[28.08.11г.] Манчестър Юнайтед - Арсенал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- fabregas_949
- Контакти:
Re: [28.08.11г.] Манчестър Юнайтед - Арсенал
Вчера нямаше зверски силен и мощен Юнайтед, просто имаше зверски слаб Арсенал. МЮ си играха на стандартното много добро ниво и не са глупаци, които пропускат шансовете си. Когато трябваше си вкараха положенията, очаквано психиката на "артилеристите" се срина и натам всички знаем какво стана. Защитата ни беше като за наша "А" окръжна група, оставяха зверски големи пространства за играчите на МЮ, как не стана 10-11:2 и те не знаят.. Перси точно в този мач трябваше да докаже, че може да носи тежестта на капитанската лента, но.. Ако беше станал резултата 1:1 може би нямаше да се получи такъв погром..
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
pomiqrat написа:Frankie Lampard написа:може би около 25 % от футболните фенове в България са фенове на Левски и Манчестър Юнайтед! 40 % от България са фенове на Левски и около 70 % на МЮ... Това го казвам от личен опит. Почти всички, които не се интересуват много от футбол са фенове на Юнайтед, най-вече заради Бербатов. Това ви го казвам от личен опит. От средно 20 мои познати - 15 са от Юнайтед.
А аз от двеста познати само 3 фена на Юнайтед знамДруггите са Реал, Ливърпул, Челси, Барса, Арсенал
ЦСКА да бяха играли нямаше да паднат с толкова
Правилно! Те обичат само до 7 да отнасят.

Последна промяна от lebed4eto на 29 авг 2011 12:49, променено общо 1 път.
Тук наистина има хора, които не разбират от футбол и гледат от вчера в буквалния смисъл. Юнайтед нямали история. Тия 8 гола дето ги вкарахме можели всички да излязат в аут и едва ли не Арсенал са ни надиграли
Пожелавам на истинските фенове на "топчийте", които явно са малко тук в този форум да не преживяват такова нещо никога повече.
Макар примера ми да не е на място. Все пак доста болеше, когато скаузърите ни разгромиха с 1:4 на Олд Трафорд пред има няма 2 години.

Пожелавам на истинските фенове на "топчийте", които явно са малко тук в този форум да не преживяват такова нещо никога повече.
Макар примера ми да не е на място. Все пак доста болеше, когато скаузърите ни разгромиха с 1:4 на Олд Трафорд пред има няма 2 години.
Срещу Суонзи се надявам на полупразен стадион въпреки всички туристи и кибици, масови протести срещу Кронки,борд, Венгер!!!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Frankie Lampard написа:Delyan написа:Аз лично никога не съм харесвал българския футбол защото при нас нещата са нагласени и не се ценят талантите които имаме!Фен съм на United от 98 година не заради титлите а заради САФ и Кантона , но наистина има нещо такова , че повечето хора са фенове на United само заради Бербатов!Дано покажеме такава игра и срещу Barcelona на финала за CL този сезон!!!Честито на всички GGMU!!!
Внукът на Ванга се подвизавал във форумаИ финала, мога да си заложа главата - няма да е такъв!!!
Обади се в началото на май догодина , тогава залагай , дотогава си залягай над уроците

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Awesome написа:Срещу Суонзи се надявам на полупразен стадион въпреки всички туристи и кибици, масови протести срещу Кронки,борд, Венгер!!!
надявай се...аз светлина в тунела не виждам...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
1878 написа:Frankie Lampard написа:Delyan написа:Аз лично никога не съм харесвал българския футбол защото при нас нещата са нагласени и не се ценят талантите които имаме!Фен съм на United от 98 година не заради титлите а заради САФ и Кантона , но наистина има нещо такова , че повечето хора са фенове на United само заради Бербатов!Дано покажеме такава игра и срещу Barcelona на финала за CL този сезон!!!Честито на всички GGMU!!!
Внукът на Ванга се подвизавал във форумаИ финала, мога да си заложа главата - няма да е такъв!!!
Обади се в началото на май догодина , тогава залагай , дотогава си залягай над уроците
Учил съм преди 7 години , но със сигурност ще ти пиша края на Май другата година!!!
Оставете Венгер намира.Аз предпочитам губещ Арсенал,но с млади момчета които да се учат от загубите, отколкото изкуствен отбор който да печели купи само зареди парите на олигарха.
- ZinedineZidane
- Контакти:
federer90 написа:Оставете Венгер намира.Аз предпочитам губещ Арсенал,но с млади момчета които да се учат от загубите, отколкото изкуствен отбор който да печели купи само зареди парите на олигарха.

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

тук има луди
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!