Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Какъв трябва да е пътят на ЦСКА оттук нататък?

Мнениеот mistreated » 27 авг 2011 09:36

delqnski47 написа:
mistreated написа:
delqnski47 написа:След като не взе лиценз и се разпродаде отборът,ЦСКА игра с юноши при двамата Пеневи без особен резултат!

С чичо Митко завършихме есента на 1 точка от Левски. Не е чак без особен резултат, нали?

Да,спомням си как ги изритахме,щот ''много ставали''...
В ДЮШ на ЦСКА не се работи правилно от много време и не си мислете,че в момента имаме таланти като Любо и Емо например,които да водят отбора!Затова приказки от сорта ''да ги фърлим срещу Стяуа'' няма да са много печеливши,поне според мен!Не казвам,че не стават,но това е!Не се работи правилно с младите,а после искаме резултати от тях!
Но айде да спрем със спорта,защото се е видяло,че няма да се разберем!Всеки с мнението си!

Виж сега, никъде не съм твърдял, че трябва да играем само с юноши или изобщо без тях. Един добър отбор се гради и от опитни, и от млади играчи. Въпросът е, че трябва треньор, който да залага на тези момчета и да им обяснява, какво се иска от тях. Трябва им и подкрепата на публиката, която ние не им даваме. Писах вече в един друг поуст, публиката на ЦСКА и Левски не търпи, не чака и иска веднага резултати. И после си противоречи, като казва "по-добре момчета от школата да бяхме пуснали".
Само че нито Спас е дъртак, нито Дечев, нито Караджов, нито Бандаловски, нито беше Тонев или Иван Иванов. Всички си спомняме как бяха "хранени" тези двамата при всяко сбъркано подаване или изгубена топка. Такава ли ви е подкрепата за тези МЛАДИ момчета и наши юноши. Нима вярвате, че като вземем момчета от школата, още с първия си мач ще се превърнат в Бербатов и Петров???
Същата работа и с Радуканов. Още в първите му издънки сте готови да го изхвърлите, като мръсно коте. Защо? Защото не бил научен, защото правел грешки. А как да се научи, ако не прави грешки? Как решихте след 8-9 месеца работа, че той за ЦСКА не става и то с една единствена загуба до момента този сезон?
Липсата на търпение е най-големият проблем на българския футбол, разберете го. Бързата кучка ВИНАГИ слепи ги ражда!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 27 авг 2011 09:51

основна грешка за гола носи мболи-понеже не спази основно правило-пазене на близкия ъгъл.виданив-резерва,к.стоянов- също.двата халфа-трудноподвижни от фаза атака към защита,ниско кпд на точни пасове.зику-да се изтегли още назад и помага в рушенето,същевременно и да подава напред.периметъра-частта когато е назад ще покрива платини.делев-централен.скрития зику ще принуди изтегляне на противников играч напреде,което разчупва полузащитата на противника и води до добри опции за развитие на атаките ни дали през центъра,дали по крилата.спас остава на по голяма свобода-което е целта на занятието.понимаеш товарищ.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: А сега, накъде???

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2011 10:46

Щом не си е покрил фланга той си е виновен.

Сега ви видях отнова гола.Бандаловски се опита да направи шпагат на Танасе.Той го мина и дойде ред на Виданов от там всички знаем какво стана...

И не ми го хвали толкова.От къде ли не го гонеха и накрая вие си го приютихте, а пък той взе ,че ви опропасти цял мач. :mrgreen:

Толкова си го и гледал гола!!!
Шпагата беше на ГАЛЧЕВ
И голям праз като не си е покрил фланга!Все пак и той се включваше в атаките и не може да е навсякъде!!Освен това рядко прави грешки и играе винаги с желание!
П.П.Да,разбирам,че не го харесвате поради обясними причини :mrgreen: !Чудно защо му коментирате ситуацията,където направи една от редките си грешки,а не коментирате повечето му добри изяви!
Последна промяна от delqnski47 на 27 авг 2011 10:59, променено общо 2 пъти.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2011 10:47

Ааа дръжте си го :lol: Докато такива безмозъчни ботуши ,като него Коцето и Видана са при вас съм спокоен. Отбор няма да имате и такива,като мамалигарите ще ви бият като тъпан на сватба. :lol: Е ако не го вземе Рома де :mrgreen:

Да,тя ваща велика защита с Ивчо Тролея е много интелигентна нали? :lol:
И разбира се че трябва да си спокоен,че Бандата играе!Особено след мачо на Герена където ви скри топката! ;)
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 авг 2011 10:56

Виж сега, никъде не съм твърдял, че трябва да играем само с юноши или изобщо без тях. Един добър отбор се гради и от опитни, и от млади играчи. Въпросът е, че трябва треньор, който да залага на тези момчета и да им обяснява, какво се иска от тях. Трябва им и подкрепата на публиката, която ние не им даваме. Писах вече в един друг поуст, публиката на ЦСКА и Левски не търпи, не чака и иска веднага резултати. И после си противоречи, като казва "по-добре момчета от школата да бяхме пуснали".
Само че нито Спас е дъртак, нито Дечев, нито Караджов, нито Бандаловски, нито беше Тонев или Иван Иванов. Всички си спомняме как бяха "хранени" тези двамата при всяко сбъркано подаване или изгубена топка. Такава ли ви е подкрепата за тези МЛАДИ момчета и наши юноши. Нима вярвате, че като вземем момчета от школата, още с първия си мач ще се превърнат в Бербатов и Петров???
Същата работа и с Радуканов. Още в първите му издънки сте готови да го изхвърлите, като мръсно коте. Защо? Защото не бил научен, защото правел грешки. А как да се научи, ако не прави грешки? Как решихте след 8-9 месеца работа, че той за ЦСКА не става и то с една единствена загуба до момента този сезон?
Липсата на търпение е най-големият проблем на българския футбол, разберете го. Бързата кучка ВИНАГИ слепи ги ражда!

Ми да и аз съм на абсолютно същото мнение!
Както казах,с младите не се работи добре(а към това прибавям не само подготовката,но и подкрепата,която липсва)!Затова не може да се ползват пълноценно!
Иначе за останалото съм съгласен и аз
Sofia.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 авг 2011 11:01

Вече започвам да се замислям,дали между някои играчи и тренъор няма някакви парични уговорки,защото не е възможно всички фенове да виждат едни и същи слабости,само Радуканов да не ги вижда,защото с поведението си не показва че си взема поуки,а прави все едни и същи грешки

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2011 11:03

mistreated написа:Същата работа и с Радуканов. Още в първите му издънки сте готови да го изхвърлите, като мръсно коте. Защо? Защото не бил научен, защото правел грешки. А как да се научи, ако не прави грешки? Как решихте след 8-9 месеца работа, че той за ЦСКА не става и то с една единствена загуба до момента този сезон?

Покажи ми поне едно мнение на който и да е тук, където се призовава Радуканов да бъде изхвърлен или пък че не става за ЦСКА. Продължавате масово да бъркате плюене с нормална критика!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2011 11:08

vaskonti написа:
mistreated написа:Същата работа и с Радуканов. Още в първите му издънки сте готови да го изхвърлите, като мръсно коте. Защо? Защото не бил научен, защото правел грешки. А как да се научи, ако не прави грешки? Как решихте след 8-9 месеца работа, че той за ЦСКА не става и то с една единствена загуба до момента този сезон?

Покажи ми поне едно мнение на който и да е тук, където се призовава Радуканов да бъде изхвърлен или пък че не става за ЦСКА. Продължавате масово да бъркате плюене с нормална критика!

Мога да ти посоча десетки мнения, че Радуканов НЕ СТАВА за ЦСКА, че е смешен треньор и с него нищо никога няма да постигнем. Не ми се отделят едно по едно, просто си направи труда да прочетеш темите. Никога не съм бил против нормалната критика, съгласен съм и с повечето забележки към Милен. Но да се казва НЕ СТАВА и ДА СИ ХОДИ, това вече е супер пресилено.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 авг 2011 11:13

delqnski47 написа:Толкова си го и гледал гола!!!
Шпагата беше на ГАЛЧЕВ
И голям праз като не си е покрил фланга!Все пак и той се включваше в атаките и не може да е навсякъде!!Освен това рядко прави грешки и играе винаги с желание!
П.П.Да,разбирам,че не го харесвате поради обясними причини :mrgreen: !Чудно защо му коментирате ситуацията,където направи една от редките си грешки,а не коментирате повечето му добри изяви!

Защо ми се струва,че основната работа на един десен защитник е...защитата! :oops: А не включването в атаки...
Поправи ме ако греша.
ПП.Каква е файдата,че рядко прави грешки,ако тези грешки водят до голове във важните мачове?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 авг 2011 11:18

mistreated написа:
vaskonti написа:

Мога да ти посоча десетки мнения, че Радуканов НЕ СТАВА за ЦСКА, че е смешен треньор и с него нищо никога няма да постигнем. Не ми се отделят едно по едно, просто си направи труда да прочетеш темите. Никога не съм бил против нормалната критика, съгласен съм и с повечето забележки към Милен. Но да се казва НЕ СТАВА и ДА СИ ХОДИ, това вече е супер пресилено.

Все пак си мисля, че доста трудно ще намериш подобни изказвания. Но дори и да има такива, не знам защо смяташ, че има какъвто и да е смисъл да им отговаряш...
blue avalanche написа:
delqnski47 написа:Толкова си го и гледал гола!!!
Шпагата беше на ГАЛЧЕВ

Защо ми се струва,че основната работа на един десен защитник е...защитата! :oops: А не включването в атаки...
Поправи ме ако греша.
ПП.Каква е файдата,че рядко прави грешки,ако тези грешки водят до голове във важните мачове?

Основна работа не значи единствена. Особено когато Бандаловски на практика покрива сам целия десен фланг между двете врати.
п.п. Ще съм ти благодарен ако направиш услуга на ЦСКА и посочиш 11 футболисти за бъдеща селекция, които не грешат никога. Не рядко, а никога.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”