Томислав Русев

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Томислав Русев

Мнениеот ehh » 29 авг 2011 17:48

go6o610 написа:не съм си повярвал, искам нормално съдийство.Не е нужно по такъв начин да се свири мача на герена.но признай, че ако се свиреше нормално мача щеше да се развие по друг начин може би

И как точно щеше да стане това?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

go6o610
Контакти:

Мнениеот go6o610 » 29 авг 2011 17:57

защото ме е яд да гледам български футбол.Гледам от българския футбол единствено и самочовете на Ботев и в Б група и в А група,затова ми прави впечатление само Ботев. Според теб Манчестър и Арсена да гледам или Славия и Ловеч. недей моля ти се

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 авг 2011 18:12

go6o610 написа:не съм си повярвал, искам нормално съдийство.Не е нужно по такъв начин да се свири мача на герена.но признай, че ако се свиреше нормално мача щеше да се развие по друг начин може би

Признавам, че съдията сбърка. Първата ситуация в 13 мин. нямаше никаква засада, втората в 20 мин.за мен е спорна и не мога да кажа, Милиев - аз ако бях съдия, гонех го.Но, но чист гол на Арс отменен за засада, Дарко в наказателното, чиста дузпа. Така, че съдията бърка в ущърб и на двата отбора. Ако беше свирил без грешка, пак щеше да бием (може и 4 на 1, може и 5 на 1). Така, че не се оправдавайте със съдията. Да не говорим, че изобщо не сте за "А" група. Догодина отново ще ритате с Микрево и Гоце Делчев!!! Че срещу Гоцето до преди няколко месеца имахте отрицателен баланс.
П.П. Видяла жабата, че подковават коня и тя си подала крака!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 29 авг 2011 18:33

Според мен в другите страни натискът трябва да е в пъти по - голям върху съдиите да спрат да грешат само в полза на "правилните" отбори, но те продължават до безкрай.
Всички големи отбори започват излизането си от кризата, ако има такова нещо нали, с побутване от съдиите. Левски не прави изключение. Макар че Левски и ЦСКА са големи отбори само за нашите стандарти.
Потребителят от Враца има право да казва тези неща, но нищо няма да се промени. Така е било и така ще бъде.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 29 авг 2011 18:36

pehopeho написа:

Признавам, че съдията сбърка. Първата ситуация в 13 мин. нямаше никаква засада, втората в 20 мин.за мен е спорна и не мога да кажа, Милиев - аз ако бях съдия, гонех го.Но, но чист гол на Арс отменен за засада, Дарко в наказателното, чиста дузпа. Така, че съдията бърка в ущърб и на двата отбора. Ако беше свирил без грешка, пак щеше да бием (може и 4 на 1, може и 5 на 1). Така, че не се оправдавайте със съдията. Да не говорим, че изобщо не сте за "А" група. Догодина отново ще ритате с Микрево и Гоце Делчев!!! Че срещу Гоцето до преди няколко месеца имахте отрицателен баланс.
П.П. Видяла жабата, че подковават коня и тя си подала крака!

Теориите да ги оставим настрана. Едно е да се сгреши при 0:0 в ущърб на слабия отбор, съвсем друго е да ощетиш водещия тим при решен мач.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2011 19:48

zlatan написа:ето ти обзора братле от мен.
Ако ви бяха пуснали засадата,на това келе.е Костадинов може би вкарваше,друго съдията не сбърка
А сега отворко коментирай дузпата срещу Дарко и положението което вдигнаха засада на Арс.

Смешно. При 3:0 за ПФК "Левски" били ги ощетили :mrgreen: Нали трябва да покажат, че не грешат само в едната посока. Ама друго си е някак при 0:0 да вдигнеш засада и да не им дадеш да поведат.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2011 19:49

Те за Варна нищо не казаха остава това да коментират. Сега като им намажат седалките с грес в Перник ще има да коментират 1 месец.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 авг 2011 21:38

pomiqrat написа:
zlatan написа:ето ти обзора братле от мен.
Ако ви бяха пуснали засадата,на това келе.е Костадинов може би вкарваше,друго съдията не сбърка
А сега отворко коментирай дузпата срещу Дарко и положението което вдигнаха засада на Арс.

Смешно. При 3:0 за ПФК "Левски" били ги ощетили :mrgreen: Нали трябва да покажат, че не грешат само в едната посока. Ама друго си е някак при 0:0 да вдигнеш засада и да не им дадеш да поведат.

Баце, сам не си вярваш, а искаш да убедиш и мен!!! И в крайна сметка резултата ще е горе долу същия! Ако ще и с хендикап да почнат Враца от съблекалнята!
П.П. Ако Перси беше вкарал дузпата, Арсенал щеше да свършат равен, даже щеше да бият Юнайтед!!! :) :) :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 авг 2011 21:47

И от къде знаеш, че щяхте да вкарате, а не да се циментирате, а и в 40 мин. Гаджев, ако беше получил заслуженото, ама тц

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 29 авг 2011 21:50

pomiqrat написа:И от къде знаеш, че щяхте да вкарате, а не да се циментирате, а и в 40 мин. Гаджев, ако беше получил заслуженото, ама тц

Ами гледам статистиката. Има и такива случаи, но тези дето ти ги казвам са в пъти, пъти в повече! Иначе има възможност утре слънцето да изгрее от запад, ама надали!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”