Миньор Пк - Черно море Вн

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Миньор Пк - Черно море Вн

Мнениеот MORSKI » 13 юни 2009 18:54

От това което чета в Гонг бг,а и от редките включвания явно са имали повече положения ;) Но х=кса е добър резултат-завършваме с 60 точки-рекорд :!:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 юни 2009 18:58

Браво малки моряци :) .Вие сте гордост за Черно Море :!: .Тошко Колев ни носи точката за 2:2 в 93 минута,а другия гол е на Ангел Георгиев-1-ви мач и 1-ви гол в А група 8-) .Страхотни са нашите млади надежди и показаха,че имат бъдеще в отбора и във футбола.Получиха шанс-използваха го,достойно защитиха честта на клуба срещу негостоприемен отбор и на кофти стадион,където в целия си блясък бяхме отстранени за Купата на 3 декември след 120 минути и 1:2 ;)

ПС:Е,нормално е да имат повече положения след като ние сме със 7 момчета под 18 години,двама на 20 и един Лазаров на 28.За какво си говорим?7 момчета дебютират в А група,единия със гол!Удряме и греда :) .Кеф ми е.Духа на победа се е настанил завинаги в Черно Море,по-точно се върна след много години щом даже малките не се дават без бой на опитни играчи с много стаж в А група,на чужденци и т.н.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 13 юни 2009 21:56

с това си личат големите отбори ! може и с резервите да излязат играят за победа. миниор , пирин, локо мездра ...са отбори без манталитет..и по скоро са пълнеж в групата!!!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 13 юни 2009 22:27

igraha 4udesno!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 юни 2009 23:05

Явно си гледал мача ;) .Сподели има ли някой от младоците с по-големи възможности.Изключвайки разбира се Тошко Колев и Дани Димов,говорим за тези които записаха 1-ви мач в А група ;)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”