вариантите и този с Плевен ми е най-удобен, но щом нямам опция за връщане.. ходенето с влака отпада :D . Сигурно ще се запиша на екскурзията от фен клуба, защото все пак трябва да присъствам на петата поредна победа на Черно море ! ;)
100 години Черно Море !

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 30 авг 2011 18:06

Реалната прогноза за мача е 0:3 за Черно море.Литекс не могат по никакъв показател да ни се опрат.Минаваме ги на ходом и отново първи.Без съдиите Литекс не могат да бият и един мач.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 30 авг 2011 18:21

Тоя мач трябва да го вземем, ще е голяма лудница ако бием и тях 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”