daniel875 написа:Как може да ти харесва Левски в момента. Няма такъв слаб отбор като нас в момента.
Реши, че ми харесва, защотооо... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daniel875 написа:Как може да ти харесва Левски в момента. Няма такъв слаб отбор като нас в момента.
ralka_levskarka написа:ХАХА, нямаше засада
Rivaldo10 написа:Да, сега също имаше засада...
Rivaldo10 написа:ralka_levskarka написа:ХАХА, нямаше засада
Нямаше, но е човешко да се греши.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
daniel875 написа:Rivaldo10 написа:Да, сега също имаше засада...
Съгласи, че едно е да ти свирят засада в твой ущърб при 0:0 и съвсем друго за другия отбор, когато води с разлика.
Не е същото. Точно ние сега изобщо не трябва да говорим за съдиите. То по принцип на отбори като Левски не му е изобщо работа да прави това. Още повече на привържениците.
ralka_levskarka написа:daniel875 написа:Rivaldo10 написа:Да, сега също имаше засада...
Съгласи, че едно е да ти свирят засада в твой ущърб при 0:0 и съвсем друго за другия отбор, когато води с разлика.
Не е същото. Точно ние сега изобщо не трябва да говорим за съдиите. То по принцип на отбори като Левски не му е изобщо работа да прави това. Още повече на привържениците.
ти в тоя мач да не си за Ботев, почваш да ме съмняваш нещо![]()
ralka_levskarka написа:ти в тоя мач да не си за Ботев, почваш да ме съмняваш нещо![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта