dimitar59 написа:tani написа:Ако някой ми каже как и в кой мач ще играе Бербатов ,евала май скоро няма да го гледаме.Може би в Карлинг къп или за Каменица фен купа![]()
![]()
![]()
![]()
В най-скоро време ще играе може би на някоя...сватба.
Срещу Болтън ще играе 100%

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dimitar59 написа:tani написа:Ако някой ми каже как и в кой мач ще играе Бербатов ,евала май скоро няма да го гледаме.Може би в Карлинг къп или за Каменица фен купа![]()
![]()
![]()
![]()
В най-скоро време ще играе може би на някоя...сватба.
momchil написа:"Well, you cant exactly tell that 8 goals is disgrace, with 10 man on the pitch and so many injuries, many teams would get 10 or 11, so I am pleased with this effort.
Мосюто е откачил ТОТАЛНО
fabregas_949 написа:momchil написа:"Well, you cant exactly tell that 8 goals is disgrace, with 10 man on the pitch and so many injuries, many teams would get 10 or 11, so I am pleased with this effort.
Мосюто е откачил ТОТАЛНО
Повярвай, това е само началото...
smoothc написа:fabregas_949 написа:Повярвай, това е само началото...
Или по-скоро началото на края а?
Delyan написа:Аз лично никога не съм харесвал българския футбол защото при нас нещата са нагласени и не се ценят талантите които имаме!Фен съм на United от 98 година не заради титлите а заради САФ и Кантона , но наистина има нещо такова , че повечето хора са фенове на United само заради Бербатов!Дано покажеме такава игра и срещу Barcelona на финала за CL този сезон!!!Честито на всички GGMU!!!
fabregas_949 написа:smoothc написа:fabregas_949 написа:Повярвай, това е само началото...
Или по-скоро началото на края а?
Много е възможно. Имам някакви дребни надежди, че ще се пооправят колкото да изкарат няколко добри резултата в следващите мачове, но надали..
OldTrafford написа:Следващия ви мач с Суонзи ли е, или се лъжа?
clever_ написа:И после ми говорете че Йънг бил житен бегач и не играел нищо, аман от разбирачи
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта