И кои са тези по-добри индивидуалности, които са по-добри от Жоро Илиев, Жоро Божилов, Самуел Камазола или Ермес Паломино? Те имат 3-4 добри играчи и ние имаме не по-малко класни играчи от тях. И като бройка, и като качество.[/quote]
Какви са тези анонимници бе пич, аз и на снимка да ги видя няма да ги позная, а ти ми ги изкарваш световна класа. Елате в Ловеч и пробвайте да се надигравате, а не да излезете с 10 защитника както правите винаги когато гостувате на Литекс. Спомняш ли си някой отбор скоро да е смачкал Литекс в Ловеч, защото аз не си спомням, дори Висла и Динамо неможаха, а ти се надяваш удавницете да го направят.[/quote]
Роска, вярвай приятелю че и аз не ги знам вашите. Просто не са ми интересни, ама това не значи че няма по-добри от тях.
За мача - всички ще бъдат щастливи Черно Море да загуби и да злобеят. Това си го знаем и няма нужда да ни се напомня !
Сега е момента моряците да надскочат себе си, ако имат желание да завършат в началото на таблицата. С победа над Шампиона могат само да затвърдят добро впечатление от началото на сезона. Моята прогноза е 2:2. Нека стане хубав мач

[/quote]
Мога да ти кажа че ще се радват повече ако Литекс загуби мача