Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.

Мнениеот siniq_fen » 29 авг 2011 13:58

v.r.s. написа:
siniq_fen написа:Левски нямал футболни аргументи да бие Миньор :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Абе вие добре ли сте със здравето? Никакъв шанс Миньор да спечели нещо от мача.

И какви са аргументите ти за това?
Предполагам, че гледаш футбол от не повече от 10 години за да твърдиш подобно нещо. В срещите между тези два отбора няма никакво значение кой с какви футболисти разполага и на кое място се намира в класирането.

Аргументите ми са, че Левски разполага с по-добрите играчи и при евентуална загуба на точки сезонът за нас ще приключи, преди да е започнал. Да, футбол гледам от точно 9 години и не смятам, че трябва да ме е срам от това. И стига с тези клишета, че няма значение в дербитата друго, освен моментната настройка. Просто няма как да е така. Побеждава отбора с по-качествените състезатели. Другото е изненада.
П.п. Не си мислете, че говоря така, защото видите ли Миньор е най-омразния ми отбор след Цска. Напротив, харесвам отбора, просто смятам, че точно в момента няма шанс да ни се противопостави.
Само Левски!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 29 авг 2011 14:02

3-1 :o :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 29 авг 2011 14:13

Слабички са ти аргументите.Освен футболисти които също не са кой знае какво с две три изключения.Един отбор преди всичко трябва да има и треньор, а както много хора във форума писаха Левски такъв няма.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 29 авг 2011 14:27

Розовите госпожички нямат ли си форум ами олигавиха нашия?А дано да станете шампиони,че догодина да гледам как ви бият като тъпан на сватба из Европата.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 авг 2011 14:42

Бекъма написа:Розовите госпожички нямат ли си форум ами олигавиха нашия?А дано да станете шампиони,че догодина да гледам как ви бият като тъпан на сватба из Европата.

А дано да станем шампион та да се гордееш, че си българин и да се радваш на хубав и резултатен футбол от български отбор в Европа ! ;)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
sadface
Контакти:

Мнениеот sadface » 29 авг 2011 15:06

B__A__N__DA__TA написа:3-1 :o :lol:

Ари разкарай се от този форум прасе недоразвито
681 – Оттук започва България ;
1878 – Оттук започва свободата ;
1914 – Оттук започва животът ни !!!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 авг 2011 15:25

BaLoN написа:
Бекъма написа:Розовите госпожички нямат ли си форум ами олигавиха нашия?А дано да станете шампиони,че догодина да гледам как ви бият като тъпан на сватба из Европата.

А дано да станем шампион та да се гордееш, че си българин и да се радваш на хубав и резултатен футбол от български отбор в Европа ! ;)

Прочетох всяко твое мнение и супер дразниш осещаш ли ?! Немога да разбера ква ти е работата да пишеш тук, цвилите да не пишем във вашия изпростял форум, а вие пишете тук ?! За кво бе? Нали все има при вас изненади, нали сте много добри, кво няма, кво да си обсъждате толкова ли или ти просто си нямаш друга работа, държиш се като поредния 17 годишен лиглио, нямам думи просто, а това ми били фенове. Фенове на кво, вървиш и ръсиш някви глупости за играта на Левски като всички видяха, че цска са същата пумия, кво играха, ганкиното ?!- нищо не играха. Кво напрайхте, кво ?! Големи закани имахте голямо нещо, то не беше голЕмата звезда зику то не бяха некви 4 гола дет сигурно не сте ги и сънували. Вкарахте 5 гола на гранда монтана и много ви знаят устите на всички антилевскари. Щял да се гордее, хах. Левски е за гордост, а не цска, по скоро трябва да го е срам от целия ви отбор, защото много се изхвърляхте навсякъде, Стяуа какви били що били, и кви са ?! Със сигурност повече от вас !!! Айде чети си там вашите темички и по живо по здраво !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 29 авг 2011 15:52

BaLoN написа:

Смях в залата :lol: :lol: ,както тази година ли с 1 точка??интересно :lol:

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 29 авг 2011 15:57

ralka_levskarka, не искам да те разочаровам, но няма как ти да ми казваш на мен, къде и какво да чета и къде и какво да пиша много съжалявам, но не ми се вижда сериозно. Адски сте слаби и явно това ви изнервя, но спокойно ще дойде време да изгоните цигането и тогава може и да имате по-светло бъдеще(някога,но не сега), сега обаче положението е такова - трагично е и фактите са такива -категорични. ;) Радвам се че четеш всички мой мнения... караш ме да се чувствам специален :lol: ;) Със здраве и спокойно не е толкова зле да си в средата на таблицата, от ваши фенове съм чувал, че и с това, както с всяко нещо се свиквало и от житейския си опит знам,че времето лекува, така че няма място за притеснения ... оставете нещата така както са си сега и просто си стойте подкрепяйте гонзо и Тара И СВИКВАЙТЕ :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 29 авг 2011 15:59

siniq_fen написа:
v.r.s. написа:
siniq_fen написа:Левски нямал футболни аргументи да бие Миньор :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Абе вие добре ли сте със здравето? Никакъв шанс Миньор да спечели нещо от мача.

И какви са аргументите ти за това?
Предполагам, че гледаш футбол от не повече от 10 години за да твърдиш подобно нещо. В срещите между тези два отбора няма никакво значение кой с какви футболисти разполага и на кое място се намира в класирането.

Аргументите ми са, че Левски разполага с по-добрите играчи и при евентуална загуба на точки сезонът за нас ще приключи, преди да е започнал. Да, футбол гледам от точно 9 години и не смятам, че трябва да ме е срам от това. И стига с тези клишета, че няма значение в дербитата друго, освен моментната настройка. Просто няма как да е така. Побеждава отбора с по-качествените състезатели. Другото е изненада.
П.п. Не си мислете, че говоря така, защото видите ли Миньор е най-омразния ми отбор след Цска. Напротив, харесвам отбора, просто смятам, че точно в момента няма шанс да ни се противопостави.

Не казвам, че трябва да се срамуваш от това, че гледаш футбол от 10 години, това няма значение. Мисълта ми беше друга, че ако си го следил от поне 25-30 години щеше да знаеш, че в тези срещи между двата отбора- играчите, състоянието и класерането не са от голямо значение за крайният победител, особено когато мача е в Перник. Миньор са били последни, но са побеждавали или завършвали Х с Левски, който се е борил за титлата и то не веднъж. Разбира се това беше преди повече от 10 години, когато в отбора играеха предимно перничани, но и в момента футболистите повярват ли си и имат нужната мотивация със сигурност може да победят, тъй като Левски в момента няма тези качества на отбор от годините за които говоря. Тогава можеше да се говори за разлика в класи и въпреки това сме побеждавали, докато сега не е така.

Върни се в “Архив”