Да бяха измислили нещо по-оригинално вместо да плагиатстват от ЦСКА
Славия - Литекс - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Литекс - 0:2 FT
А скандиранията им "Ей селяни майка ви ше *йба" беше върха на простотията 

- Hate_Losers
- Контакти:
PFC Litex написа:Публиката на Славия е мега жалка, какво им е бил виновен Ивелин Попов, че са го псували и по този начин са го принудили да си тръгне около 70-тата минута.
Те публиката на славия се псуват помежду си, а ти се учудваш за Попето
Злобата и завистта са присъщи на онанистите
Венци Стефанов и фена на Славия дето даде интервю за Канал 3 плачат, че при втория гол има засада на Бодуров

много ми е интересно къде видяха засада, смях

PFC Litex написа:Венци Стефанов и фена на Славия дето даде интервю за Канал 3 плачат, че при втория гол има засада на Бодуров
нека да си плачат, боли ме ... за тях, жалко само за очния лекар който ще преглежда Венци
-
GNRforever
публиката на СЛАВИЯ е най-интелигентната както знаем 
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
PFC Litex написа:А скандиранията им "Ей селяни майка ви ше *йба" беше върха на простотията
Хахаха, ти представяш ли си що за не-селяни са тези, които скандират подобна селтащина
Гледах мача с един приятел,испанец. Той вика: Като гледам стадиона, май само ние двамата го гледаме този мач
Като свириха дузпа, му казвам : Хайде два на нула. Като видях обаче Кодо зад топката и му казвам: Обърках се, няма да има гол
Не знам по каква причина е решено, точно Кодо да бие дузпата, при положение, че вътре бяха и Янев и Занев и който и да е друг.
Това положение, което Чико изтърва, изглежда елементарно, но никак не беше лесно за отиграване, по простата причина, че Кодо се накани, да я засече и от некадърност я пропусна а Чико беше изненадан, като топката беше и въртяща. Той даже не можа да отправи удар а само успя да си подложи крака
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Вие точно не се обаждайте за публика, че е леко смешно
Иначе бихте заслужено, оправданията на Кушев и Венци са жалки в случая 

- paceto
- Контакти:
Те Литекс не се славят с голяма публика и не се фукат с нея, така че могат да си коментират каквото си искат за другите агитки.
Това не е тема табу за феновете от Ловеч
Стадиона в Ловеч се "пълни" на обикновени мачове както го "пълнят" и вие и ЦСКА и Левски и всички останали.
Всички се юрват на стадиона само когато играеш с някой силен отбор или имаш мач от ЕКТ.
Справка - вие събрахте хубава агитка за финала, Литекс напълни стадиона си до дупка за ЕКТ у дома - факт.
Така че това прехвърляне на топката тип "вие пък точно нямате право да говорите за публика" е меко казано изтъркано и демоде, а като за капак не на място
Това не е тема табу за феновете от Ловеч
Стадиона в Ловеч се "пълни" на обикновени мачове както го "пълнят" и вие и ЦСКА и Левски и всички останали.
Всички се юрват на стадиона само когато играеш с някой силен отбор или имаш мач от ЕКТ.
Справка - вие събрахте хубава агитка за финала, Литекс напълни стадиона си до дупка за ЕКТ у дома - факт.
Така че това прехвърляне на топката тип "вие пък точно нямате право да говорите за публика" е меко казано изтъркано и демоде, а като за капак не на място
Viktor4o_Rs написа:Вие точно не се обаждайте за публика, че е леко смешно![]()
![]()
Иначе бихте заслужено, оправданията на Кушев и Венци са жалки в случая
Не коментирам численост, а поведението на белите фонове.
Този пък дето от Канал 3 му вземаха интервю след мача беше толкова жалък, че чак почнах да му съчувствам, втория гол ма Бодуров бил от засада, смях в залата

Мен лично ме изненада победата срещу Славия! Радвам се, че победихме, но отнво направихме много пропуски....това обаче не повлия на изхода от мача, понеже отбора се казваше Славия а не Висла... Плажните футболисти Кодо и Мирасема развинтиха отбраната на белите с което показаха какво е положението в Българския футбол!