Thiago Freitas в Черно море или Черноморец???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Thiago Freitas в Черно море ???

Мнениеот Mourinio » 28 авг 2011 20:21

rsk написа:
greenpeak написа:Ей този ще ви го .... :mrgreen: , нали разбираш.... :mrgreen:
Малко ви ... :mrgreen: във Варна, та още искате :mrgreen:

След 30 години пак може да ни биете :roll:

4:1 и 3:2 през 30 години ли бяха :roll: :mrgreen: знам само, че и след 300 години няма да ни дадат дузпа срещу вас :lol:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 авг 2011 20:33

greenpeak написа:БОЖЕ, КОЛКО СЪМ ЦИТИРАН!!!
И ОТ СИНИ, И ОТ ЧЕРВЕНИ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

Жал ми е за вас.
2011-та ще е черна за шопските отборчета на Тича :mrgreen: .

Тя да е само 2011 година - с мед да я нахраниш.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2011 21:00

От това което видях на видеото-абсолютен плеймейкър,човек зад Паломино да играе,отдавна имаме нужда от такъв играч,Божилов не се справя във всеки мач,например вчера имаше много брак.Знаейки какви чужденци взема Сър-а,Паломино и Камазола-убеден съм,че и този не е просто добър,а много добър и ще изпъква в нашия отбор!Явно добрия старт повишава амбициите,дано да е вярно.Честно казано видеото му не ме впечатли толкова,колкото тези на Камазола и Паломино,добри качества които видях е,че е много пъргав,бързо играе,т.е. идеално влиза в концепцията ни "Блицкриг",много стреля и играе и с двата крака.Страхотен във въздуха,това ме впечатли,при всеки корнер е потенциален голмайстор,отлична физика....Пак казвам,дано да дойде,мисля,че пасва като дялън камък
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 28 авг 2011 21:03

http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&New ... &NewsCat=1

Вальо, не се крий :geek: Запален съфорумник си, признай си :)
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2011 21:08

Кролик написа:http://varna-sport.com/?pg=ViewNews&NewsID=1314553993&NewsCat=1

Вальо, не се крий :geek: Запален съфорумник си, признай си :)

Джуджето и то ме цитира, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.
Ама едно към е дно е преписало, хахаха.

Вальо какъв тие ника :mrgreen: ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2011 21:37

Междудругото,освен физиката,много бързата игра и движение,играта с глава и друго не споменах-чудесен фаладжия.Заби гол от над 25 метра пряк свободен,а при друг от над 30 метра с топовен шут изгори ръчичките на вратаря.С тази си физика очевидно дистанции до 30 метра дори го правят много опасен.Ние фаладжия нямаме от както си замина Юрука,а тоя има бая здрава тупалка.Евала.Абе Сър-а некъдърник няма да доведе,никога.Очевидно след като Симеон Симеонов дори не може да влезе в групите,а аналога му-Ратников се лигави-ами Божилката е несменяем,Жоро и той.Така не може.Радващото е,че това е сигурен знак,че шефовете вадят повече сухо,за да подплатят добрия старт :twisted:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 авг 2011 21:41

Той ли бие няколко статични положения в началото на клипа, че като не е посочен кой точно е, не можеш да го различиш :?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2011 21:50

Забелязах 3 преки които изпълни от дистанции между 25 и 30 метра - страхотен гол заби в горния ъгъл с техничен удар там където направи 1:1,другия вратаря му го изби с мъка или и гредата помогна-не се видя,а третия беше бомба която му спасиха с мъка...въпроса е,че това вече е признак,че е майстор - силни удари,технични изпълнения - просто майстор е на преките и то от всякакви дистанции.Впрочем тупалката от 30-ката ми напомни на изпълненията на Жуниньо Пернамбукано,както и гола от другия...абе класа е,Сър-а нема да доведе некъдърник,никога!Това не е Кольо Спасов,Сър-а го е гледал,че го е гледал,може би го е искал още лятото,но ТИМ не са дали пари...така мисля и сега след старта са решили да му го осигурят.С неговите преки,играта с глава(която е минус на Паломино),пасовете и много бързите разигравания - Блицкрига ни придобива завършен вид. :twisted:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 28 авг 2011 21:56

Според petel.bg, Стефан Генов отрича за бразилеца: „Гледаме съвсем други чужденци, но сделки очаквайте най-рано през декември”, уточни Генов.

http://www.petel.bg/article.php?aid=7069

Може и кьор фишек да е :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 авг 2011 21:58

В края на Август затваря трансферния прозорец, тоя отбор, който имаме и след отличния старт на сезона, ако освен с Фрейтас се подсилим с още едно класно крило с бързина и техника, мечтите ни може да станат реалност, много малко се иска!

Върни се в “Черно море”