Томислав Русев
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Томислав Русев
Томе, като правите обзор. Кажи си мнението за съдийството за мача Левски-Ботев Враца. Нормално ли е това. Като и колегите които коментираха мача си личеше, че са сини и в кръвта. Това са коментатори.Все едно да викнете Гугутката за коментатор на Левски-ЦСКА. Стига засрамете се
Re: Томислав Русев
ето ти обзора братле от мен.
Ако ви бяха пуснали засадата,на това келе.е Костадинов може би вкарваше,друго съдията не сбърка
А сега отворко коментирай дузпата срещу Дарко и положението което вдигнаха засада на Арс.
Ако ви бяха пуснали засадата,на това келе.е Костадинов може би вкарваше,друго съдията не сбърка
А сега отворко коментирай дузпата срещу Дарко и положението което вдигнаха засада на Арс.
LEVSKI_FOREVER
Ако е имало е трябвало да се свири, но това е едно положение .А сега виж това клипче от линка и ми коментирай пак( като тук е пропуснато да се покаже как Гаджев шамаросва)
http://football24.bg/novina/57358-video ... vski-botev
http://football24.bg/novina/57358-video ... vski-botev
go6o610 написа:Томе, като правите обзор. Кажи си мнението за съдийството за мача Левски-Ботев Враца. Нормално ли е това. Като и колегите които коментираха мача си личеше, че са сини и в кръвта. Това са коментатори.Все едно да викнете Гугутката за коментатор на Левски-ЦСКА. Стига засрамете се
В такива случаи нали знаеш какво се прави - изключваш радиото, и отваряш сайта на някой от многобройните цесекарски сайтове. Там пише всичко - за дузпите, за засадите, за световната конспирация, за космоса и ракетите.
П.С. Защо не каза същото по адрес на Гонг, когато не обелиха дума за двете НЕДАДЕНИ дузпи за Локо срещу ЦСКА?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Чакай малко бе приятел аз съм от Ботев Враца. Не ме интересува нито ЦСКА нито Локо нито Лудогорец нито Мало Конаре. Теб май те нагря слънцето
go6o610 написа:Чакай малко бе приятел аз съм от Ботев Враца. Не ме интересува нито ЦСКА нито Локо нито Лудогорец нито Мало Конаре. Теб май те нагря слънцето
Именно, теб те интересува само Левски

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА БОТЕВ ВРАЦА. ЗАЩОТО ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА СЕ ЕБАВАТ С НЕГО. НА ДОМАКИНСТВОТО С ЧЕРНО МОРЕ 2 ДУЗПИ НЕБЯХА ОТСЪДЕНИ ЗА БОТЕВ ОТ СВАТБАРА.НА МАЧА СЪС СВЕТКАВИЦА ПАК ВРАТАРА СЧУПИ КРАКАТА НА Б.КОСТАДИНОВ И ПАК СЪДИЯТА ГЛЕДАШЕ И МЪЛЧЕШЕ. ЕТО ТИ ЗА СЪДИЙСТВОТО
go6o610 написа:Чакай малко бе приятел аз съм от Ботев Враца. Не ме интересува нито ЦСКА нито Локо нито Лудогорец нито Мало Конаре. Теб май те нагря слънцето
Нещо много си повярвахте. Паднахте достойно в няколко мача и вече ви обявяват за светъл лъч в нашия футбол. Същите тези хора обаче не се осъзнават до колко принизяват бг футбола ни.
Така че по-спокойно и гледайте да не изпаднете, че не знам, какво ще прави бг футболът ни без единствения ни светъл лъч.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
не съм си повярвал, искам нормално съдийство.Не е нужно по такъв начин да се свири мача на герена.но признай, че ако се свиреше нормално мача щеше да се развие по друг начин може би
go6o610 написа:МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА БОТЕВ ВРАЦА. ЗАЩОТО ОТ НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА СЕ ЕБАВАТ С НЕГО. НА ДОМАКИНСТВОТО С ЧЕРНО МОРЕ 2 ДУЗПИ НЕБЯХА ОТСЪДЕНИ ЗА БОТЕВ ОТ СВАТБАРА.НА МАЧА СЪС СВЕТКАВИЦА ПАК ВРАТАРА СЧУПИ КРАКАТА НА Б.КОСТАДИНОВ И ПАК СЪДИЯТА ГЛЕДАШЕ И МЪЛЧЕШЕ. ЕТО ТИ ЗА СЪДИЙСТВОТО
Разбирам твоето недоволство. Само не разбирам - защо не пусна същата тема след въпросните мачове? Или тогава просто не ти е дремело

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”