Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Милен Радуканов - фен тема!

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2011 12:34

blue avalanche написа:1.Статията е от Димитър Димитров,"Меридиан Мач"
2.Аз НЕ СЕ казвам Димитър Димитров
3.Всички коментари бяха лични нападки по мой адрес(не че съм очаквал нещо друго).Никой не се осмели да опровергае написаното!
4.За Г.Иванов има отделна тема в нашия форум.
5.Гарантирам ви НЕ ИСКАМЕ да "прилапаме" преводача в Левски!

След като сам не успяваш да прозреш очевадната, иначе, тъпотията на тая "статия" и след като ти я пускаш тук, ще си търпиш последствията.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2011 13:42

Милене продължавай в същия дух! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 28 авг 2011 14:48

Какво значи- в същия дух- според теб това да се инати и да не се опитва да направи някаква промяна в състава,въпреки очвАдни грешки ,това трябва да се толерира ли? Не зная за вас, но имам чувството,че в момента в главата на Радуканов е пълен хаос - явно има нещо ,което му пречи да прави това,което иска,това пък го изнервя и от там и всичко ,което говори пред медиите като че ли е казано от съвсем друг човек. Така ми изглеждат на мен нещата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 авг 2011 16:47

vaskonti написа:След като сам не успяваш да прозреш очевадната, иначе, тъпотията на тая "статия" и след като ти я пускаш тук, ще си търпиш последствията.

Досега никой не успя да обори "очевадната тъпотия" на статията."Очевадно" НЕ Е аргумент!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2011 17:02

blue avalanche написа:
vaskonti написа:След като сам не успяваш да прозреш очевадната, иначе, тъпотията на тая "статия" и след като ти я пускаш тук, ще си търпиш последствията.

Досега никой не успя да обори "очевадната тъпотия" на статията."Очевадно" НЕ Е аргумент!

Никой? Добре, аз пак те питам - ЦСКА са виновни защото Радуканов, например, не е оправдал прозвището Моуриньо, а Спас не е оправдал сравнението с Меси дадени им вероятно от същия този журналист? Какво да кажем за петимата национали, които са такива от 3-4 месеца? Всъщност какво лошо има в това да се издъниш в ПЪРВИЯТ по-сериозен тест в Европа? Треньора на Стяуа има 12 годишен стаж, включително и в ЕКТ, какво по-нормално да надхитри Радуканов? Вашия прехвален Мъри не се ли издъни по грандиозен начин с Беверен преди "епопеята" ви през 2006 и Тампере след това? Всъщност ми е чудно защо си се загрижил толкова за ЦСКА и ни "обясняваш" как Милен не ставал за нищо, при това с цитати на статии на малоумни журналисти?
[/center]

Потребителски аватар
lebed4eto
Контакти:

Мнениеот lebed4eto » 28 авг 2011 20:23

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Никой? Добре, аз пак те питам - ЦСКА са виновни защото Радуканов, например, не е оправдал прозвището Моуриньо, а Спас не е оправдал сравнението с Меси дадени им вероятно от същия този журналист? Какво да кажем за петимата национали, които са такива от 3-4 месеца? Всъщност какво лошо има в това да се издъниш в ПЪРВИЯТ по-сериозен тест в Европа? Треньора на Стяуа има 12 годишен стаж, включително и в ЕКТ, какво по-нормално да надхитри Радуканов? Вашия прехвален Мъри не се ли издъни по грандиозен начин с Беверен преди "епопеята" ви през 2006 и Тампере след това? Всъщност ми е чудно защо си се загрижил толкова за ЦСКА и ни "обясняваш" как Милен не ставал за нищо, при това с цитати на статии на малоумни журналисти?

Грижа ни е за вас пичове защото колкото вие сте по-силни, толкова по-силни ще трябва да ставаме и ние за да сме конкурентноспособни и така ще вдигнем класата всички и няма да се излагаме в ЕВРОПА. ;)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 авг 2011 20:25

lebed4eto написа:
vaskonti написа:
blue avalanche написа:Досега никой не успя да обори "очевадната тъпотия" на статията."Очевадно" НЕ Е аргумент!

Грижа ни е за вас пичове защото колкото вие сте по-силни, толкова по-силни ще трябва да ставаме и ние за да сме конкурентноспособни и така ще вдигнем класата всички и няма да се излагаме в ЕВРОПА. ;)

На бас на 100 милиона лева, че аваланжа не е имал пред вид това, а просто се заяжда в типичния си неповторим стил :)
[/center]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 28 авг 2011 20:49

БРАВО МИЛЕНЕЕЕ !!! Благодарим ти, че върна ЦСКА, там където ни е мястото, НА ВЪРХА ! Нека ги е яд подуЯнци, че мачкаме и нямаме конкуренция в А група !!! Ние имаме най-добрия треньор в България и това трябва да го разберат всички ! СЪР РАДУКАНОВ !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2011 21:55

BaLoN написа:БРАВО МИЛЕНЕЕЕ !!! Благодарим ти, че върна ЦСКА, там където ни е мястото, НА ВЪРХА ! Нека ги е яд подуЯнци, че мачкаме и нямаме конкуренция в А група !!! Ние имаме най-добрия треньор в България и това трябва да го разберат всички ! СЪР РАДУКАНОВ !!!

С всичко съм съгласен освен това със съра. Радуканов си е крал. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2011 22:21

Alonso_Massa написа:
BaLoN написа:БРАВО МИЛЕНЕЕЕ !!! Благодарим ти, че върна ЦСКА, там където ни е мястото, НА ВЪРХА ! Нека ги е яд подуЯнци, че мачкаме и нямаме конкуренция в А група !!! Ние имаме най-добрия треньор в България и това трябва да го разберат всички ! СЪР РАДУКАНОВ !!!

С всичко съм съгласен освен това със съра. Радуканов си е крал. ;)

Какво е крал? 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”