Калиакра-Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Калиакра-Берое
В 5 кръг гостуваме в Каварна на отборът на Калиакра.Ма4ът спокойно може да се наре4е аутсайдерско дерби,срещат се 14 и 15 в класирането.До момента и двата тима имат по 4 поражения от 4 ма4а и напълно заслужено са в зоната на здра4а.Берое играе по принцип трудно в Каварна а с оглед на сегашното положение и игра която наподобява ганкиното и трита пъти няма да бъде нелоги4но Калиакра да победи и да се превърнем в един от фаворитите за б група.
- greenlandia
Re: Калиакра-Берое
Ако и в Каварна не бием,за какво сме в А група?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
sandi74 написа:В 5 кръг гостуваме в Каварна на отборът на Калиакра.Ма4ът спокойно може да се наре4е аутсайдерско дерби,срещат се 14 и 15 в класирането.До момента и двата тима имат по 4 поражения от 4 ма4а и напълно заслужено са в зоната на здра4а.Берое играе по принцип трудно в Каварна а с оглед на сегашното положение и игра която наподобява ганкиното и трита пъти няма да бъде нелоги4но Калиакра да победи и да се превърнем в един от фаворитите за б група.
.......................................
Стига с негативното бе човек. Поне веднъж замълчи. Вижда се, че отбора е в криза....А той пуснал тема в гонг и плюе....
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
Ако Калиакра не ви ударят, не знам вече...който загуби точки от берое е най-преебан, защото след октомври като спрат да им плащат и до Нова година са се разпаднали
- GreenKazanski
- Контакти:
Глупакооо, ще се разпадне дупката ти ! Берое е вечен !!!
Beroe Support From Kazanski !!!
izumrud написа:Ако Калиакра не ви ударят, не знам вече...който загуби точки от берое е най-пре****, защото след октомври като спрат да им плащат и до Нова година са се разпаднали
Абе незнам кой ще е пре..н ама от вас по голями смешници няма в България.Това е Берое отбор с хиляди фенове,това да не ти е махленския Цингаморец с 12 човека фенове на домакинство и 3-4 по гостувания.Оня ден бяхте 3-ма човека.Как не те е срам бе палячо.Берое ще го има винаги и злобей още повече ти и останалите ви 11 фенове.

1986,2010,2013
- Avgusta 1916
- Контакти:
sandi74 написа:В 5 кръг гостуваме в Каварна на отборът на Калиакра.Ма4ът спокойно може да се наре4е аутсайдерско дерби,срещат се 14 и 15 в класирането.До момента и двата тима имат по 4 поражения от 4 ма4а и напълно заслужено са в зоната на здра4а.Берое играе по принцип трудно в Каварна а с оглед на сегашното положение и игра която наподобява ганкиното и трита пъти няма да бъде нелоги4но Калиакра да победи и да се превърнем в един от фаворитите за б група.
Развилня се тук на спокойствие , но най-накрая ще си намериш майстора.Ти не си фен на любимия ми отбор.Излизаш от дупката си единствено когато имаме проблеми и плюеш по всички форуми.Форумен трол - ето това си ти.
ПС:Другият път като пускаш тема я направи както трябва.Писна ми от неграмотници като теб пишещи на шльокавица.
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
- Avgusta 1916
- Контакти:
За мача - бием с 2:0 , няма какво да го мислим!
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.
Единственото решение сега за Берое е да се вдигнат най-вече психически.Лично според мен този отбор има повече възможности от миналогодишния.Нямам обяснение за тези четири загуби,но знам че една победа в Каварна ще вдигне момчетата.Като възможности сме с класа над Калиакра,така че очаквам да избухнат най-накрая.Прогноза 0-3.
I'M BLIND!IMPRESS ME!