Литекс - Черно Море - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Черно Море,10-ти септември
Роска, врътваме един равен и сме квит, съгласен ? 
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Роска, врътваме един равен и сме квит, съгласен ?
Не ме устройва, в Ловеч само победата за Литекс е приемлив вариант, а за мача във Варна има време
roskata21 написа:Кролик написа:Роска, врътваме един равен и сме квит, съгласен ?
Не ме устройва, в Ловеч само победата за Литекс е приемлив вариант, а за мача във Варна има време
Е щом не те устройва, тогава ще го отнесете пердаха в Ловеч
-
more_4erno
- Контакти:
Дано тази годна покажем постоянство срещу конкурентите за призовите места , и дано в Ловеч стане истински празник за феновете на Черно море.
Успех на моряците
Успех на моряците
roskata21 написа:Черно море беше до тука, аз виждам резултат от порядъка на 3:0 в полза на шампиона. Резултата може и да е по-голям ако от ЧМ направят опит да се надиграват с Литекс.
"Какви са тези анонимници бе пич, аз и на снимка да ги видя няма да ги позная, а ти ми ги изкарваш световна класа. Елате в Ловеч и пробвайте да се надигравате, а не да излезете с 10 защитника както правите винаги когато гостувате на Литекс. Спомняш ли си някой отбор скоро да е смачкал Литекс в Ловеч, защото аз не си спомням, дори Висла и Динамо неможаха, а ти се надяваш удавницете да го направят."
Роска, като ти прочетох двата поста ми стана ясно колко си на вътре в българския футбол.
Явно аз съм проспал последните години и не съм разбрал кога сте влезли в челната тройка на европейския футбол. Би ли ме светнал как е подредбата 1. Барса; 2. Ман. Юнайтед; 3. Литекс или друга последователност?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
1:1
Литекс ще ви спре серията от победи.
Литекс ще ви спре серията от победи.
Левски завинаги в моето сърце![
-
EthanHuntt
- Контакти:
Варна ми е любим град, а съм фен на Левски и много ми се иска Литекс да се издънят. Но ако трябва да прогнозирам мача, то ловчанлии ще смачкат варненци с поне 2 гола разлика
Литекс не знам защо ги отписвате, те не са никак слаби. Вчера чак 1,9 коефицент им дадоха за твърд мач с/у Славия. Съдиите, че им помагат - така е, но Литекс за БГ са си силни. Като цяло се действа правилно там. Скоро Стилян и Мартин ще спрат с футбола и тогава Ивелин и Манолев ще са ни най-добрите футболисти - оформени като такива в Литекс. Там сега налагат момчета от школата, които не са никак лоши, като почнем от Миланов, който се очертава следващия от малкото класни играчи в националния. Да не изреждам и останалите, които скоро ще дебютират и в мъжкия национален.
Черно Море просто имат Георги Илиев, а другото .. иде-дойде.. и ще разпределят 4-то - 10-мо място заедно с Локо Пд, Локо Сф, Лудогорец, Черноморец и Славия
- Levskar_90
EthanHuntt написа::)тези от Варна как са се нахъсали само
Но така си трябва де.
Варна ми е любим град, а съм фен на Левски и много ми се иска Литекс да се издънят. Но ако трябва да прогнозирам мача, то ловчанлии ще смачкат варненци с поне 2 гола разликаЧерно Море до тук имат само една победа срещу Левски и нищо повече, имат много хляб да ядат докато почнат да мислят за 3-тото място, което е единствената реална цел, още повече, че всички евробойци се издъниха и сега ще мислят единствено за А група. Миналата година Черноморец с най-добрата база и най-добрия треньор и съвсем нелоши футболисти биха и Левски и ЦСКА и кой ли не .. завършиха полусезона на 3-то място и въпреки това бяха далеч по-скромни в изказванията си в сравнение с нахъсаните варненци след победи над Монтана, Ботев Вр и Миньор ...
Литекс не знам защо ги отписвате, те не са никак слаби. Вчера чак 1,9 коефицент им дадоха за твърд мач с/у Славия. Съдиите, че им помагат - така е, но Литекс за БГ са си силни. Като цяло се действа правилно там. Скоро Стилян и Мартин ще спрат с футбола и тогава Ивелин и Манолев ще са ни най-добрите футболисти - оформени като такива в Литекс. Там сега налагат момчета от школата, които не са никак лоши, като почнем от Миланов, който се очертава следващия от малкото класни играчи в националния. Да не изреждам и останалите, които скоро ще дебютират и в мъжкия национален.
Черно Море просто имат Георги Илиев, а другото .. иде-дойде.. и ще разпределят 4-то - 10-мо място заедно с Локо Пд, Локо Сф, Лудогорец, Черноморец и Славия
Тук сме направо сдържани
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
зеления написа:nikita33 написа:Според мен Литекс ще победи по добрият отбор са!
И как прецени, че Литекс са по-добри от Черно море?! Единствено, което може евентуално да повлияе на срещата е фактора домакинство и съдийски аванти. Не знам защо, но ми се струва, че тази година съдиите няма да ни порязват. Ако е така, то... От миналия сезон дали ще играем на Тича или ще сме гости май няма почти никаква разлика. Така, че Никита, пак си помисли.![]()
Стига с тия съдии бе май ви треси страхът от провалът също като чичо ви Венци вчера той вместо да благодари на съдиите ги напада!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....