Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот rump_shaker » 17 авг 2011 19:24

Според мен ситуацията е много тясно свързана с предстоящите избори. Ако има някой бизнесмен тука във форума сам ще потвърди колко трудно преди избори се взимат разрешения за строеж на нещо си. Чака се да се види кой ще спечели и тогава.

За миг приемам че нашето ръководство е тип-топ. Те казаха, че ще обявят плановете когато всичко е ок от страна на местната управа. Значи извода е, че нещо не е както трябва в тази управа.

Другият вариант е гнилото да е в нашето ръководство, което на никой не му се ще. От това се опасявам най-много да не останем отново излъгани за светло бъдеще постлано с рози....!?!?!?!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 17 авг 2011 19:39

И аз си мисля,че отлагането на проблема със стадиона е свързън с изборите.Но не толкова с това ,че ще вземем някакво разрешително трудно,ами с това че хората над Палийски са впрегнали целия си потенциал в тази посока.Все пак в България,големите компании имат и политически интереси,за да могат да си защитават икономическите.
Иначе не вярвам да останем излъгани.Имаме добър отбор,в който всеки взима доста пари и ги получава навреме.Просто може би ще изчакаме за стадиона до октомври.И все пак е хубаво да имаме някаква официална информация по този въпрос.Всичко останало е перфектно.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 18 авг 2011 12:47

Според мен пък докато не мине т.нар. обществена поръчка като процедура, няма да има раздвижване. Само по себе си строителното разрешение не е достатъчно. Така че още малко търпение.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 18 авг 2011 18:07

Abbiati написа:Според мен пък докато не мине т.нар. обществена поръчка като процедура, няма да има раздвижване. Само по себе си строителното разрешение не е достатъчно. Така че още малко търпение.

Бърза работа нямаме и затова ще чакаме до края на годината, тъй като по мои сметки тогава трябва да започне обновяването на стадиона.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 26 авг 2011 13:58

Току що прочетох в един пловдивски сайт, че отбора ще се мести да играе мачовете си на стадион Марица. Започва цялостен ремонт на Колежа, и е договорено с хора от управата на Марица да играем на техния стадион, но ще трябва първо да се направи козметичен ремонт и на него за да бъде лицензиран за Б група.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 26 авг 2011 15:48

Правилно си прочел. Само че ще играем там заради подмяната на тревното покритие, а не заради ремонта на трибуните. Ако правилно съм разбрал - ще се прави всичко както трябва - дренажи поливна и отоплителна система. Да сме живи и здрави да го видим готов.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 29 авг 2011 07:57

botev_1912 написа:Правилно си прочел. Само че ще играем там заради подмяната на тревното покритие, а не заради ремонта на трибуните. Ако правилно съм разбрал - ще се прави всичко както трябва - дренажи поливна и отоплителна система.

Не разбирам от строителство, но не е ли теренът последното, което се изгражда, когато се строи (изцяло ремонтира) стадион?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 29 авг 2011 08:22

bulgaro написа:
botev_1912 написа:Правилно си прочел. Само че ще играем там заради подмяната на тревното покритие, а не заради ремонта на трибуните. Ако правилно съм разбрал - ще се прави всичко както трябва - дренажи поливна и отоплителна система.

Не разбирам от строителство, но не е ли теренът последното, което се изгражда, когато се строи (изцяло ремонтира) стадион?

Вж. Лудогорец арена :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 29 авг 2011 09:06

bulgaro написа:

При положение че НЯМА да строим нов стадион, не е последното нещо което се изгражда. Хората си го казаха ясно, че стадиона ако се ремонтора ще е на етапи, за година две продължителност. Дотогава на нивата ли да играем?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 29 авг 2011 13:43

rump_shaker написа:При положение че НЯМА да строим нов стадион, не е последното нещо което се изгражда. Хората си го казаха ясно, че стадиона ако се ремонтора ще е на етапи, за година две продължителност. Дотогава на нивата ли да играем?

Изглежда, че двамата имаме различни представи за ремонтно-строителните дейности, които трябва да стартират на "Христо Ботев".
Аз виждам ситуацията през призмата на тежки машини, които изриват насипите, и строят нови трибуни със съответната инфраструктура за бизнес цели.
Ти, изглежда, имаш предвид някакви козметични процедури, което е в основата на недоразумението ни :roll:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Ботев”