Нещата не отиват никак на добре, момчета....
Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Maria Mitsova
- Контакти:
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Както и да е, темата за расизма
аз не обичам да се изразявам така, въпрос на гледна точка...
Follow me on Twitter - @mimi_blanco
ако държат точка за точка ... го смятайте 6:0 за тях ... във Варна ще трябват две без ответни победи...

абе стига с този Стоев,при тоя резултат сегасигурно ще изглеждам смешен,ама май забравяте,че при стоев отбора беше в супер форма и биехме въпреки него и май забравяте колко глупости правеше по време на мач,просто момчетата се вдигаха и отнасяха отборите.На олимпиадата нали беше стоев
не знам дали с този италиянец ще се получи,все пак е име,но с нас българите все пак е по-трудничко да се свикне,а и те с него,но все пак е рано съвсем да ги отписвваме нашите
За вас моряци ний живеем...
Не казвам, че няма да се получи играта за евррото или за квалификациите, но това на което ме е най -яд е че не виждам дух в отбора, а без дух няма игра. 

Maria Mitsova написа:Както и да е, темата за расизмааз не обичам да се изразявам така, въпрос на гледна точка...
![]()
Този път, наистина ти "благодаря" за отговора, този път кавичките са за тебе !................ Ще си лягам, нямам нерви, честно ! Веселка към 10 ще стане, да прочете как са играли нашите момчета, а аз имам и да работя още !!! ............
Така,ако игарят не ни борйте за европейско или световно...Завиждам ви за оптимизма-тов апросто не е същия отбор..пролича си и на олимпиадата без Пламен са нищо.......Или айде д ане съм краен почти нищо.......
Съжалявам, но и аз нямам нерви да им гледам бездушното поведение и безразличие. Лека

Мачът свърши. Общо взето да обобщя - РАЗНИЩИХА НИ !!!

Просто в момента не са се сработили и не са започнали да играят на пълни обороти. Пак ще сме фактор в световния волейбол.Май вече нямаме шанс за мача.ЖАЛКО.На всички,които гледаха мача и подкрепяха българското искам да пожелая приятен и ползотворен ден.Добро утро.