Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
gonzo prezident
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски
чорни ще измисли нещо -левски шампион!
Ще има имитация на селекция , най-вероятно . Говори се че Борат е пред фалит , не му е до харчове.
До месец ще разберем.
До месец ще разберем.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Почна се, Батков се е договорил да откупи правата на швейцарският младежки национал Милкинс, 21 годишен. Състезателят е един от най-продуктивните сред връстниците си. Цената му засега се очаква да е някъде около 600 000 евро, но източници близки до адвоката са споделили мнението, че парите няма да са проблем в случая. Ето и моменти от играта му през този сезон. http://vbox7.com/play:a3e1b008
viroglav написа:Почна се, Батков се е договорил да откупи правата на швейцарският младежки национал Милкинс, 21 годишен. Състезателят е един от най-продуктивните сред връстниците си. Цената му засега се очаква да е някъде около 600 000 евро, но източници близки до адвоката са споделили мнението, че парите няма да са проблем в случая. Ето и моменти от играта му през този сезон. http://vbox7.com/play:a3e1b008
Ха, ха, това беше добро попадение/ попълнение, хареса ми...
този е прекалено класен за вас ..все пак е швейцарско говедо

Аз мисля че пак ще се ограничим в свободни трансфери и тази година... дано поне дръпнем Светльо Тодоров като свободен агент!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Селекция няма да има-това е отборът!
Sheisse написа:Влизане в групите на ШЛ носи 7.2 милиона евро в касата на момента, но явно Батков се страхува или пък знае, че каквато и селекция да направят Левски няма да влезе в същите.
Защо да не влезат.Не ги обичам Левски, ама Бате, Шериф и Дюделанж имат силици да бият.Във втори кръг няма силен отбор, в трети само Ред Бул и оттам нататък са все групи някакви...Колко по-добър жребий да чака, който и да е БГ отбор за да направи инвестиция.
Стига сте се заяждали. Преживейте го. Левски е номер едно.
ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
NIKSANA написа:Аз мисля че пак ще се ограничим в свободни трансфери и тази година... дано поне дръпнем Светльо Тодоров като свободен агент!
Светльо 1во е чорбар . 2ро е като китайски порцелан- скъп и чуплив , най-много да прави компания на бензукан докато са контузени в БИАД , СИН СИТИ и тн...
Все си се надявам да вземем нещо хубаво , стига с тези свободни агенти......
ами дано греша ама не мисля, че точно когато на мустака бизнеса му хич не върви и е криза ще развърже кесията..той в светлите дни не го направи....само ако се стимулира от надеждата за идните 5 6 млн от ШЛ евентуално и си каже... всичко или нищо...сега или никога...ама..не го вярвам де
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
С риск да си навлека негативи, но каква селекция, какви пет лева момчета?
Батков го е закършил много яко и пари за нови, той няма да извади.
Жалко за това, че имате страхотна възможност за втори пробил в групите на ШЛ, но Батков е на път да я провали.
Всички знаем и знаете, че той обича да бъде под светлините на арките и задавате ли си въпроса, защо не взе участие в тържествата по случай 95 години от основаването на клуба и 26-ата шампионска титла?
Батков го е закършил много яко и пари за нови, той няма да извади.
Жалко за това, че имате страхотна възможност за втори пробил в групите на ШЛ, но Батков е на път да я провали.
Всички знаем и знаете, че той обича да бъде под светлините на арките и задавате ли си въпроса, защо не взе участие в тържествата по случай 95 години от основаването на клуба и 26-ата шампионска титла?