Купа на конфедерациите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Купа на конфедерациите

Мнениеот Red_champions » 14 юни 2009 13:26

Днес от 17:00 часа българско време започва летният супертурнир по футбол "Confederation cup".Участие ще вземат 8 отбора,разпределени в две групи по 4 тима.Турнирът е традиционно провеждан точно година преди да се проведе световното първенство и е за цел приятелите на футбола по света да се запознаят с организацията,стадионите,страната-домакин и футболните достойнства отново на странат домакин.Освен нея обаче участват още 7 участника,които също са настроени да играят приятен футбол.
От 17:00 часа пряко в ефира на германската тв DSF ще бъде излъчен първия мач на "откриването":ЮАР-Ирак.\RSA-Iraq\
От 21:30 часа бг време в ефира на Канал 1 ще бъде излъчена пряко срещата Нова Зелрандия-Испания\New Zealand-Spain\.

Предполагам,че ще се получат много интересни мачове,а и честно да си призная не съм запознат много с футбола в ЮАР и начина,по който се представя националната им гарнитура,така че ще е интересно.Прогнозирам твърда победа за домакините с 2:0.
Във втория мач е възмоно да се получи изненада от типа на Х,защото испанските национали,които играят в елитни европейски клубове е възможно да са преуморени от сезона.Въпреки това прогнозирам победа за Испания с 3:1.(ама иначе съм за Нова Зеландия,кефят ме :) ).Споделете мнението си за предстоящите мачове.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Купа на конфедерациите

Мнениеот smash_the_reds » 14 юни 2009 13:32

ЮАР-Ирак 2-0
Нова Зеландия-Испания 0-1
Тези мачове няма да са много оспорвани днес,но поради липса на други ще ги гледаме.И аз искам НЗ да поднесе изненадата,но много се съмнявам,че това ще стане...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 14 юни 2009 13:39

според мен това турнирче си е много готино и чара му се крие в това,че играят страни от всякакви континенти което е добре,а специално за тази година мисля,че този ще е по-интересен от предходните с оглед на страните участнички и ако не играят с много от резервите си(евр.отбори и бразилия)ще е супер успорвано.
юар-ирак 2-1
н.з.-испания 0-3
иначе залагам,че бразилия пак ще е на финал твърдо,но защо пък примерно испания да не спечели...ще видим ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 юни 2009 13:42

По-скоро днес изненада може да поднесе отбора на Ирак. Испания няма как да сбърка. Иначе сега когато няма никакви мачове за гледане, този турнир си е направо като оазис в пустинята. ;)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 14 юни 2009 13:56

Абе да ви питам,имате ли представа,къде по интернет ще дават мача ЮАР-Ирак?
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 14 юни 2009 14:07

А,ето,намерих линк към мача: http://www.justin.tv/gio46_3/popout http://www.justin.tv/streamerone_1/popout

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 14 юни 2009 14:11

http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 14 юни 2009 14:13

ИСПАНИЯ ШАМПИОН! :)
ТУРНИРА СИ Е УНИКАЛЕН!