Ванко. За всичко си прав, но има нещо друго. За да стане хубав и зрелищен мач вината беше на двата отбора. Много движение, отворен футбол, мисъл за победа. Наистина и аз се учудих на трЕнера ви, когато твърде рано реши да рискува, когато изкара Кавдански и го замени с Даксон. В този момент вече си коментирахме, че за Херо мачът свърши. Овладяхте топката, но пък в защита зейнаха огромни дупки и ако не беше умората в нападателите ни ставаше страшно. Черноморец е отбор, който иска пространства, такъв беше и Нефтохимик на Херо през 90-те. Скоро очаквам да "разширим" очертанията на Лазур за да играем срещу "окопаните" така, както срещу вас. Но и аз споделих - Черноморец игра, защото вие му позволихте. Когато два отбора търсят 3-те точки няма как да не стане мач. Аз лично съм доволен от играта и снощното зрелище - резултата съм го забравил.
ПС: Що се касае за снимките. Бургазлии сме, като японски туристи. Снимаме всичко, което е по-различно от естествения фон на града ни. На Спирит-а в Морската беше, като на дискотека от светкавици на снимащи апарати.
Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Пловдив1926
- Контакти:
ntodorov написа:Пловдив1926 написа:Прибирам се от мача раздвоен - греди положения сами срещу вратаря не влиза и не елиза. Очаквах второто да ги натикаме и обърнем авместо това излезнахме все едно друг отбор - плахи и без никаква идея - Здравко свърши батериите, Даксин не му е май там мястото, а тоя Захора игра ли въобще?! Не ми харрса и Базил не е във форма можеше да отбележи и трябваше да отбележи ПОНЕ два гола... Драган има още мнооого работа
Не. За второто полувреме не бяха виновни вашите футболисти, а нашите - респективно Херо. С влизането на Паланков се видя, че ви секнаха подстъпите, а и в защитата ни се направиха корекции. Абе и двата отбора играха отворено и приятно за окото. Аз харесах този Черноморец и дори да бяхме паднали пак щях да твърдя същото. С влизането на Даксон и излизането на Кавдански вашия трЕнер рискува ( и правилно), но пък станахте дантела отзад...Хубав мач. И двата отбора имат бъдеще и към този момент мястото им е напред в класирането. Ние пък сме в по-изгодна позиция - всички ни подценяват, но докато другите влезнат в коловозите дано вземем повече и по-лесни точки.
Съгласен съм, първото полувреме му счупиха кръста на левия ви бек и всички атаки от там влизаха просто не знам как не вкарахме 3-4 гола. То не бяха греди, то не беше сами срещу вратаря...не знам. Тва не е малшанс, а неумение пред гола за мен. Второто се видя, че Херо направи адеквтни смени, но нашите не бяха толкова смислени. Даксон забит там между 2ма от Черноморец направи един два уникални паса, които Карвальо прахоса прекалено леко. Мишо с няколко кофти отигравания, които създадоха опасности, както и Вальо, който един път сбърка за целия мач и стана втория гол. Иначе за публиката благодаря за хубавите думи. Аз лично съм леко разочарован, защото МНОГО факли е запазиха за гола който така и не падна. Ако бяхме запалили всичко квото бяхме домъкнали на веднъж верно можеше и до пожарна да се стигне
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- child in time
- Контакти:
Няма място за трагедии!
Черноморец си вкараха положенията ние НЕ! Заслужена победа на Бургазлии !
Другия мач повече!
Черноморец си вкараха положенията ние НЕ! Заслужена победа на Бургазлии !
Другия мач повече!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Малко късно,но по-добре късно,отколкото никога
За пореден път много готино гостуване - готин град,с готини хора,плаж,купон...а бе всичко беше перфектно...като изключим резултата от мача.
Херо просто надхитри Канатларовски,подреди си отбора както трябва и това е.А и все пак,отвреме навреме човек има нужда и от късмет - късмет нямаше.2-3 греди,7-8 чисти положения...не влиза и тва е.Тук е мястото да кажем и едно "евала" на Стоян Колев /момчето дойде и ни поздрави след мача,Херо също/.Видяха се и някои "дефекти"...Този Захора,майна, е абсолютно футболно недоразумение.Може да е бил добър футболист,но това е било в минало свършено отдавна забравено време.Лукич ,за който бяха дошли мениджъри да го гледат...по-добре да не бяха идвали.В крайна сметка,не играхме лошо,даже първото полувреме беше супер...Ако бяхме вкарали гол първи,мача отиваше в друга посока,да не кажа и с разлика.Както и да е - загубихме,това е факт.Факт е и това,което каза Херо преди мача /цитирам/ : "Ние превъзхождаме Локо ПД,по отношение на тактическата дисциплина ".Абсолютно точно и вярно.Честито на бургазлии и...напролет ще ви чакаме за реванш 
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Ванко_Ултраса написа:Момчета, идва ми с глас да рева...толкова ми е тежко, много боли мамка му.Вкъщи пострада кукото на малкия и един стол, които станаха на парчета...а масата как издържа, акъла не ми го побира.![]()
Мачът го загубихме заради припряността на футболистите ни...мисля, че малко прегоряхме.
Поне това видях от действията най-вече на Здравко, който не изигра ситуациите пред вратата на Стоян Колев, като опитен футболист.Вместо да приложи техника, поглед и комбинативност Здравко използваше сила и импулсивност в действията си.Ей заради тази негова припряност загубихме мача.Недопустимо е толкова опитен футболист да прегори така и да изиграе ситуациите пред гола, като новобранец.Абсурдно е да не можеш да сполучиш излизайки 3 пъти сам срещу вратаря, ЗдравкоОсновната причина да загубим мача бяха непростимите ни пропуски и малшанс пред гола - визирам трите греди, които направихме.Като не можем да вкарваме и не ни върви на съперника му идва кураж.Другата причина да загубим мача е треньорът.ПРОСТО Черноморец имат ТРЕНЕР.Херо за отрицателно време сглоби нов отбор и успя да му придаде почерка си, а нашия Драган с нищо не показва, че разбира футбола повече от Неделчо.Отборът ни играе по същия начин - от защита топката се ряпка с дълги подавания към крилата или нападателя, без каквато и да е мисъл и идея в средата.Не можем да играем срещу отбор, който ни пресира и атакува още в центъра - нашите се объркват и не могат да си подадат топката правилно повече от 2-ва пъти.Много брак в средата...страшно много грешни пасове, които съперника превръщаше веднага в опасни контри и за нас ставаше страшно.Наистина Черноморец ни превъзхождаха тактически, организационно и в дисциплината, НО това е така щото имат ТРЕНЕР, а нашият македонец излезна въздухар...тва е истината.Колкото по-бързо се отървем от този македонски тренер, толкова по-добре.Вижда се, че на нищо не ги е научил момчетата.Срамно е да имаш претенции за медали и турнири, а да не можеш да си подадеш топката повече от 2 пъти.Срамно е да имаш претенции на класен отбор, а в същото време да не умееш да определяш ТИ темпото на игра по време на мача.Срамно е да афишираш от рано високи цели, без да можеш да задържаш топката в средата, както правят големите отбори.За къде сме тръгнали - не знам.
Може да го счетете за ерес, но за мен Златински, Витанов и игралия в първия мач унгарец - Габор Ерош са слаби халфове - това е истината.Поне така излиза щото Лудогорец ни премаза през центъра, а сега отново в средата ни надлъга новосформиран отбор, който няма именити футболисти в състава си.Слабата ни средна линия е продиктувана от изпълнителите й.И някой може ли да ми обясни защо макето изкарва централен защитник и вкарва нападател на негово място?
Ще изкараш някой от дефанзивните - Вальо, Златински или Витанов...как ще изкарваш основен човек в защитата не мога да го проумея.Даксон гениален, но щеше да има голям успех ако играеше през 80-те години, когато футболът се играеше още на ходом.Днес футболът е много тичане, физика и борба.Романтиката се предаде пред прагматизма.При толкова бърз мач изпълнен с единоборства Даксон се движи като валяк по терена и си губи ефективността.Това, че ще даде 2 смислени паса - не стигат.Иска се много движение, тичане и умение да пресира от един халф.
Истината за мен лично аз съм я казал още преди да почне сезона - треньор и помощници от футболни страни като Франция, Испания или Италия.И то треньор, който има успехи и се е доказал в професията си.В противен случай, който и футболист да вземем, като е слаб тренера е все тая.Нека да ни беше взел някой тренер французин или италианец дори и от втора дивизия да е ...да видим така ли щяхме да стим на терена.Дано Коко скоро го разбере.
Страшно си прав, Ванчо. Даже ще ти препоръчам едно име, прошепни го на ухото на Коко при случай - Енрико Пичоне.
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Такива циркови артисти само във вашето клубче могат да се подви3ават и да бъдат толерирани.