Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: СМЯХ НА ЛАУТА

Мнениеот kartago » 14 юни 2009 02:54

Бях зает, не гледах мача ! Не разбрах, феновете на "Ботев" не бойкотираха ли мача ?

botevski

Мнениеот botevski » 14 юни 2009 03:05

kartago написа:Бях зает, не гледах мача ! Не разбрах, феновете на "Ботев" не бойкотираха ли мача ?

какво не разбра???стана това,че нито един фен на Ботев не отиде на мача и стадиона,въпреки малкия си капацитет, остана полупразен.по телевизията всичко играждаше супер смешно.буферите са похарчили 10хилки за хореография при положение,че през цялото време се акцентираше върху празния сектор за гости и сега тях ги е яд.общо взето ,това е.

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 14 юни 2009 09:09

1912 написа:ЖАЛКА ПУБЛИКА НА ЛОКОМОТИВ.БЕЗ БОТЕВ СТЕ НИКОИ!ПОЛУПРАЗЕН СТАДИОН!!!80-ТЕ% ОТ ПЛОВДИВ(КАНАРИ)ДНЕС БЕ ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИTEЛ!ПЛОВДИВ ПОЖЪЛТЯ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХМЕ,ФОРМАТА Е МОМЕНТНА,А КЛАСАТА ВЕ4НА!ЕДВА ЛИ НЯКОИ ЛОКОМОТИВЕЦ ДНЕС СЕ РАДВА,ИСТИНАТА БЛЕСНА ЯВНО ТОЗИ ПЪТ,ПЛОВДИВ ДНЕС БЕ ЖЪЛТ,ТАКЪВ Е БИЛ ВИНАГИ,ТАКЪВ И щЕ Е ЗАНАПРЕД!

Пич... откъде се взехте 80% от Пловдив ? Хахахахахахахаха СМЕШНИК :lol: :lol: :)
Нененене ти си просто болен ! Полупразен стадион... за това донякаде си прав имаше малко над 9000 ... или не вие пак сте ги брояли.. и сте видяли че сме били 5000-6000 макс ? ЖЪЛТ бил Пловдив винаги... ти си живял 10 години и вече се изказваш прекалено "силно" ;))

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 14 юни 2009 09:19

..Локо Пловдив написа:
1912 написа:ЖАЛКА ПУБЛИКА НА ЛОКОМОТИВ.БЕЗ БОТЕВ СТЕ НИКОИ!ПОЛУПРАЗЕН СТАДИОН!!!80-ТЕ% ОТ ПЛОВДИВ(КАНАРИ)ДНЕС БЕ ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИTEЛ!ПЛОВДИВ ПОЖЪЛТЯ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДОКАЗАХМЕ,ФОРМАТА Е МОМЕНТНА,А КЛАСАТА ВЕ4НА!ЕДВА ЛИ НЯКОИ ЛОКОМОТИВЕЦ ДНЕС СЕ РАДВА,ИСТИНАТА БЛЕСНА ЯВНО ТОЗИ ПЪТ,ПЛОВДИВ ДНЕС БЕ ЖЪЛТ,ТАКЪВ Е БИЛ ВИНАГИ,ТАКЪВ И щЕ Е ЗАНАПРЕД!

Пич... откъде се взехте 80% от Пловдив ? Хахахахахахахаха СМЕШНИК :lol: :lol: :)
Нененене ти си просто болен ! Полупразен стадион... за това донякаде си прав имаше малко над 9000 ... или не вие пак сте ги брояли.. и сте видяли че сме били 5000-6000 макс ? ЖЪЛТ бил Пловдив винаги... ти си живял 10 години и вече се изказваш прекалено "силно" ;))

Ти пък каде ги видя тези 9000. Момче, стадиона събира 12 000 със сектора за гости. Той бе празен. А на останалите 10 000 места, беше на 60-70 порцента пълно. Погледни записите от телевизията да видиш бетона как лъщи в страни от агитката ви! А официално обявиха 6000 билета!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 14 юни 2009 09:21

малко бяха локомотивците.малкоооооооо......от това може да се направи извод ,че те са си толко повече намя от къде да се съберат

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 14 юни 2009 09:36

Пич... ако слушаш ГОНГ много се лъжеш... а ония от Левски да не се обажда !! Ти от каде си ( индианец ).. ? Шопландия... опа.. нали няяше да гледате мача... то било само за региона.. хах балък :)

МОМЧЕ... мой викаш на тия от махалата... rump_shaker навсякаде пишат само простотии ии различни неща... на стадиона бяха повече от 6000 със сигурност... четой че сме били 10 000 и ми стана смешно... защото наистина имаше празни места... наистина и аз прекалих кат казах,че сме били 9000,ноо.. като имаш предвид,че нямаше папагали,а те лично на мен ми липсваха... стана добър мач .. а защо никой не казва за хореографията ни ???

Потребителски аватар
Индианец

Мнениеот Индианец » 14 юни 2009 09:48

аз се изказах в друга тема за хореографията ви още вчера.небеше нищо особено

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Re: Едно нещо не е ясно в цялата схема.

Мнениеот Blake » 14 юни 2009 09:48

CATALUNYA_23_SP написа:КТО ГЛЕДАМ И УМИРАМ ОТ СМЯХ,МНОГО СЕЛСКИ МОМ4ЕНЦА ИМА ТУКА,СКОРО И ТЕ ЩЕ ФАЛИРАТ КАТО ЛУБИМЦИТЕ СИ :)

Каза човекът , за който правописа е мираж :mrgreen:
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 14 юни 2009 10:03

..Локо Пловдив написа:Пич... ако слушаш ГОНГ много се лъжеш... а ония от Левски да не се обажда !! Ти от каде си ( индианец ).. ? Шопландия... опа.. нали няяше да гледате мача... то било само за региона.. хах балък :)

МОМЧЕ... мой викаш на тия от махалата... rump_shaker навсякаде пишат само простотии ии различни неща... на стадиона бяха повече от 6000 със сигурност... четой че сме били 10 000 и ми стана смешно... защото наистина имаше празни места... наистина и аз прекалих кат казах,че сме били 9000,ноо.. като имаш предвид,че нямаше папагали,а те лично на мен ми липсваха... стана добър мач .. а защо никой не казва за хореографията ни ???

Не съм бил на стадиона да я видя на живо, но това, което опънахте над главите си, пак беше недоразумение. Макар че беше далеч по-добре от издънката на нашия стадион. Просто момъка, дето държеше купата на платното изглеждаше като генетичен отпадък...

Не знам кой ви го е изрязвал - на Корел или Илюстратор, но кажете му, че това е пълен смях. И че с автоматичното "тифецване" стават гротескни образи...

Хореография по ТВ трудно се вижда. По ТВ2 се видя платното и някакви листчета дето махахте.

А, и се чу "Ебахма Ботев в г*за". Надявам се не е част от официалната хореография?

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 14 юни 2009 10:18

БОЙКОТЪТ постигна ПЪЛЕН УСПЕХ :!: 1- Привлече отново вниманието на медиите към войната със Селския 2-Наказа буферите за проституцията им с Вихрен 3-Показа ЧИЙ Е ПЛОВДИВ ;)

Върни се в “Архив”