Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy26

Re: Едно нещо не е ясно в цялата схема.

Мнениеот demy26 » 13 юни 2009 23:36

flashfreak написа:Когато Лаута Хуулс, Наполетани и ГМУ бойкотираха турците (за което ги подкрепях на 100%, мои познати от тези групировки могат да го потвърдят) и не влизаха на стадиона и при 4-0 бяхте пълен смях като викане - ВСИЧКО БЕШЕ ОК. А сега когато бойкотираме Селския, за чийто отбор викахме дълги години щото си обичаме Ботев - СМЕ ИЗОСТАВИЛИ ОТБОРА? Я пак ? Жалка работа.

Фактите са едни:

БЕЗ НАС едвам събрахте СМЕШНИ 5000-6000 души. Имаше много празни места включително и в агитката ви, смешни чаршафи за пореден път, заяждания с темата "Христолов", доста постно, доста жалко и банално.

Цял мач се пеят песни ПРОТИВ БОТЕВ, а не ЗА ЛОКО. НАС ни няма там, а ВИЕ пеете за НАС ? ЗАЩО ? Плакати за Христолов и против Стоянов и Славчо Атанасов ? На кого ги показахте? Това беше най-жалкото нещо, което съм виждал, да покажеш плакат на някого, който не е там. Също съдрахте всички в кръчмата от смях с "първо ще ви биеме, после ще ви шибаме". Кой ще шибате? Тия от централната трибуна ли ? Недейте, те са запазени за Коко и са скъпи.

ВЪПРЕКИ големите закани - НЯМАТЕ нормален гол днес - 3 гола от грешки на Павката (когото не обвинявам, на всеки се случва). По-жалък Ботев, без публика, без пари и без 5-6 титуляра НЯМА да видите, така че мечтаните ви победи с 5 и повече гола разлика няма да ги постигнете.

Замислете се над нещо, ако бяхме на стадиона какво щяха да отразят ? А, ето ги Ботев, пак са там, пак уникална хореография, пак яко надвикване с вас цял мач, нон стоп подкрепа и НИЩО за Христолов, всичко по старому, останаха си, ето подкрепят си отбора, евала. Докато днес всички вестници и медии говорят за Големият Липсващ в мача - публиката на Ботев. И Борето Касабов по ТВ2 го натякваше и повтаряше непрекъснато. И навсякъде пише, че ДЕРБИ нямаше, защото НАС ни нямаше. И това сега има широк отзвук, нашата цел я постигнахме, нашето ДЕРБИ е с Христолов, той е нашият голям враг. А днес ДЕРБИ имаше само в главите на някой от вашите фенове.

Щом си успял да ни преброиш, значи си гледал мача. Защо нищо не казваш за това, че след третия гол спряхме да играем. Според мен не искахме да ви унижаваме и да се подиграваме с вас. Защо като играем симулативно с Вихрен надигате рев до небесата а днес мълчите?
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 13 юни 2009 23:39

Смешен..........слаба дума!!ГЯУР НЕОСЪЗНАТ........ПРОСТ......като митито
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 13 юни 2009 23:39

batbozho написа:
fen fen написа:
batbozho написа:Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.

ей такива като тебе са най-тъпите и ограничени парчета от всички ... ква е разликаа бе лекенце? Че фена на локото живее на 5тяи етаж , а този на Ботев на 7мия? Единият учи в паисии хилендарски, другия в димитър благоев (както и да се казва сега)? Ти си или прост тъп селянин, зеселл се в тракия преди 20 години или безобразно тъпо и злобно комплескарче. Или и двете ...

На мен лично и бабите и дядовците са живяли в Пловдив и то баш в центъра.Учил съм в училище на центъра и знаеш ли какво,точно там почти няма ботевисти.Много малко такива пловдивчани има.
Фена на Локомотив се ражда такъв,придава се по наследство и е научен силно да обича и подкрепя своя отбор.Него не го плашат задни класирания и Б групи.Той винаги отива и си подкрепя отбора и в лошо и в добро.Свикнал е да вижда не само победи,те не са най-важното а раздаване на 100% и той отвръща със същото.Получава се няква химия която те грабва до гроб.За това които стъпне на Лаута е обграден от обич и уважение и твърди,че няма друга такава публика.За това Камбуров разправя,че отбора на сърцето му е Локо Пд.а примерите са безброй.
Вие сте точно другата крайност.Вие се мислите за най-великите.А сте едни селяни без уважение към отбор,футболисти и прочие..Доказвали сте го безброй пъти,доказахте го и днес.
Не на 5 и 7 етаж,един до друг да живеят,на един чин да стоят,като футболни фенове и като футболна култура ще са на космическо разтояние един от друг.

Я недей да говориш глупости, точно центъра с кореняците пловдивчани сме болшинството ботевисти, също учех в училище в центъра, където никой не смееше да донесе шал на Локо, за разлика от шаловете на Ботев :) Ако говориш за центъра на Столипиново, нещата се променят... Но това, че в центъра са повече ботевисти не значи нищо, и от другите квартали има достатъчно кореняци фенове и на единия и на другия отбор :) Тъп довод беше твоят. Просто исках да ти кажа, че в центъра не е така както си мислиш :)

ПП: Само нещо мога да добавя, което го казвам съвсем сериозно. Кореняците пловдивчани, които са с градско мислене и са ботевисти/локомотивци - СА ИСТИНСКИТЕ ФЕНОВЕ, хората с неградско мислене, с провинциален манталитет пречат и на двете агитки :) Повечето от познатите локомотивци от моята махала са изключително точни хора и отявлени фенове на отбора си, а не такива, които мразят Ботев. Това са хора, които или са си тръгнали на полувремето на Локо-Вихрен, или изобщо не са ходили. Камо ли да ръкопляскат. А ти батбожо си от тези, които са пляскали :)
Последна промяна от flashfreak на 13 юни 2009 23:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 юни 2009 23:40

bultrasa написа:

Ало.....на вас ли трябва да се обясняваме подробно???Какво стана с вашия протест срещу турците в управата ви????!!!!!!!ААААААА......БЕ ГЯЯЯЯЯЯЯУУУРРРРРРРИИИИИ

Пич,смешен си! Знаеш ли какво значи "ГЯУР" ? Така турците са наричали нас, българите,по време на робството,че и до днес.Жалко,че отборът ти се казва "Ботев".Дано някой от батковците ботевисти да ти обясни как се излагаш.Спри да използуваш думички от "майчиния си език".[/quote]

ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.....НАПРАВО МЕ ПРОСЪЛЗИ ОТ СМЯХ!!!!ТА вие още сте под тяхно игооооооо

П.С....по голям съм от теб буферче нещастно....батковците ........от тях съм и аз!!!!!!!!!!! ........Обрязан........гяуррррррр......ясно ли ти е?[/quote]
:lol: Ама вярно си тъп.Нищо,че си голям батко/тук май лъжеш/.Освен това,като ти гледам постовете ,си и неграмотен.Няма обрязани "гяури" бе,пъдпъдък плиткоумен,няма.Не можеш ли да стоплиш !? Я бе,някой фен на Ботев няма ли да му обясни нещата на тоя.Не е влизал в часовете по история.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 13 юни 2009 23:40

ЕЙ циганко надупена, нали щяхме да имаме фенове в сектора на миризливия цигански стадион???Духай на Коко, Шумен, Жоро Илиев .............изобщо на който ти е густо и не се занимавай с истинските фенове!!!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 13 юни 2009 23:44

bultrasa написа:Смешен..........слаба дума!!ГЯУР НЕОСЪЗНАТ........ПРОСТ......като митито

Хайде най-накрая някой Ботевист да му разясни на тоя какво значи думата Гяур! И кой към кого се е обръщал така през турското робство! Излага ви... ама много
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 13 юни 2009 23:47

whitesnake написа:

ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.....НАПРАВО МЕ ПРОСЪЛЗИ ОТ СМЯХ!!!!ТА вие още сте под тяхно игооооооо

Ти знаеш ли бре гяур кой пее - българио ти майчице свята ти ***** си била???? Ти рязана курво, знаеш ли кой пее, че Ботев е ********???Продажни каравани сте вие............
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 13 юни 2009 23:47

rump_shaker написа:
batbozho написа:Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.

И това го каваш ти! Смешник! Къде бяхте когато Локомотив бе в Б група? по 300 човека на мач? Помниш ли плакатите след няколко мача провалени " НИЕ БЯХМЕ ДОТУК". А, помниш ли ги?

Култура? Днеас на стадиона е показахте - Нарекохте с неприлични думи президент на България, и нарекохте кмета на Плводив ПЕДОФИЛ! Вие сте срам

Футболна Култура? - Още малко плакахте от радост когато Локомотив легна наШумен преди 10 години. ВИЕ СЕ РАДВАХТЕ НА ЗАГУБА НА ЛОКОМОТИВ. Историята се повтори преди месец. ВИЕ СЕ РАДВАТЕ НА ЗАГУБА НА ЛОКОМОТИВ! Такова нещо в ЕВРОПА няма! И не се е чувало!

Да продължавам ли за културата ви..... като фенове - Единствените песни които имате сса свързани с ЖЪЛТУРИТЕ и с нищо друго. Да продалжавам ли пикльо малък?

Щеше да е много хубаво да съм малък ама станах на 34.Когто бяхме в Б група аз не съм виждал публика под 3 000 души.А когато отидох за пръв път на мач с/у Балкан Ботевград стадиона беше пълен.Ако се разровиш малко по спавочниците ще видиш кой държи всички рекорди по посещения точно в Б група.
Това,че излезнахме с плакат "Ние бяхме до тук",може всичко да значи но не и,че тези хора който го вдигнаха не са били на стадиона.Да бяха и то всеки мач.
Просто казахме истината за бивш президент и настоящ кмет,нищо повече, а ти знаеш каква е,единствено с тяхна помощ,2 пъти оставате в А група.
А това,че загубата от Вихрен е за да изпаднете вие е толкова смешно,че няма да го коментирам дори.Напротив заради победите ни над Пирин,Миньор и Спартак Вн. останахте в групата.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 13 юни 2009 23:52

КОГА СТЕ ИМАЛИ В Б ГРУПА 3000 ДУШИ?НАЛИ ВИ ПОМНЯ ОТ РЕПОРТАЖИТЕ.НАЙ-МНОГО ДА БЯХТЕ 500 ДО 1000 ЧОВЕКА.НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ ТАКА,НЯКОИ ВАШИ ЖУРНАЛИСТИ СЛАГАХА С ХИЛЯДИ ОТГОРЕ :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 13 юни 2009 23:54

whitesnake написа:
bultrasa написа:

Ало.....на вас ли трябва да се обясняваме подробно???Какво стана с вашия протест срещу турците в управата ви????!!!!!!!ААААААА......БЕ ГЯЯЯЯЯЯЯУУУРРРРРРРИИИИИ

Пич,смешен си! Знаеш ли какво значи "ГЯУР" ? Така турците са наричали нас, българите,по време на робството,че и до днес.Жалко,че отборът ти се казва "Ботев".Дано някой от батковците ботевисти да ти обясни как се излагаш.Спри да използуваш думички от "майчиния си език".

П.С....по голям съм от теб буферче нещастно....батковците ........от тях съм и аз!!!!!!!!!!! ........Обрязан........гяуррррррр......ясно ли ти е?[/quote]
:lol: Ама вярно си тъп.Нищо,че си голям батко/тук май лъжеш/.Освен това,като ти гледам постовете ,си и неграмотен.Няма обрязани "гяури" бе,пъдпъдък плиткоумен,няма.Не можеш ли да стоплиш !? Я бе,някой фен на Ботев няма ли да му обясни нещата на тоя.Не е влизал в часовете по история.[/quote]

Ти ли бе нещастнико....ще си развързваш езика срещу мен????Така ще се........обясняваш на баща ти!!!Що те е обрязал......?Искаш ли да се видим???Сам ще прецениш....дали съм ти батко.....пиши ми на личната поща!!!
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Върни се в “Архив”