ЕМИЛ написа:Stanislav_Ivanov написа:Илиян Илиев е подал оставка и се очаква да я приемат утре.Дали това не е идеална възможност да го вземем??
идеална е ,но няма да дойде докато Батков е начело
Бъркаш,до като гонзо е в левски няма да дойде

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:Stanislav_Ivanov написа:Илиян Илиев е подал оставка и се очаква да я приемат утре.Дали това не е идеална възможност да го вземем??
идеална е ,но няма да дойде докато Батков е начело
Наставникът на Берое Илиан Илиев подаде оставка след края на срещата с Черноморец (Бургас). Утре ръководството на Берое ще се събере да чуе доводите на треньора и да прецени дали да приеме оставката му. Причината за решението на треньора са лошите резултати на тима от началото на сезона. "Мисля, че е нужна промяна. В такива ситуации най-нормалното нещо е треньорът да поеме отговорност. Сещате се за какво става въпрос. Но първо трябва да го съобщя на ръководството", каза Илиан Илиев след четвъртата поредна загуба на неговия отбор в първенството.
Треньорът на заралии допълни, че не обвинява футболистите за слабия старт на сезона и не ги подозира в бойкот. "Защо футболистите да бойкотират? Различно щеше да е ако имахме точки. Мисля, че играем повече със сърце, отколкото с акъл. Познавате характера ми. Взел съм решение и утре ще го кажа на ръководството. Трябва да има промяна, за да се стреснат и футболистите", допълни Илиев.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
tani написа:Абе приятели не разбрахте ли вече че Гонзо няма да си ходи.Пак се размечтахте за смяна,няма да има такава.
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта