Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Феновете на Ботев започнаха с бойкотите около дербито

Мнениеот veseo » 13 юни 2009 16:35

the___dog написа:
hetfield написа:Ако вие се делите на нормални и ненормални левскари при нас ситуацията е друга.Има само истински Ботевисти и може би няколко Христоловисти!
Ще го дава тв2

По тая логика всеки, който иска да подкрепи момчетата в тази трудна ситуация, която Христолов създаде значи е христоловист. Излиза, че всички,които бяхме с Вихрен сме христоловисти
:?: :?: :?:
Предишния мач ,който не е на стадиона, да подкрепи играчите,е не е канар,
а сега който подкрепя футболистите е христоловист.
АЙДЕ НАЙ-НАКРАЯ ДА ИЗГРАДИМ ПЛАН, ДАЛИ ЩЕ СЕ ХОДИ ИЛИ НЕ НА МАЧОВЕ!

Беше обявено, че срещу Вихрен ще подкрепим отбора, за днес се обяви, че няма да се ходи. Какво повече искаш да се изгражда като план? Или си те кефи войната да се води ей така, от форума?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Феновете на Ботев започнаха с бойкотите около дербито

Мнениеот Fallen_Angel » 13 юни 2009 16:54

veseo написа:Беше обявено, че срещу Вихрен ще подкрепим отбора, за днес се обяви, че няма да се ходи. Какво повече искаш да се изгражда като план? Или си те кефи войната да се води ей така, от форума?

Най-голямото объркване беше на мача със Спартак Вн, после и на мача с Миньор имаше, но беше по-малко...

Потребителски аватар
Blake
Контакти:

Едно нещо не е ясно в цялата схема.

Мнениеот Blake » 13 юни 2009 20:50

Дербито мина , Локо би . Едно не мога да разбера и искам някой фен да ми го обясни..защо феновете на Локомотив се кефят на Христолов ? Защото дърпа Ботев назад ? Защо такива като него дърпат футбола в България назад? А ако вие , сте в нашето положение и вие злобеем като вас ще има "жалки, утайки мразите ни и т.н" . Ми вие фенове на Локомотив за мен сте тъпи и ограничени . Кефите са на победи срещу отбор , който иначе сте сънували да биете . И се радвате на Христолов , сякаш е ваш президент и дава милиони. Едно ще ви пожелая , никога да не разберете какво ни е..
Не размислих , дано Галка-Аналка ви покажа че и тя може да е мастия , да ви видя тогава..смещници.
Формата е временна , класата вечна ! 1912.

Just like the busby days and days gone by,
We’ll keep the red flags flying high

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Едно нещо не е ясно в цялата схема.

Мнениеот PFC Litex » 13 юни 2009 20:59

Феновете на Ботев няма да заобичат Локо Пд и обратно.
Феновете на Левски няма да заобичат ЦСКА и обратно.

Нормално е всеки да иска противника да е зле така, че какво ти е чудно не зная.
Изображение

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 13 юни 2009 21:00

Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 13 юни 2009 21:01

Ние сме сънували да бием Ботев... особено в последните 13-14 години нали ?
Еми пич.. вмомента по "сценарии" Ботев мрази Локо... и обратното.. Локо мрази Ботев.. ЗА ТОВА ! :)

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 13 юни 2009 21:03

Фамилия христолофи.....са локомотивци.....питам аз....защо не изпяха една песен в негова чест..........пасмината ГЯУРИ??????????
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 13 юни 2009 21:04

batbozho написа:Галка е същата като Христолов.
Разликата е в публиките на двата отбора и футболната им култура.

къде е разликата според теб?аз я знам,но да чуя твоето мнение?
Изображение

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 13 юни 2009 21:06

..Локо Пловдив написа:Ние сме сънували да бием Ботев... особено в последните 13-14 години нали ?
Еми пич.. вмомента по "сценарии" Ботев мрази Локо... и обратното.. Локо мрази Ботев.. ЗА ТОВА ! :)

ами ако не беше селският едва ли щяхте да имате толкова победи както в последните 10 години.сигурен съм в мнението си.с този идиот по-зле не може да бъде
Изображение

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 13 юни 2009 21:11

Blake написа:Дербито мина , Локо би . Едно не мога да разбера и искам някой фен да ми го обясни..защо феновете на Локомотив се кефят на Христолов ? Защото дърпа Ботев назад ? Защо такива като него дърпат футбола в България назад? А ако вие , сте в нашето положение и вие злобеем като вас ще има "жалки, утайки мразите ни и т.н" . Ми вие фенове на Локомотив за мен сте тъпи и ограничени . Кефите са на победи срещу отбор , който иначе сте сънували да биете . И се радвате на Христолов , сякаш е ваш президент и дава милиони. Едно ще ви пожелая , никога да не разберете какво ни е..
Не размислих , дано Галка-Аналка ви покажа че и тя може да е мастия , да ви видя тогава..смещници.

Какво точно не ти е ясно ? Всичко ще ви стане ясно,когато разберете,че не сте с нищо повече от нас и останалите отбори в БГ.Нещо ви е обхванала необяснима мания за величие.Всеки ,който не мисли като вас е "тъп и ограничен" ?! Решили сте да правите протести,бойкоти - ами правете квото сте решили.Ние какво? С вас ли да се съобразяваме? Защо? И уж на всички мача ви беше безразличен,а сега са ебаси коментарите.Защо не бойкотирахте предишното дерби,или предните две миналия сезон,като сте такива борци срещу Селския ?
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Върни се в “Архив”