Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2011 22:25

Кашчей написа:
Alonso_Massa написа:
BaLoN написа:БРАВО МИЛЕНЕЕЕ !!! Благодарим ти, че върна ЦСКА, там където ни е мястото, НА ВЪРХА ! Нека ги е яд подуЯнци, че мачкаме и нямаме конкуренция в А група !!! Ние имаме най-добрия треньор в България и това трябва да го разберат всички ! СЪР РАДУКАНОВ !!!

С всичко съм съгласен освен това със съра. Радуканов си е крал. ;)

Какво е крал? 8-)

Крадените кларинети, заедно с кралица Клара :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2011 22:28

vaskonti написа:
Кашчей написа:
Alonso_Massa написа:С всичко съм съгласен освен това със съра. Радуканов си е крал. ;)

Какво е крал? 8-)

Крадените кларинети, заедно с кралица Клара :mrgreen:

Васконти, абе откъде ги намирате такива фенове..искам и аз да си намеря :mrgreen:

Сериозно:Радуканов сигурно има някакъв потенциал, но да ми разказва някой приказки, че за два дена е вдигнал отбора, при отсъствието на основни играчи и просто е помлял Монтана....Направо Арсенал да го вземат, вместо Венгер.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2011 22:35

Естествено, че няма да ти разправям подобни приказки. От друга страна ЦСКА не беше паднал чак пък толкова, че сега да се говори за възраждане. В минали години отборът изведнъж изпадаше в някакви безумни дупки и редеше егати загубите. От началото на годината обаче отборът показва сравнително постоянство, при това положително. Има някои колебания, но като цяло държим едно ниво. Това е нещо, което не е е случвало от много време при нас, а случайно или не, Радуканов е треньор точно в този период, значи има някакъв принос. Въпреки грешките, които прави. Все пак за треньор на няма и 1 година се справя доста прилично, най-вече като мотиватор и като човек, който сплотява отбора и не го дели на групички.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 авг 2011 12:41

Доста критики отнесе Радуканов след мачовете със Стяуа, сега след вчерашният "успех" сигурно отново е най-големият ...

При нас поне се наблюдава тоя феномен ... :lol:

К'во да се прави ... Българската "журналистика" и криворазбраното фенство на някои фенове не прощават !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 29 авг 2011 12:46

Така е да! Наглите ку*ви от спортала след мача налазват Бандата и той ги разкрава, като им казва, че само ги плюят! И тия смешници почват да му се молят хахахахаха Има го на видео!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 29 авг 2011 17:37

Малелеееее... Русев и Грънчаров тръгнали днес да ми критикуват Радуканов :o Нямате топки да кажете две лоши думи срещу ПЕРУКАН и калпавото му управление, което ни докара футбола до това дередже, тръгнали Милен да ми критикуват :!: Айде гледайте си тогава бай мангау у лефскиту и не ни занимавайте, точкаджий такива!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2011 17:41

patron написа:Малелеееее... Русев и Грънчаров тръгнали днес да ми критикуват Радуканов :o Нямате топки да кажете две лоши думи срещу ПЕРУКАН и калпавото му управление, което ни докара футбола до това дередже, тръгнали Милен да ми критикуват :!: Айде гледайте си тогава бай мангау у лефскиту и не ни занимавайте, точкаджий такива!!!

Май слушаш избирателно, а :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 29 авг 2011 17:42

Кашчей написа:
patron написа:Малелеееее... Русев и Грънчаров тръгнали днес да ми критикуват Радуканов :o Нямате топки да кажете две лоши думи срещу ПЕРУКАН и калпавото му управление, което ни докара футбола до това дередже, тръгнали Милен да ми критикуват :!: Айде гледайте си тогава бай мангау у лефскиту и не ни занимавайте, точкаджий такива!!!

Това е България, тук всички слушаме избирателно ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 авг 2011 17:50

patron написа:
Кашчей написа:

Това е България, тук всички слушаме избирателно ;)

От това, което чух, Томислав изкритикува Радуканов за поведението му, а не за треньорските му качества.А че Радуканов е тръгнал по недобър път с поведението си е видно отвсякъде.Снощи Венгер пое 8 гола, но да го видя да скача и да псува?САФ и Юнайтед изнесоха лекция на Арсенал, но и САФ си стоеше на мястото без да подскача и ръкомаха.
Да не би да е "българският Мауриньо" заради поведението си Радуканов?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 29 авг 2011 17:56

Имам си една мечта и тя е всички медий дружно да заплюят ПЕРУКАТА И БФС веднъж завинаги, така както оплюха ЦСКА И Левски след като отпаднаха от ЛЕ, ама проблема е че в журналистиката всичко е слугинаж, лизинг и дупинг! Е как вече 20 години слушаме колко са ни смотани играчите и кви са ни тъпи треньорите, а БФС е най непоклатимата организацийка в държавата и там всеки пост е наследствен, абе всичко си е ток при тях, те вина нямат никаква, защото са най добрите и си вършат работата като истински професионалисти нали?
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”