Манчестър Сити обявиха Адам Джонсън за продан, мнения?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Манчестър Сити обявиха Адам Джонсън за продан, мнения?

Мнениеот CSKA ME » 29 авг 2011 13:27

Скай Спортс съобщава, че Сити искат да продадат Джонсън до сряда, тъй като Насри вече е в отбора.
Какво мислите за този футболист? Лично аз го смятам за едно от най-добрите крила във Висшата лига, техничен, бърз. Отдавна ми допада стилът му на игра и ще се радвам ако Челси го пожелаят.
Изображение
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
CFC
Контакти:

Re: Манчестър Сити обявиха Адам Джонсън за продан, мнения?

Мнениеот CFC » 29 авг 2011 13:32

Романе, чуй ме поне веднъж, купувай! :lol:
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.

azzurr1912
Контакти:

Мнениеот azzurr1912 » 29 авг 2011 13:33

макар Сити да са ми симпатични... това е пълна глупост! привличат играчи за луди пари при положение, че имат също толкова класни, дори по-добри, които седят на резервната скамейка или биват обявени за продан както е в този случай

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 авг 2011 13:38

Е не е точно обявен за продан, а просто се очакват доста оферти за него последните дни тъй като повечето вече го считат за излишен в Сити...друг е въпроса колко пари ще му искат и дали въобще ще го пуснат....иначе и аз се надявам да отиде в Ливърпул, но според мен е малко вероятно Сити да го продадат на който и да е отбор във Висшата лига....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 29 авг 2011 13:43

Моето мнение е,че Джонсън не е играч за пейката. А и ако ще е резерва на Насри е по-добре да си тръгне,за да може да продължи развитието си като футболист. Друг е въпроса дали ще го продадават наистина :roll:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 авг 2011 13:46

Gil-galad написа:Е не е точно обявен за продан, а просто се очакват доста оферти за него последните дни тъй като повечето вече го считат за излишен в Сити...друг е въпроса колко пари ще му искат и дали въобще ще го пуснат....иначе и аз се надявам да отиде в Ливърпул, но според мен е малко вероятно Сити да го продадат на който и да е отбор във Висшата лига....

Мдаа, доста английски футболисти наистина играят в чужбина :D
А както се видя, в последните 2 трансферни периода, водещите отбори си продадоха взаимно доста класни футболисти, естествено на нужната цена, въпреки, че се водят конкуренти. Примери много, като се почне с Торес и минем през Насри и Клиши и т.н, а щом е излишен за тях, едва ли ще има кой знае какъв проблем да го продадат на водещ отбор. Едва ли отбори, като Евертън, Стоук, Фулъм и Вила са готови да извадят около 20 милиона паунда (предполагам че такава ще е сумата или по-ниска) веднага.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 29 авг 2011 13:51

За пореден път се изумен от глупостите, който този отбор прави.. Имаш Адебайор, купуваш Джеко, Имаш Тевез купуваш Агуеро.. Имаш Джонсън купуваш Насри и Милнър.. Имаш Яя Туре, искаш Де Роси.. Какво по дяволите е това, като си взел някой означава, че му даваш път да се развие, а точно обратното става тук.. Не е футбол това, просто трябва някой да забрани на Сити , Челси, ПСЖ , Анжи и Малага да спрат да прават такива гаври с футбола.. Как може Челси да подпишат фейърплей-а и да дадат за 2ма играчи 75 милиона, какъв фейърплей какво по дяволите е това.. Дано да фалират тези отбори, колкото се може по - бързо, знам че не е хубаво да се говори така, но това на нищо не прилича , вместо да наливат толкова пари, да помогнат на бедните хора, на пострадали от орагани и така нататък.. ВЪЗМУТЕН СЪМ !

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 29 авг 2011 13:57

t0bl3ro_bg написа:За пореден път се изумен от глупостите, който този отбор прави.. Имаш Адебайор, купуваш Джеко, Имаш Тевез купуваш Агуеро.. Имаш Джонсън купуваш Насри и Милнър.. Имаш Яя Туре, искаш Де Роси.. Какво по дяволите е това, като си взел някой означава, че му даваш път да се развие, а точно обратното става тук.. Не е футбол това, просто трябва някой да забрани на Сити , Челси, ПСЖ , Анжи и Малага да спрат да прават такива гаври с футбола.. Как може Челси да подпишат фейърплей-а и да дадат за 2ма играчи 75 милиона, какъв фейърплей какво по дяволите е това.. Дано да фалират тези отбори, колкото се може по - бързо, знам че не е хубаво да се говори така, но това на нищо не прилича , вместо да наливат толкова пари, да помогнат на бедните хора, на пострадали от орагани и така нататък.. ВЪЗМУТЕН СЪМ !

Виж, за трансферната политика на Сити съм съгласен, но твоят отбор не ръси малко пари, прав ли съм?
Не мисля, че сравненията между Челси и Сити са много уместни, който е гледал английски футбол и Челси преди да дойде Абрамович, знае, че тимът се въртеше около петицата и отборът беше готов(за разлика от сити, които бяха във втората половина на класирането доста често), взеха се футболисти, които да се развиват и политиката на клуба в момента е такава. Не се сменя състав постоянно, не се привличат гръмки имена постоянно, които да стоят на скамейката. Ако приемем, че например Дрогба, Есиен, Ферейра, Ашли Коул и т.н. са в Челси от 5-6 години, колко такива футболисти могат да бъдат изредени за Сити в този период?

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 29 авг 2011 14:02

Хич не го харесвам...Чист бегач и нищо повече(лично мнение)...
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 29 авг 2011 14:05

Винаги ми е допадал. Много бърз с много добра техника на скорост и добър ляв крак. Има какво да доразвива, за да е титуляр в някой топ отбор. Към момента би могъл да помогне на Арсенал или Тотнъм например.

Върни се в “Футбол - Свят”