Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Куба - България - НЕДЕЛЯ / 03:35 / ВСИЧКИ КОМЕНТАРИ ТУК!
Май аз съм каръка ! Ще взема да си легна, дано да бият ! Бахти, не мога да ги позная..................що ни беше тоя треньор, какво ни е на нашите , не мога да разбера идеята !!!!
Надявам се да почнем да играем, щото сме под всякаква критика засега. Ако си заиграем нашата игра няма да имаме никакви проблеми. Аз като цяло обаче съм скептичен за този треньор. Марто си беше супер

Взеха гейма,но ние ще вземем мача.Че Ге Вара е кубинец,приателю.
-
ultra_shark
- Контакти:
MORSKI написа:fearbless написа:ясен ми е мача ае лека нощ...
Е малко е рано,ама ако така играят си прав ясен е...Че даже и по-зле от вчера ще завърши.....Дано ме опровергаят,но засега......
Акуло недей така Че не е бил лош човек
ама имаше и готини гледки...
даваха неква групичка пичаги с фланелки на реал.
-
just_marto
- Контакти:
Без лидери няма как да се бие такъв отбор като Куба... А аз със същия успех се бих нагърбил да им бъда треньор. Ако ще и Господ да ни стане треньор без дух и желание няма да стане....
Последна промяна от just_marto на 14 юни 2009 04:18, променено общо 1 път.
Нямаме техничен играч-Константинов много липсва.Да посреща добре и лошо посрещнатите топки да прави блокаутчета, да ги пуска....Играем чисто силово, а тия поне силово си ги бива.
Не ми се вярва да вземем мача,а и не мисля,че треньора е виновен.......Те нашите на олимпиадата си загатнаха какво следва.........
без Пламен нищо не струват да ме прощават,а откакто го няма Пушката нямаме един нормален център.......
Даже Ники Николов го няма сега-бе общо взето волейбола ни си отива какот и футбола и всикчо друго.....
без Пламен нищо не струват да ме прощават,а откакто го няма Пушката нямаме един нормален център.......
Даже Ники Николов го няма сега-бе общо взето волейбола ни си отива какот и футбола и всикчо друго.....
ее хора стига бе,много крайни взехте да ставате,загубихме един мач,днес може и два да станат,ама малко бързате да ги отписвате
вярно пламен и пушката липсват,ама вече трябва да им е ясно ,че все по-често ще се случват да се оправят и без него.Но все пак играчи имаме и резерви имаме още,не забравяйте ,че ги няма и едни Боян Йорданов и Дани Милушев
За вас моряци ний живеем...
Ето,че заиграхме добре и започнаха да грешат.
виждате ли като ги поведем и как се стъписват,дано това продължи ,а не е епизодичен момент
За вас моряци ний живеем...