Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море,10-ти септември

Мнениеот ShooterMan » 29 авг 2011 11:23

Да ни е страх от вас?Няма такова нещо.Защо обаче след всеки ваш мач рефера е обект на критика и хули от противниците ви?Дузпата с която се спасихте в Севлиево беше абсолютна ПОДИГРАВКА с футбола,така,че моля ти се-добре знаете как ви подбутват къде леко,къде кораво ако се налага.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 29 авг 2011 11:24

Литекс имат проблеми в защитата.Моряците трябва да са стабилни в защита и на контра да не пропускат шансовете си.
Проблем ще бъде ако им тръгне играта от началото.Добри са,играят бързо но допускат грешки.Имаме шансове ако не за победа поне за равен което ще е успех.
Напред МОРЯЦИ и ПОБЕДА!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 29 авг 2011 12:14

Победа за Литекс с 1:0. Гол в края от измислена дузпа ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Мнениеот nikita33 » 29 авг 2011 12:23

ShooterMan написа:Да ни е страх от вас?Няма такова нещо.Защо обаче след всеки ваш мач рефера е обект на критика и хули от противниците ви?Дузпата с която се спасихте в Севлиево беше абсолютна ПОДИГРАВКА с футбола,така,че моля ти се-добре знаете как ви подбутват къде леко,къде кораво ако се налага.

Защото така наречените софийски грандове не могат да преживеят че ги бие отбор от град с 40 000 население
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 29 авг 2011 12:33

Черно море набра инерция и гледа към медалите,а Литекс е два пъти пореден шампион... по един или друг начин,така че тук мач ще стане и ще е интересен.Очаква един Х 0:0 и нова грешна стъпка за ловешките звезди.Ако Морето ги удари,още по добре.

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 29 авг 2011 15:02

зеления написа:
roskata21 написа:Черно море беше до тука, аз виждам резултат от порядъка на 3:0 в полза на шампиона. Резултата може и да е по-голям ако от ЧМ направят опит да се надиграват с Литекс.

"Какви са тези анонимници бе пич, аз и на снимка да ги видя няма да ги позная, а ти ми ги изкарваш световна класа. Елате в Ловеч и пробвайте да се надигравате, а не да излезете с 10 защитника както правите винаги когато гостувате на Литекс. Спомняш ли си някой отбор скоро да е смачкал Литекс в Ловеч, защото аз не си спомням, дори Висла и Динамо неможаха, а ти се надяваш удавницете да го направят."

Роска, като ти прочетох двата поста ми стана ясно колко си на вътре в българския футбол. :lol:
Явно аз съм проспал последните години и не съм разбрал кога сте влезли в челната тройка на европейския футбол. Би ли ме светнал как е подредбата 1. Барса; 2. Ман. Юнайтед; 3. Литекс или друга последователност? :lol: :lol: :lol:

Нали сте толкова големи къде е ЧМ, щом се смятате за фаворити в Ловеч, миналото първенство да не сте завършили преди Литекс в класирането, а доколкото си спомням загубихте и двата мача, така че не си правите илюзии. Няма да сте облагодетелствани и от разораната нива на Тича.

morski1913
Контакти:

Мнениеот morski1913 » 29 авг 2011 15:24

Prognoza 1-3 ще бъда много горд ако вси4ки победи на морето са спе4елени по 4естен на4ин. А що се отнася за Литекс не на интересуват какви са били или какви игра4и имат . Ли4но аз никога не съм гледал сериозно на този клуб . Има го Ган4ев имаго и Литекс

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 авг 2011 15:25

roskata21 написа:
зеления написа:
roskata21 написа:Черно море беше до тука, аз виждам резултат от порядъка на 3:0 в полза на шампиона. Резултата може и да е по-голям ако от ЧМ направят опит да се надиграват с Литекс.

"Какви са тези анонимници бе пич, аз и на снимка да ги видя няма да ги позная, а ти ми ги изкарваш световна класа. Елате в Ловеч и пробвайте да се надигравате, а не да излезете с 10 защитника както правите винаги когато гостувате на Литекс. Спомняш ли си някой отбор скоро да е смачкал Литекс в Ловеч, защото аз не си спомням, дори Висла и Динамо неможаха, а ти се надяваш удавницете да го направят."

Роска, като ти прочетох двата поста ми стана ясно колко си на вътре в българския футбол. :lol:
Явно аз съм проспал последните години и не съм разбрал кога сте влезли в челната тройка на европейския футбол. Би ли ме светнал как е подредбата 1. Барса; 2. Ман. Юнайтед; 3. Литекс или друга последователност? :lol: :lol: :lol:

Нали сте толкова големи къде е ЧМ, щом се смятате за фаворити в Ловеч, миналото първенство да не сте завършили преди Литекс в класирането, а доколкото си спомням загубихте и двата мача, така че не си правите илюзии. Няма да сте облагодетелствани и от разораната нива на Тича.

Отново доказваш, че не си в час. Тича отдавна не е разорана нива - доказателство мача ни с Левски преди който валя два дни проливен дъжд и терена си остана перфектен. Така, че спри да се изказваш неподготвен!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 авг 2011 15:41

ShooterMan написа:Да ни е страх от вас?Няма такова нещо.Защо обаче след всеки ваш мач рефера е обект на критика и хули от противниците ви?Дузпата с която се спасихте в Севлиево беше абсолютна ПОДИГРАВКА с футбола,така,че моля ти се-добре знаете как ви подбутват къде леко,къде кораво ако се налага.

Виждам чуваш ги нещата за Севлиево конкретно, а я кажи преди това за нарисуваната игра с ръка в наказателното поне на футболист на Видима доооста преди 90-тата минута, в която падна тази "измислена" дузпа? Защото като си мъж, евала, каза "А", ама кажи след това и "Б"!!!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

roskata21
Контакти:

Мнениеот roskata21 » 29 авг 2011 15:43

зеления написа:Роска, като ти прочетох двата поста ми стана ясно колко си на вътре в българския футбол. :lol:

Нали сте толкова големи къде е ЧМ, щом се смятате за фаворити в Ловеч, миналото първенство да не сте завършили преди Литекс в класирането, а доколкото си спомням загубихте и двата мача, така че не си правите илюзии. Няма да сте облагодетелствани и от разораната нива на Тича.[/quote]

Отново доказваш, че не си в час. Тича отдавна не е разорана нива - доказателство мача ни с Левски преди който валя два дни проливен дъжд и терена си остана перфектен. Така, че спри да се изказваш неподготвен![/quote]

Естесвено че не съм в час, отдава ми минаха ученическите години, а и не е дошъл 15-ти септември ;). Излезте с голямото си самочувстие в Ловеч и ще си тръгнете с наранено достойнство. Просто отбора ви няма потенциала да се противопостави на актуалния шампион на България, но никой не ви пречи да се самозаблуждавате :)

Върни се в “Черно море”