Какво точно не ти е ясно ? Всичко ще ви стане ясно,когато разберете,че не сте с нищо повече от нас и останалите отбори в БГ.Нещо ви е обхванала необяснима мания за величие.Всеки ,който не мисли като вас е "тъп и ограничен" ?! Решили сте да правите протести,бойкоти - ами правете квото сте решили.Ние какво? С вас ли да се съобразяваме? Защо? И уж на всички мача ви беше безразличен,а сега са ебаси коментарите.Защо не бойкотирахте предишното дерби,или предните две миналия сезон,като сте такива борци срещу Селския ?[/quote]
Ало.....на вас ли трябва да се обясняваме подробно???Какво стана с вашия протест срещу турците в управата ви????!!!!!!!ААААААА......БЕ ГЯЯЯЯЯЯЯУУУРРРРРРРИИИИИ[/quote]
Пич,смешен си! Знаеш ли какво значи "ГЯУР" ? Така турците са наричали нас, българите,по време на робството,че и до днес.Жалко,че отборът ти се казва "Ботев".Дано някой от батковците ботевисти да ти обясни как се излагаш.Спри да използуваш думички от "майчиния си език".[/quote]
ЕЕЕЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.....НАПРАВО МЕ ПРОСЪЛЗИ ОТ СМЯХ!!!!ТА вие още сте под тяхно игооооооо
П.С....по голям съм от теб буферче нещастно....батковците ........от тях съм и аз!!!!!!!!!!! ........Обрязан........гяуррррррр......ясно ли ти е?
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Едно нещо не е ясно в цялата схема.
Последна промяна от bultrasa на 13 юни 2009 22:05, променено общо 2 пъти.
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол
Абе те всички така пишат: ВАЖНОТО Е ХРИСТОЛОВ ДА СЕ МАХНЕ, ДЕРБИТО Е ОТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !
Дрън дрън...
Дрън дрън...
Първо искам да кажа че съм локомотивец,така и по темата заще се радват локомотивците защото живеем в един град има омраза между отборите между агитките както "канарчетата" издигнаха трансперат когато застреляха Жоро Илиев така сега и агитката на Локомотив Пловдив издига иначе лично на мен мача горе доло ми хареса и бих похвалил Ботев за това че поне 1вите минути играха доста сполочливо,макар всичките проблеми относно преимии и заплати,също ми хареса и хореографията на Локомотив честито на всички локомотивци и дано на другите дербита 2та сектора бъдат пълни.А относно това което цяла България мрази жълто-черни черно-бяли сини червени такива постове просто ме учудват как може да има толкова ниско интелигентни персони.Да има хора които мразят Ботев както и Локомотив но цяла Българня не захстото когато дойде Пловдивското дерби очите на цялата ни родина са към именно нашия град да видят едно нахъсана игра.
vasko1936 написа:Абе те всички така пишат: ВАЖНОТО Е ХРИСТОЛОВ ДА СЕ МАХНЕ, ДЕРБИТО Е ОТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !
Дрън дрън...
За пореден път цяла България се смее на жалките канари, а Митьо Селския в момента сигурно си бара меча, пие си ракията на спокойствие и му е през хуя за подобията на фенове, дето не дойдоха на мача и станаха за резил на цялата страна

maistora написа:vasko1936 написа:Абе те всички така пишат: ВАЖНОТО Е ХРИСТОЛОВ ДА СЕ МАХНЕ, ДЕРБИТО Е ОТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !
Дрън дрън...
За пореден път цяла България се смее на жалките канари, а Митьо Селския в момента сигурно си бара меча, пие си ракията на спокойствие и му е през хуя за подобията на фенове, дето не дойдоха на мача и станаха за резил на цялата страна
коя е тази цяла България бе дупедавец ? Айде някоя друга голяма агитка на градското "дерби" да изпразнят сектор де ? съмнявам се да успеят айде затваряйте си устите,ние сме най-големите знаете го ама така някак не ви отърва да си го признаете ! аде в дивия
maistora написа:Ботев - подлогата на цесека, стъпкан, унижен, изнасилен и опикан от вечния си враг
дечко - бягай на пясъка да си играеш да не те напляска майка ти
Yobs1912 написа:maistora написа:vasko1936 написа:Абе те всички така пишат: ВАЖНОТО Е ХРИСТОЛОВ ДА СЕ МАХНЕ, ДЕРБИТО Е ОТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ !
Дрън дрън...
Айде някоя друга голяма агитка на градското "дерби" да изпразнят сектор де ?
Това за хвалба ли е бре

Цяла България видя днес коя е истинската пловдивска публика!Тази,която винаги е подкрепяла и не изостави отбора си и в най-тежките моменти!Видяхме(или по-точно не видяхме) и другата-жълтата,която предчуствайки разгрома,се скри зад кухи фрази и прочуствени декларации!Вечен позор за вечните слуги на Цдна!Оттук нататък Господарите на Пловдив могат да бъдат само едни-и това са феновете на ЛОКОМОТИВ!
Локомотив - гордостта на Пловдив.
Ботев - курвите на цесека. Срам, че носите името на един велик българин.
Ботев - курвите на цесека. Срам, че носите името на един велик българин.

levski7 написа:Цяла България видя днес коя е истинската пловдивска публика!Тази,която винаги е подкрепяла и не изостави отбора си и в най-тежките моменти!Видяхме(или по-точно не видяхме) и другата-жълтата,която предчуствайки разгрома,се скри зад кухи фрази и прочуствени декларации!Вечен позор за вечните слуги на Цдна!Оттук нататък Господарите на Пловдив могат да бъдат само едни-и това са феновете на ЛОКОМОТИВ!
Палячо.....цифрата 7 сигорно е 7 клас!!!!За какви господари говореш....бе улигофрен....
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол