Сергей Станишев няма място на "Тича"!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Сергей Станишев няма място на "Тича"!
Това чове4е няма работа на Тича.Ще развали заслужения празник на феновете.Навсякаде са плазнали.Заради изборите.А иначе руската мижитурка даже не знае кой отбор играе на Ти4а.
Станишев по добре да вземе да посети старческите домове,нищо против хората който живеят там нямам,просто там са му гласовете.Иначе както е тръгнал по стадионите освен псувни,не виждам какво друго ще спечели.Ако не наближаваха избори,нямаше да се дразня че ще идва,но това си е жива гавра с нас,феновете,подигравка.Ние не сме малоумни,не сме деца да се хилим срещу малко шоколадче 

Тоя червен боклук Станишев не разбрах,защо се появи на Тича за да отнесе псувните и освиркванията на публиката.Дори за да доизграе ролята си пред камерите сложи и фанелка на Черно море,а всъщност сигурно въобще не му пука за отбора.Видя се колко жалки и смешни са нашите политици само и само да ги покажят по телевизията могат да понесат освирквания и псувни.Предполагам,репортажите ще са без звук иначе нищо хубаво няма да се чуе от телевизионния екран по време на речта на "скъпия"ни премиер. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- Sagittarius
Получи се това,което всички очаквахме
.Невиждано позьорство и подмазване от страна на един Премиер.За протокола-нямаше повече от 3000 човека,но бяхме "точните хора".Очилаткото се облече с фланелка на Черно Море и като по команда всички 3000 изригнаха в бурни освирквания и псувни по адрес на Премиера.После се появява палячото от СДС-А.Йорданов и се опита да издигне политически лозунг,който обаче не беше казан на точното място - "Варна била синя"-айде още една лавина от освирквания и псувни и за СДС гуруто.Естествено очаквам освиркванията по пишман политиците казионните медии да обявят "за бурни аплодисменти" 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
В спортал.бг пише само за някакав си Станишев.Тои е в центъра на новината.Аман от позьорство,популизъм и безо4ие.Как не го е срам.
- Sagittarius
Абе да ти кажа бая срам го хвана когато го почнахме както трябва и както заслужава
.Гледаше като ******,ходеше като ****** и общо взето се чудеше къде да се скрие от всенародната любов.Нито подмазвания с пожелания за титла,нито обличане на нашата фланелка не го спасиха.

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
Жалко 4е неможах да подкрепя 'народната любов' показана към ......как му беше името?Прекалено далече живея от Варна.А съм фен на моряците от както се помня.
Къде живееш?За статистиката. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Телевизиите мълчат, фокус, лъже, спортал....дори уважавания гонг.....вие не бяхте ли на "Тича"?:)
- Sagittarius
Правилно предположих,че казионните медии усложливо ще премълчат истината,ще се появят снимки на другаря с нашия екип как връчва и получава награди с усмивка.Идилия.Важното е,че ние заехме правилната позиция и не позволихме на Станишев и прасето А.Йорданов да си правят ПР на гърба на Черно Море и феновете му.Не позволихме да се политизира футбола,но въпреки нашата реакция истината ще бъде извъртяна на 180 градуса или най-малкото усложливо прикрита.Даже бореца срещу" 240-те тикви"(Томислав) очевидно е в "играта" на СерГей