Ливърпул - Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Ливърпул - Болтън

Мнениеот john barnes » 28 авг 2011 21:54

ти не ми давай наклон на кура и не ми обяснявай от кой отбор да бъда....аз като съм гледал Ливърпул,ти или не си бил заплануван или си ходил прав под масата...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 28 авг 2011 22:11

Ако искаш ги гледай докато си жив,ама това по никакъв начин не оправдава тъпото ти поведение.Понеже си фен на отбора от години,то поне имай малко вяра на Далглиш и спри или поне намали това постоянно даване на акъл тип президент на български футболен клуб.То е ясно че не ти харесват играчите,ама чак пък толкоз...Тези играчи за които говориш може да дойдат да играят в Ливърпул само ако играем в ШЛ.То даже и тогава не е сигурно предвид финансите на Челси и Сити.Тъй че като си толкоз голям фен на отбора го подкрепяй,а не да го хулиш дори когато бие с прекрасна игра,а това от кога гледам Ливърпул няма значение защото това не определя отдадеността на даден човек.
Don`t feed the troll.

john barnes

Мнениеот john barnes » 28 авг 2011 22:35

прекрасна игра? срещу кого бе,срещу средняка болтън ли? гледай кво прави конкуренцията-едните бият навън 5-1,другите мачкат със 8-2.ей това е за мене прекрасна игра,а не да чакам оня керъл да вкара некой заблуден гол...от нескончаемите центрирания към него!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2011 22:40

john barnes написа:прекрасна игра? срещу кого бе,срещу средняка болтън ли? гледай кво прави конкуренцията-едните бият навън 5-1,другите мачкат със 8-2.ей това е за мене прекрасна игра,а не да чакам оня керъл да вкара некой заблуден гол...от нескончаемите центрирания към него!

Човека има право! Не може да се разчита само на едни цнетрирания към Керъл. Плюс това се налага отбора да започне да вкарва всичките си положения, защото срещу Болтън спокойно можехме да вземем мача с над 5 гола...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 28 авг 2011 22:44

john barnes написа:прекрасна игра? срещу кого бе,срещу средняка болтън ли? гледай кво прави конкуренцията-едните бият навън 5-1,другите мачкат със 8-2.ей това е за мене прекрасна игра,а не да чакам оня керъл да вкара некой заблуден гол...от нескончаемите центрирания към него!

"Среднякът" Болтън замалко да вземе точка на прекрасните милиардери, а ние им скрихме топката цял мач. Дразнещо е като омаловажаваш всичко, което отборът прави. Има си слабости в играта, но имаше и хубави неща. Ти явно виждаш само лошото.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 28 авг 2011 22:57

Аз пък защото съм тръгнал да защитавам играта на отбора при наличието на Керъл.Прекалено сте черногледи и песимистично настроени при положение,че започваме сезона много добре.Феновете на Арсенал и Тотнъм какво да кажат?Вие сте тръгнали да се оплаквате.Е отбора определено има грешки които ще се изчистват с времето.Пък точно мачовете с тея "средняци" са ни коствали титлата толкова години.Хубаво че почнахме да печелим по-голяма част от тях.Айде със здраве! 8-)
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2011 23:08

El Pistolero написа:Аз пък защото съм тръгнал да защитавам играта на отбора при наличието на Керъл.Прекалено сте черногледи и песимистично настроени при положение,че започваме сезона много добре.Феновете на Арсенал и Тотнъм какво да кажат?Вие сте тръгнали да се оплаквате.Е отбора определено има грешки които ще се изчистват с времето.Пък точно мачовете с тея "средняци" са ни коствали титлата толкова години.Хубаво че почнахме да печелим по-голяма част от тях.Айде със здраве! 8-)

Вярно не трябва да сме черногледи, но не трябва и да се забравяме...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 авг 2011 00:40

LFC1892 написа:

"Среднякът" Болтън замалко да вземе точка на прекрасните милиардери, а ние им скрихме топката цял мач. Дразнещо е като омаловажаваш всичко, което отборът прави. Има си слабости в играта, но имаше и хубави неща. Ти явно виждаш само лошото.

мисля,че днес видя милиардерите как се изгавриха със вечния ни карък тотнъм?

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 29 авг 2011 00:51

john barnes написа:мисля,че днес видя милиардерите как се изгавриха със вечния ни карък тотнъм?

ОК, съгласен съм, но пък се затрудниха с отбора, който ние разпиляхме. Клишето "мач с мач не си прилича" е дразнещо, но и много вярно. А и откъде си сигурен, че ние също няма да бием Тотнъм. Много скоро ще разберем впрочем.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 29 авг 2011 17:18

LFC1892 написа:
john barnes написа:мисля,че днес видя милиардерите как се изгавриха със вечния ни карък тотнъм?

ОК, съгласен съм, но пък се затрудниха с отбора, който ние разпиляхме. Клишето "мач с мач не си прилича" е дразнещо, но и много вярно. А и откъде си сигурен, че ние също няма да бием Тотнъм. Много скоро ще разберем впрочем.

То наистина не си приличат, ама Джеко идва от друго първенство, което се изповядва съвсем друг стил на игра. Въпреки това, той се приспособи и за момента оглавява класацията за най-много попадения (6 от 3 мача). Нашия докога ще го чакаме да се "отпуши"?

Върни се в “Ливърпул”