Сергей Станишев няма място на "Тича"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

lfc
Контакти:

Re: Сергей Станишев няма място на "Тича"!

Мнениеот lfc » 14 юни 2009 08:22

Това чове4е няма работа на Тича.Ще развали заслужения празник на феновете.Навсякаде са плазнали.Заради изборите.А иначе руската мижитурка даже не знае кой отбор играе на Ти4а.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 14 юни 2009 08:36

Станишев по добре да вземе да посети старческите домове,нищо против хората който живеят там нямам,просто там са му гласовете.Иначе както е тръгнал по стадионите освен псувни,не виждам какво друго ще спечели.Ако не наближаваха избори,нямаше да се дразня че ще идва,но това си е жива гавра с нас,феновете,подигравка.Ние не сме малоумни,не сме деца да се хилим срещу малко шоколадче :evil:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 14 юни 2009 18:36

Тоя червен боклук Станишев не разбрах,защо се появи на Тича за да отнесе псувните и освиркванията на публиката.Дори за да доизграе ролята си пред камерите сложи и фанелка на Черно море,а всъщност сигурно въобще не му пука за отбора.Видя се колко жалки и смешни са нашите политици само и само да ги покажят по телевизията могат да понесат освирквания и псувни.Предполагам,репортажите ще са без звук иначе нищо хубаво няма да се чуе от телевизионния екран по време на речта на "скъпия"ни премиер. :x
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 юни 2009 19:04

Получи се това,което всички очаквахме :x .Невиждано позьорство и подмазване от страна на един Премиер.За протокола-нямаше повече от 3000 човека,но бяхме "точните хора".Очилаткото се облече с фланелка на Черно Море и като по команда всички 3000 изригнаха в бурни освирквания и псувни по адрес на Премиера.После се появява палячото от СДС-А.Йорданов и се опита да издигне политически лозунг,който обаче не беше казан на точното място - "Варна била синя"-айде още една лавина от освирквания и псувни и за СДС гуруто.Естествено очаквам освиркванията по пишман политиците казионните медии да обявят "за бурни аплодисменти" :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 14 юни 2009 20:29

В спортал.бг пише само за някакав си Станишев.Тои е в центъра на новината.Аман от позьорство,популизъм и безо4ие.Как не го е срам.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 юни 2009 20:32

Абе да ти кажа бая срам го хвана когато го почнахме както трябва и както заслужава :twisted: .Гледаше като ******,ходеше като ****** и общо взето се чудеше къде да се скрие от всенародната любов.Нито подмазвания с пожелания за титла,нито обличане на нашата фланелка не го спасиха.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

lfc
Контакти:

Мнениеот lfc » 14 юни 2009 21:02

Жалко 4е неможах да подкрепя 'народната любов' показана към ......как му беше името?Прекалено далече живея от Варна.А съм фен на моряците от както се помня.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 14 юни 2009 21:24

Къде живееш?За статистиката. :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 14 юни 2009 21:28

Телевизиите мълчат, фокус, лъже, спортал....дори уважавания гонг.....вие не бяхте ли на "Тича"?:)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 юни 2009 22:06

Правилно предположих,че казионните медии усложливо ще премълчат истината,ще се появят снимки на другаря с нашия екип как връчва и получава награди с усмивка.Идилия.Важното е,че ние заехме правилната позиция и не позволихме на Станишев и прасето А.Йорданов да си правят ПР на гърба на Черно Море и феновете му.Не позволихме да се политизира футбола,но въпреки нашата реакция истината ще бъде извъртяна на 180 градуса или най-малкото усложливо прикрита.Даже бореца срещу" 240-те тикви"(Томислав) очевидно е в "играта" на СерГей :idea:

Върни се в “Черно море”