Ванко_Ултраса написа:Аааа, Мод аз теб те знам - и ти си от отбора с розовите очила...ти, Ицака, IRRIDUCIBILI и т.н. от локопортала сте заклети оптимисти.Не го казвам с лоша умисъл...да не ми се разсърдиш.
Мача го гледах точно 4 пъти.
Първото полувреме нашите не знаят на кой свят се намират.Второто ония малко се поизмориха и казваш ей ся дойде нашия час, нали? И чак такова превъзходство през второто нямаше от наша страна.Първите 15 мин. от второто пак да питам къде сме?
Малко дето ги понатиснахме последните 15 мин. тва е...останалото време си е тяхно.
Както и да е...тоя мач вече мина и да го отпишем.
Сега дано бием "маргарините" в Каварна, че имам лоши предчувствия за този мач.
Много хора от нашите се настройват за лек мач и едва ли не онези ще излезнат със свалени гащи и ще им напълним набързо "кошницата", ама се моля само да не се закучи мача.Само нашите могат да си направят мача труден.Техния тренер Зафиров го гледам се прави на умрялата лисица - тоя бил контузен, ония бил кунтузен и така щели да играят без трима футболисти.
Аз обаче съм сигурен, че ще ни скочат много яко и ще берем много ядове, ако нашите подходят към мача високомерно и ги подценят.

Не се сърдя.И не пиша в Lportala,не знам защо си останал с такова впечатление

.За първото полувреме си прав донякъде,но за второто ...както и да е.Щом си гледал мача четири пъти,приемам,че си прав.Аз го гледах само един път /наживо/ и после няколко репортажа.За мача с Калиакра ...трябва да ги бием.Най-малкото,заради всичките номера ,които ни спретна Цонко в Каварна .Аз бях най-заклетия му фен,на тоя пич,още откакто направи първия рокфест в Каварна /не съм пропускал/,обаче с тези простотии,които сътвори откакто взе да се занимава с футбол...много ми падна в очите.