Подмладяване на националния отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Blue Rose
Контакти:

Re: Подмладяване на националния отбор

Мнениеот Blue Rose » 21 авг 2008 16:33

Напълно съм съгласен с мнението ти. Незнам защо смяташ, че е банално но това също е голям проблем у нас. Къде поради липса на търпимост у нас като нация, къде поради нечии интереси и връзки, къде заради мениджъри, треньора на националния отбор не разполага с много време за работа и изграждане на отбор. Но има и друго - това, което споменах в началото на темата: Тези, които управляват футбола ни, тези зад кулисите са виновниците. Те избират удобни треньори, които да не "рискуват" с нови имена и футболисти...Защо примерно дисциплиниран и строг треньор, който се е доказал като един от най-успешните у нас никога не е назначаван за национален селекционер?!Да, говоря за Гочето, за който се знае че не търпи мешателство в неговите треньорски, тактически схеми, още по-малко да търпи някой да му казва кой да играе и кой не - просто той не е удобен, затова и никога няма да бъде национален треньор, въпреки успехите си, а ще продължаваме да виждаме "въртележката" на удобните - Пенев, Марков......
В допълнение към горния пост мисля, че е взаимосвързано дългосрочното обвързване на един треньор с опитите с млади и можещи футболистчета - след като той ще носи отговорността за представянето на отбора и след 2-4 години, мисленето му би било малко по-надалеч от носа му......

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: Подмладяване на националния отбор

Мнениеот lisynger » 21 авг 2008 22:26

За мен трябваше да се пробват играчи в тоя мач които не са били в национала Така де на Бербатов и Мартин и Стилян можеше да се спести това и да се пробват играчи на тяхното место
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Футбол - България”