Барселона - Порто (Суперкупа на Европа) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Re: Барселона - Порто (Суперкупа на Европа) - 2:0 FT

Мнениеот Barca Fan » 28 авг 2011 22:12

AMG написа:Ако някой иска да се оплаче от друг, да не го прави в темата за Модераторска помощ, а тук - http://www.armenskipop.net/ :lol:

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 29 авг 2011 13:51

Madridist написа:Между другото е срамно този Сокачев от толкова време да коментира мачове и да не знае кога има и кога няма засада. В две ситуации - едната беше на Вия, другата на Меси, където ясно се видя, че са в най-лошия случай на една линия, Сокачев гледа повторението и вика - "правилно решение на съдията, засада" . И малко встрани от темата за мача, не знам , до кога ще ни налагат едни и същи хора по тези телевизии, трябва да се дава път на нови хора. Направо ми се повдига като чуя Сокачев, Иван и Андрей, Део , Слави Трифонов и т.н. :x

Ей тук направо уцели десятката. Откъде на къде Борис Касабов ще коментира почти всички мачове. Направо побеснях като го чух за Суперкупата на Испания. На Диемите ей това им харесва - коментаторите (за БГ стандартите са супер) и студиата преди мача. ТВ+ малко да се поотправят - с този футболен експерт от Испания - Г.Йорданов - дето две думи на кръст не може да върже стават за смях. Бойко му довършваше почти всяко изречение :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 29 авг 2011 20:49

Ако ще говорим за коментатори, мога да кажа много кумични случаи, само като се сетя.. :lol: :lol:

В един мач на Барса (не се сещам срещу кой) явно искаше да назове името на ШАВИ. Какво ли не опита.. цитирам: "С топката е Ксави, Чаби де, Хави, простете." :lol:

А за суперкупата оня ден, когато нямаше какво да каже и ставаше тишина, редовната реплика, повторена 4 пъти беше: "Гуардиола би могъл да стане един от най-успешните треньори в света" :lol: :lol: :lol:
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 авг 2011 00:58

AMG написа:А за суперкупата оня ден, когато нямаше какво да каже и ставаше тишина, редовната реплика, повторена 4 пъти беше: "Гуардиола би могъл да стане един от най-успешните треньори в света" :lol: :lol: :lol:

Ами като се замислим... въпреки всичките грешки, които допуска все още Пеп... той вече задмина великият Кройф по успехи. Тогава вече и Гуардиола трябва да го причислим към тази категория треньори. Йохан си имаше своя дрийм тим, Пеп си има неговият..., успехите и на двамата са значителни, а тези на Пеп дори по-големи. ;) 2 КЕШ-а срещу 1 в полза на Пеп + световната клубна купа... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2011 08:05

На мен ми стана смешно когато цял мач коментатора наричаше на Йозил "Меси" :mrgreen:

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 30 авг 2011 08:39

JohnnieWalker написа:На мен ми стана смешно когато цял мач коментатора наричаше на Йозил "Меси" :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Върни се в “Барселона”